2015 Şubat Anneleri

Bebek yatakta öyle sabit bakınıyor.
Ne ağlıyor ne uyuyor. Alışkın değilim çok garip geldi.
İyidir değil mi?
Iyidir merak etme aglasa dert aglamasa dert artik oyle emisip uyumak yok bakinmak istiyolar bende sabahtan beri oturma odasindaydim az once mama verdim sicaktan uyumak istemedi yelegini cikardim attim yatak odasina kipirdana kipirdana uyudu aglamadan

Ben baby to go kanguru aldım çokta sevdi kızım hemen uyuyor içinde fiyatıda çok uygun

Senin kocayı hazırcevaptan başkası kesmez zaten
hehe kesmez demiiii
oda biliyor , en son bakdi çikis yok dil d ekol kadar deyip konuyu kapatiyor kaçacak yeri kalmiyorkii

gecen gun çayimi dolursana dedim ,ben her isi ona yptiiryomusum diye bi basladi
asil sen bana yapttiriyon dedim yaptiklarimi bi basladim saymaya, ne var onlarda i$mi sanki diyor
e dedim çay koymak i$ mi kii
dilde papuç kadar altda kalsan ölürsün dedi sustuu

Bende dpgdugundan beri uyumasi icin besigine yatiriyorum biraz bakiniyo arada bagiriyo sonra uyuyo:) masallah prenseslere
sen bi numarasin kiz bu topic de bebek uyutmada
sende benim idolum ol ama su uç aylik gaz suresi bi bitsin oyle
biliyorum ben yapacagimi o gaz bitinceee

kiz nasil hep kalkiyo
iseyecegi zaman kalkar normalde :)
Valla bilmiyorum mattika pipi yukari donerse sizdirir demis ya surekli sizdirdigina gore bizim pipi hep kalkik hahahaha baglarken asagi donduruyorum hatta kenardan kontrol bile ediyorum ama kenarlardan siziyo buyuyunce basimiza is acacak sanirim erken yasta babaanne olucam

Gaz biter dis baslar fazla atma kiz tutamicaz yine
a bak o konuda atarim kimse beni tutamaz
ben disle hiç ugrasmam ki,çocugun agzinida yoklamam
atesi olunca aglayinca disede baglamam baska sebebp ararim dis hiç aklima gelmez, anca agzinda gorunce disi çikmis derim :)

bu sfer atmiyorum, kizima uyguladigim ferber yontemini uyguluycam kucuge 4 aylik olmasini bekliyorum ablaisnda o zaman uygulamistim :)

O yontem ne kiz hele bizede soyle...

hhahahah yok daha nelerr
bizim çis geçmiyor da kaka geçiyor
keske çis geçseydi yaww leke nin çikmasi zor oluyor

O yontem ne kiz hele bizede soyle...
belli bi rutin uyguluyorsun uyku oncesi sonra yatagina koyup çikiyorsun odadan, çocuk 2 gunde alisiyor , tabi azcuk agliyor dayanmak lazim :)
ama benim kizim ikinci uykuya bile çok az aglamisti
pes etmemek lazim, çok agladi diye gidip alirsan çira gibi yandin demekdir :)

hhahahah yok daha nelerr
bizim çis geçmiyor da kaka geçiyor
keske çis geçseydi yaww leke nin çikmasi zor oluyor
O da kotu ama islanip duruyo bazen gec farkediyorum ya surekli uzerini degistirmekten yada gec farketmemden islak kalip hasta edicem cocugu...

4. Ayda mi basliyorsun nasil bir rutin bu cani yaniyormus gibi aglamadigi surece katlanirim biraz gaddarim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…