vahide1204 concon80 elbereth61 cok sagolun kizlar hlysl canim sagolasin. Aynen dedigin gibi kolay bebek var midir yeryuzunde acaba :/
Momfortbaby diye bir marka aldim forumda hashande tavsiye etti, ama kizi koyamadim icine! Ne pusete ne slinge ne ana kucagina hic birine girmek istemedi, sadece kcakta olacak! Kollarim kopuyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum
Mama vermiyorum zaten canım. evde yok bileazalmaz cnm insallah sutun sen pes edip mama verme emdikçe çogalir sutun
benim sag gogus sola gore iki kat fazla sut dolu
ve solda tikanmiyor sagda tikaniyor çocuk
bi iki defada oksuruk tuttu emerken içim gitti,yavrum karni doysun diye çekmedigi kalmiyor(
iyi etmişsiniz bizde istiyoruz güneşte gezmeyi ama esiyor henüz. havalar düzelseydi çıkacaz artık. hayırlı olsun bu arada cicilerinizgüle güle kullan saçlarını iyi yapmışsın bende dün kuaföre gitmek istedim (saç kaş bıyık ağda boya çok iş var) ama güneşi görmüşken dışarı çıktık kuzum güneş görsün diye mevlüt için cicimizi de aldık iyi oldu
Benimkide önceden başının altına koyuyordu şimdi yumruk yapıyor.Bizmki yumuruk yapip gogsunde birlestiriyor.
Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu
Agzimda aft cikti ya. Zorkonusuyorum. Halbuki ufacik bisi. Ama dersin dudagim komple yara... Bugun 12 de buyugu yedirdim. Yatirdim uyufi. Ufakligida zorla 1.3o da uyuttum. Bnde yattim.3.30 da kalktik. Babamizda evdeydi. O buyuk kizla yatmisti. 4 muz yatistaydik. Hep boyle oglen uyusalarrr ahhh ahh . ilac gibi geldi
Sagol tatlim ucuz atlattim.kolay bebek yoktur az dikişli anne vardır heralde : )))
geçmiş olsun bu arada canım sıcak su dökülmüş üzerine
Sagol tatlim ucuz atlattim.
Sen nasil oldun kuzun nasil? Benim dikisler de fena ya tabii daha iyi ilk zamana gore ama hala dusmedi. Hala rahat oturup emziremiyorum. ne cilemiz varmis ya..
valla cok kişi biliyor bu yan etkiyi..kk da baslık da acılmıs bu konuda..ama bana kullanır mısın diye sorarsan kullanmam derim..ilaç sonucta..O nasil ilacmisss
ya bnm bebiş de uzun uzun uyurdu..buyudukce uykusu da azaldıCanım maşallah diyeyim ama benimkide öyleydi başlarda şimdi üç aylık olmak üzereyiz artık etrafı incelemeye başladıkları için dikkati dağılıyor uyumak istemiyor ne yazıkki koyduğum an beşiğine bir süre oyalanıyor ve sonrasında ağlama ama yinede alıştırcam artık tracy hoog yöntemleriyle gerçekten çok oluyor ayakta sallayarak uyutmak ağrıdan kopuyor gibi oluyor resmen neyse kuzucuklar sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız
Lohusalik her turlu zor tatlim ya bunalima girmeye o kadar musaitiz ki. Benim etrafimdakiler hep iyi davraniolar bana ama ben yine daraliyorum yine bunaliyorum. Bi atlatsaydik su lohusaligikuzum iyi ben de herkese sinir oluyorum ama dışarıya yansıtamıyorum , bazen çok yalnız hissediyorum kendimi
içimdeki hayat sevinci azaldı mı ne , bi acayip oldum ben
Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evdebir annenin bezle imtihanı vol 1: gece saat 1 'de bağlanan sabah 6 'ya kadar sızdırmayan huggies, sabah 6'da bağlanıp saat 11'de sızdırmış olan prima ve elimde 2 paket 2 numara 1 pakette 3 numara var
Ben sabah degistirdigimde bez sismis oluyor bugune kadar prima kullaniyodum ama her gece sizdirmis oluyodu huggies'i ilk defa dun gece kullandim sizdirmadi elimdeki prima bitsin diye gunduz onlari kullaniyorum öglen bagladigim bez az once baktim yine sizdirmis bende sorun oldugunu sanmiyorum yapiskanlarini ortada birlestirecek kadar sıkıyorum yinede sizdiriyoBenimki gece pek altina yapmiyor,uyurken yapmazms zaten.karsilastirma yaparken her ikisini de ayni zaman dilimi icinde denemeni tavsiye ederim.ben primadan cok memnunum.dedigin gibi altini gece 12 gibi degistiriyorum,uyanmazsa sabah 5-6ya kadar kuru kaliyor cogunlukta.ama benimki gece ortasi evi turlamak istediginde altini da islatiyor mecbur:)
daha 2 gündür oturarak emzirebilmeye başladım
dikiş var pişik var , pişiğime pudra sürüyorum biraz daha iyi geldi
ped bende yara pişik yapıyor başka ne kullansam pedin üzerine gazlı bez koyuyorum artık biraz daha azaldı
ne zaman tam iyileşecem 1 tane de dikişim var düşmedi gitti
bi de dikiş yeri beyaz bi çizgi gibi ip var gibi herkesinki öyle mi ? of offf
Bizim prima dunden beri sizdiriyorBenimki gece pek altina yapmiyor,uyurken yapmazms zaten.karsilastirma yaparken her ikisini de ayni zaman dilimi icinde denemeni tavsiye ederim.ben primadan cok memnunum.dedigin gibi altini gece 12 gibi degistiriyorum,uyanmazsa sabah 5-6ya kadar kuru kaliyor cogunlukta.ama benimki gece ortasi evi turlamak istediginde altini da islatiyor mecbur:)
Ben sabah degistirdigimde bez sismis oluyor bugune kadar prima kullaniyodum ama her gece sizdirmis oluyodu huggies'i ilk defa dun gece kullandim sizdirmadi elimdeki prima bitsin diye gunduz onlari kullaniyorum öglen bagladigim bez az once baktim yine sizdirmis bende sorun oldugunu sanmiyorum yapiskanlarini ortada birlestirecek kadar sıkıyorum yinede sizdiriyo
Ben hayalkirikligina ugradim resmen annem nasil beni ortada birakir diye amaaaan o da yaslandi ilgi bekliyor belki debende anneme çok kırıldım ama ne kendine ne de başka birine söylemedim
malum benim doğum geç oldu annem önceden geldiği için sıkıldı
doğumun ertesi günü hemen gitti bi acele sanki heran gidemeyecekte kalacak gibi arkasına bile bakmadı giderken çok kırıldım ona çokk, bak içim doldu yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?