2015 Şubat Anneleri

valla ben hazir cevaptirim hiç bi lafin altinda kalmam kolay kolay ozelliklede kocama karsi :)
ama kendimi yerine koydum da cevap bulamadim hiççç kocana diycek
Annem hakkinda atip tutacak, bosver canim yasliligina ver dicem

Ben 2-3 saatte bir degistiriyorum.

Bebegin kac gunluk bide kilosu ne kadar...Dr daha iyi bilir tabi ama gunde iki kez 60cc mama cok az bence bizimki anne sutu alamadan 110cc mamayi gunde 8-9 kere aliyo belki seninki anne sutuyle tamamliyodur onu

bebeğim 49 günlük 4600 gr senin ki nasıl?

Ayyy ya yaz sicagi hic aklima gelmemisti burasi 45 dereceyi gecer hatirlatman icin sagolasin :)

Momfortbaby diye bir marka aldim forumda hashande tavsiye etti, ama kizi koyamadim icine! Ne pusete ne slinge ne ana kucagina hic birine girmek istemedi, sadece kcakta olacak! Kollarim kopuyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum
Tesekkur ettim.cimcime sicagi hatirlatti alsam mi ki oglan pisik olur onda sanki

Bende dpgdugundan beri uyumasi icin besigine yatiriyorum biraz bakiniyo arada bagiriyo sonra uyuyo:) masallah prenseslere

bugun sizde okudum bende aglayinca almadim emzigi zorla tikdi agzina yaatga egilince biraz belim agridi ama geri uyutmayi basardim
bide benimki 10 dk falan beklemez ilk dakkadan basiyor çigligi

valla ben hazir cevaptirim hiç bi lafin altinda kalmam kolay kolay ozelliklede kocama karsi :)
ama kendimi yerine koydum da cevap bulamadim hiççç kocana diycek
Senin kocayı hazırcevaptan başkası kesmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…