Yazin pusette gezerler oturmaya da baslarlar.Tesekkur ettim.cimcime sicagi hatirlatti alsam mi ki oglan pisik olur onda sanki
Kırpıyor canım ama çok sakin bugün.gozlerini arada kirpiyorsa iyidir :))))
Iyidir merak etme aglasa dert aglamasa dert artik oyle emisip uyumak yok bakinmak istiyolar bende sabahtan beri oturma odasindaydim az once mama verdim sicaktan uyumak istemedi yelegini cikardim attim yatak odasina kipirdana kipirdana uyudu aglamadanBebek yatakta öyle sabit bakınıyor.
Ne ağlıyor ne uyuyor. Alışkın değilim çok garip geldi.
İyidir değil mi?
Ben baby to go kanguru aldım çokta sevdi kızım hemen uyuyor içindeKizlar kanguru alirken neye dikkat ettiniz hangi marka aldiniz kullandiniz mi hic ders calismaktan fazla arastiramadim arastiran alan kullanan arkadaslar varsa banada bilgi verirseniz sevinirim birde kilolar ne alemde ben hizla veriyorum nie veriyorsam zayiftim ilk defa kilo almistim oda hizla beni terk ediyor
Bizimki 42 gunluk bir hafta once 4600 dü 5 olmusmudur acababebeğim 49 günlük 4600 gr senin ki nasıl?
hehe kesmez demiiiiSenin kocayı hazırcevaptan başkası kesmez zaten
Motilium mide bulantisi icin galiba kucukken kizima cok veriyodum reflusu oldugu icin sutmu arttiriyomus icelim.ozamn:)))motilium diye bi mide ilacının yan etkisi süt artırmak :)))
sen bi numarasin kiz bu topic de bebek uyutmadaBende dpgdugundan beri uyumasi icin besigine yatiriyorum biraz bakiniyo arada bagiriyo sonra uyuyo:) masallah prenseslere
maasallah annesi fistiginaaaKırpıyor canım ama çok sakin bugün.
Motilium mide bulantisi icin galiba kucukken kizima cok veriyodum reflusu oldugu icin sutmu arttiriyomus icelim.ozamn:)))
Gaz biter dis baslar fazla atma kiz tutamicaz yinesen bi numarasin kiz bu topic de bebek uyutmada
sende benim idolum ol ama su uç aylik gaz suresi bi bitsin oyle
biliyorum ben yapacagimi o gaz bitinceee
Valla bilmiyorum mattika pipi yukari donerse sizdirir demis ya surekli sizdirdigina gore bizim pipi hep kalkik hahahaha baglarken asagi donduruyorum hatta kenardan kontrol bile ediyorum ama kenarlardan siziyo buyuyunce basimiza is acacak sanirim erken yasta babaanne olucamkiz nasil hep kalkiyo
iseyecegi zaman kalkar normalde :)
e gaz nere gidiyorBir damla limon bir çk su geçirdi
Dilini isir kiz nazar degdiricen...Kırpıyor canım ama çok sakin bugün.
a bak o konuda atarim kimse beni tutamazGaz biter dis baslar fazla atma kiz tutamicaz yine
O yontem ne kiz hele bizede soyle...a bak o konuda atarim kimse beni tutamaz
ben disle hiç ugrasmam ki,çocugun agzinida yoklamam
atesi olunca aglayinca disede baglamam baska sebebp ararim dis hiç aklima gelmez, anca agzinda gorunce disi çikmis derim :)
bu sfer atmiyorum, kizima uyguladigim ferber yontemini uyguluycam kucuge 4 aylik olmasini bekliyorum ablaisnda o zaman uygulamistim :)
hhahahah yok daha nelerrValla bilmiyorum mattika pipi yukari donerse sizdirir demis ya surekli sizdirdigina gore bizim pipi hep kalkik hahahaha baglarken asagi donduruyorum hatta kenardan kontrol bile ediyorum ama kenarlardan siziyo buyuyunce basimiza is acacak sanirim erken yasta babaanne olucam
belli bi rutin uyguluyorsun uyku oncesi sonra yatagina koyup çikiyorsun odadan, çocuk 2 gunde alisiyor , tabi azcuk agliyor dayanmak lazim :)O yontem ne kiz hele bizede soyle...
O da kotu ama islanip duruyo bazen gec farkediyorum ya surekli uzerini degistirmekten yada gec farketmemden islak kalip hasta edicem cocugu...hhahahah yok daha nelerr
bizim çis geçmiyor da kaka geçiyor
keske çis geçseydi yaww leke nin çikmasi zor oluyor
4. Ayda mi basliyorsun nasil bir rutin bu cani yaniyormus gibi aglamadigi surece katlanirim biraz gaddarim bu konudabelli bi rutin uyguluyorsun uyku oncesi sonra yatagina koyup çikiyorsun odadan, çocuk 2 gunde alisiyor , tabi azcuk agliyor dayanmak lazim :)
ama benim kizim ikinci uykuya bile çok az aglamisti
pes etmemek lazim, çok agladi diye gidip alirsan çira gibi yandin demekdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?