Ben sabah degistirdigimde bez sismis oluyor bugune kadar prima kullaniyodum ama her gece sizdirmis oluyodu huggies'i ilk defa dun gece kullandim sizdirmadi elimdeki prima bitsin diye gunduz onlari kullaniyorum öglen bagladigim bez az once baktim yine sizdirmis bende sorun oldugunu sanmiyorum yapiskanlarini ortada birlestirecek kadar sıkıyorum yinede sizdiriyo
Kafam rahat yazmışsında aklıma geldi birden.
Eskiden canım sıkkınken öyle bir şey olsaki aşırı mutlu olsam diye düşünürdüm ama ama düşünüp ne ile olsa mutlu olacağımı onu bulamazdım.
Bugün kızımı düşündüm ve beni çoook mutlu edecek şey Buymuş dedim.
Kafam rahat yazmışsında aklıma geldi birden.
Eskiden canım sıkkınken öyle bir şey olsaki aşırı mutlu olsam diye düşünürdüm ama ama düşünüp ne ile olsa mutlu olacağımı onu bulamazdım.
Bugün kızımı düşündüm ve beni çoook mutlu edecek şey Buymuş dedim.
Kızlar yakınlarında H&M mağazası olan ve varsa alışveriş yapabilecek ya da yaptırabilecek olan var mı?? Online mağazası yok malesef ve Diyarbakırda yok mağazası.. Beğendiğim ürünler var ve almak istiyorum.. Var mı yardımcı olabilecek olan??
valla ben hazir cevaptirim hiç bi lafin altinda kalmam kolay kolay ozelliklede kocama karsi :)
ama kendimi yerine koydum da cevap bulamadim hiççç kocana diycek
Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu
Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..
:) emzir sussun oluyor. E çocuğun midesi almıyor atıyor fazlasını hala emzir
Çok geçmiş olsun canım çok fena bir şey o benim de sağ kolum komple bir de yüzümün sol tarafı yanmıştı demlikten.
Şükür izsiz atlattım 1 hafta yazı yazamamıştım vizeler üstü.
Dün mevlütte mık dedi bebek bir kez. Dediler emzir.karnı tok daha saati gelmedi dedim. Gülmekte. Katıldılar ne saati diye.
Kitapta diyor dedim,
Benle dünya makara yaptılar. Her ağladığında meme verecekmişim.kusar dedim, kussun dediler.sürekli emmeden büyümezmiş. Dr gelişimi iyi dedi dedim.sen dr bakma dediler.
Birde sürekli emip uyuyacakmış
Ben anlamadım bizim bebek mi garip onlarnki mi.
Karnı tokken sn emmez bizimki ve öyle 7/24 de uyumuyor.
Safa yattım he he dedim geçtim.
Dün mevlütte mık dedi bebek bir kez. Dediler emzir.karnı tok daha saati gelmedi dedim. Gülmekte. Katıldılar ne saati diye.
Kitapta diyor dedim,
Benle dünya makara yaptılar. Her ağladığında meme verecekmişim.kusar dedim, kussun dediler.sürekli emmeden büyümezmiş. Dr gelişimi iyi dedi dedim.sen dr bakma dediler.
Birde sürekli emip uyuyacakmış
Ben anlamadım bizim bebek mi garip onlarnki mi.
Karnı tokken sn emmez bizimki ve öyle 7/24 de uyumuyor.
Safa yattım he he dedim geçtim.