Her coxuk bir olmuyorki canim.ilk kizimdada kucaga alismasin diye kimseye aldirtmazdim.yataga yatirirdim uyurdu :))) cok pimpirikli olmamak lazim sakin olucan bebeginde gazsiz sorunsuz bi cpcuksa yatsin besiginde dursun:)))) ole yapmasam.ne yemegimi temizligimi yapabilirdim nede buyuk kizla ilgilenebilirdimsen bi numarasin kiz bu topic de bebek uyutmada
sende benim idolum ol ama su uç aylik gaz suresi bi bitsin oyle
biliyorum ben yapacagimi o gaz bitinceee
Dün mevlütte mık dedi bebek bir kez. Dediler emzir.karnı tok daha saati gelmedi dedim. Gülmekte. Katıldılar ne saati diye.
Kitapta diyor dedim,
Benle dünya makara yaptılar. Her ağladığında meme verecekmişim.kusar dedim, kussun dediler.sürekli emmeden büyümezmiş. Dr gelişimi iyi dedi dedim.sen dr bakma dediler.
Birde sürekli emip uyuyacakmış
Ben anlamadım bizim bebek mi garip onlarnki mi.
Karnı tokken sn emmez bizimki ve öyle 7/24 de uyumuyor.
Safa yattım he he dedim geçtim.
İki cocugun olunca en az biri kendi kendine uyumalu zaten.bi cocugn yataginda uyumasi anne icinde cocuk icinde bi nimetHer coxuk bir olmuyorki canim.ilk kizimdada kucaga alismasin diye kimseye aldirtmazdim.yataga yatirirdim uyurdu :))) cok pimpirikli olmamak lazim sakin olucan bebeginde gazsiz sorunsuz bi cpcuksa yatsin besiginde dursun:)))) ole yapmasam.ne yemegimi temizligimi yapabilirdim nede buyuk kizla ilgilenebilirdim
Valla bildigin yirtiniyor cocuk :).4 ay civari gaz olayi baya bitiyor ya o yuzden dortbdiyorum.daha gec olursa cocuk ayaklanir birskilmaz.rutin dedigim banyo emzirme vs gibi hrr gun ayni seyi yspiyoruz yatirmadan once4. Ayda mi basliyorsun nasil bir rutin bu cani yaniyormus gibi aglamadigi surece katlanirim biraz gaddarim bu konuda
bence de tedirgin olacağıma en iyisi uyandırmak
kızım arada anneleri de düşünmek lazım diye düşündü demek ki
bu bilgi için teşekkürler bizde de kilo problem çünkü
34 gündür kucağımda kuzum :) büyümüş demi teyzesi
Annem kocama diyor gerizekali diye, harf eksik kalmis allah var kocamdan daha bi kotu soz duymadim cok sukur
dogdugunda igne olmadi galibaNiye ağızdan azar azar veriyorsun acaba doğar doğmaz yapmıyorlar mi bebeğe?
e gaz nere gidiyor
gazi oldugu için hirkiyor
oyy kiyaamam kiiNereye gidiyor bilmiyorum canım ama her zaman geçiriyor bu limon-su.
onu yutarkenki surat ifadesini izlemek de çok güzel :)
Sağol canım. Kimse gelmedi. Herkesin işi çıktı ama işte 8-10 kişi okudular güzeldi.banada oyle dediler
kusmaz diyolar bide kusuyor iste elimdeki çocugu benden iyi biliyolar sanki
mevludunuz nasil geçti bu arada,Allah kabul etsin
dogdugunda igne olmadi galiba
ay da bi damla oalrak vericem damla dedigimde ampul yani agizdan
bilmiyorumki burada duzen boyle herhalde
yarin ne diycek bakalim doktorumuz
aksam ustu bezine bodysine bile geçmisti kan izi : ((
bugun çok uyanik da kalmadi insallah biseyi yokdur
Ayyy ya yaz sicagi hic aklima gelmemisti burasi 45 dereceyi gecer hatirlatman icin sagolasin :)
Ama ben özlüyorum biraz kucağımda dursun istiyorum.öpe öpe perişan ettim yavrumuHer coxuk bir olmuyorki canim.ilk kizimdada kucaga alismasin diye kimseye aldirtmazdim.yataga yatirirdim uyurdu :))) cok pimpirikli olmamak lazim sakin olucan bebeginde gazsiz sorunsuz bi cpcuksa yatsin besiginde dursun:)))) ole yapmasam.ne yemegimi temizligimi yapabilirdim nede buyuk kizla ilgilenebilirdim
Valla mı? Ee seninki küçük benimkindenbenim annem de tam tersi uyku süresi 18-20 saate düşmeliymiş şimdiye :)
Benimki de toksa kitliyor dudaklarını, açsa saldırıyor.
Annem ikimizi de prof.lar eşliğinde büyüttüğünden baymıyor ne dese yapıyorum.
Başkalarına he deyip geçiyorum 20 güne yakın kv kaldı yanımda ona da he deyip geçtim.
bu arada ben 1 tatlı kaşığı havuç suyu vermeye başladım içine 2-3damla zeytinyağı katıyorum. 1 çay kaşığıyla başladım haftaya 1 yk olacakmış. Gözleri için...
Sagolasin canimgecmis olsun allah korumus
Sgol tatlim iyiyim ya cok yanmadim allah korudu iyi gobegim simdi. Bugun garip bi gun ya simdi de uyutamiyorum kizimi saat 6dan beri uyuyamiyo agliyo sancisi mi var anlamadim yapmadigim sey kalmadi kipkirmkzi oldu gozleri uykusuzluktan :/Caniiimmmm geçmiş olsun çok.. En korktigim şey yemek yaparken.simdi nasılsın göbeğin Nasil çok yandı mi
Emzigi sevmiyor midesi kalkıyor yinede ısrarla vermeliyim ve kaac güne yatağa alistiririmCok aglarsa alin diyo uzmanlar yani daha cok kucukler o yuzden anne kokusuna ihtiyaclari var. Ama oyle bik bik diye yalandan aglamalarina yenilme.
Ben emzirip gazini cikariyorum altini degistirip biraz oynuyorum onunla masaj falan yapiyorum. Biraz daha emmek isterse emziriyorum yine. Artik uykusu geliyo tabii koyuyorum besigine emzigi pek sevmiyo ama o kadar ugeasiyorum ki bugun bi saat ugrastim. Emzigi attikca verdim o atti ben verdim o atti ben verdim. Sonunda cork cork cekti alisiyo yavasca. Yatakta kendi uyusun istiyosan biraz sabirli olcan. Mememde biraksam iki dakkada uyurdu ama tam bi saat bekledim uyusun emzikle diye sonunda yenik dustu uykuya :)
Bende hic opmedim hep kokladim.esimede opturmedim en son isyan etti kopek gibi oldum koklamakdan opucem.artik dedi hahahAma ben özlüyorum biraz kucağımda dursun istiyorum.öpe öpe perişan ettim yavrumu
Gece gunduz ayrimi yapsin diye ben isik yakmiyorum aranin isigi yaniyo gormeme yeterli oliyo alt degistirirken huysuzlaniyo benimki ac uyandigi icin ama gece yapmis oluyo yedirip altini alinca kusuyo yedirmeden aliyorum gece kaka yaptigi bile oldu cok agliyo diye bi kac kere gece almadim alirken siskin oldugunu gorunce vicdan yaptim bisey olmiyosa cok kasmiyim bende o zamanValla onun uyanip bir daha uyumamasindan iyidir ki cok rahatsiz oldugunda o belli ediyor o zaman degistiriyorum birde gece gunduz ayirimi yapsin diye de degistirmiyorum Allaha cok sukur pisik falanda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?