2015 Şubat Anneleri

sen bi numarasin kiz bu topic de bebek uyutmada
sende benim idolum ol ama su uç aylik gaz suresi bi bitsin oyle
biliyorum ben yapacagimi o gaz bitinceee
Her coxuk bir olmuyorki canim.ilk kizimdada kucaga alismasin diye kimseye aldirtmazdim.yataga yatirirdim uyurdu :))) cok pimpirikli olmamak lazim sakin olucan bebeginde gazsiz sorunsuz bi cpcuksa yatsin besiginde dursun:)))) ole yapmasam.ne yemegimi temizligimi yapabilirdim nede buyuk kizla ilgilenebilirdim

benim annem de tam tersi uyku süresi 18-20 saate düşmeliymiş şimdiye :)

Benimki de toksa kitliyor dudaklarını, açsa saldırıyor.

Annem ikimizi de prof.lar eşliğinde büyüttüğünden baymıyor ne dese yapıyorum.
Başkalarına he deyip geçiyorum 20 güne yakın kv kaldı yanımda ona da he deyip geçtim.

bu arada ben 1 tatlı kaşığı havuç suyu vermeye başladım içine 2-3damla zeytinyağı katıyorum. 1 çay kaşığıyla başladım haftaya 1 yk olacakmış. Gözleri için...

İki cocugun olunca en az biri kendi kendine uyumalu zaten.bi cocugn yataginda uyumasi anne icinde cocuk icinde bi nimet

4. Ayda mi basliyorsun nasil bir rutin bu cani yaniyormus gibi aglamadigi surece katlanirim biraz gaddarim bu konuda
Valla bildigin yirtiniyor cocuk :).4 ay civari gaz olayi baya bitiyor ya o yuzden dortbdiyorum.daha gec olursa cocuk ayaklanir birskilmaz.rutin dedigim banyo emzirme vs gibi hrr gun ayni seyi yspiyoruz yatirmadan once

Masallah sıze buyuyorlar hemde cok hızlı
benım doktorum uyuyan cocuga sakın dokunma butun uyku duzenı alt ust olur basına dert acarsın demıstı 20 gunluktu bunu soyledıgınde 4 5 saat uyuyabılır demıstı
ah sımdı 6 saat kesıntısız bıe uyusa da rahatlasam dıye bakıyorum

Niye ağızdan azar azar veriyorsun acaba doğar doğmaz yapmıyorlar mi bebeğe?
dogdugunda igne olmadi galiba
ay da bi damla oalrak vericem damla dedigimde ampul yani agizdan
bilmiyorumki burada duzen boyle herhalde

yarin ne diycek bakalim doktorumuz
aksam ustu bezine bodysine bile geçmisti kan izi : ((
bugun çok uyanik da kalmadi insallah biseyi yokdur

benim oglan bugun çok uyudu gece nolcak halimiz bakalim
uyusa dert uuyumasa dert :))

bende gidip uyyum bari uykudan gozumu açamiyorum

Nereye gidiyor bilmiyorum canım ama her zaman geçiriyor bu limon-su.
onu yutarkenki surat ifadesini izlemek de çok güzel :)
oyy kiyaamam kii
du yarin deneyim bide videoya çekiyim batti balik yan gider :)))))
hiçkirigin yaninda bacaklarinida kaisyir bildigin kivraniyor yani karni agriyor bellie : (

banada oyle dediler
kusmaz diyolar bide kusuyor iste elimdeki çocugu benden iyi biliyolar sanki
mevludunuz nasil geçti bu arada,Allah kabul etsin
Sağol canım. Kimse gelmedi. Herkesin işi çıktı ama işte 8-10 kişi okudular güzeldi.

Valla canim burada doğar doğmaz k vit. İğnesi yapıyorlar, eğer daha sonra iste seninki gibi tekrardan kanama olursa tekrardan bi doz daha asi yapıyorlar.benim iki numarada olmuştu öyle.bi daha asi yaptirinca geçti.

Ama ben özlüyorum biraz kucağımda dursun istiyorum.öpe öpe perişan ettim yavrumu

Valla mı? Ee seninki küçük benimkinden
Zararlı olmasın anne sütünden başka bir şey vermeyin diyorlar ama hoş ona bakılırsa şurup olunca verin diyorlar.benimde sol gözüm görmüyor göz tembelliği var, eşimde gözlüklü. Gözler genelde kalıtsal oluyor.Eşim şimdiden gözleri bozuk olur diye endişeli

Yavrumun kırk uçurmada battaniyesinin içine koyulan ekmeği acıkıp yiyen bir annesi var.

gecmis olsun allah korumus
Sagolasin canim

Caniiimmmm geçmiş olsun çok.. En korktigim şey yemek yaparken.simdi nasılsın göbeğin Nasil çok yandı mi
Sgol tatlim iyiyim ya cok yanmadim allah korudu iyi gobegim simdi. Bugun garip bi gun ya simdi de uyutamiyorum kizimi saat 6dan beri uyuyamiyo agliyo sancisi mi var anlamadim yapmadigim sey kalmadi kipkirmkzi oldu gozleri uykusuzluktan :/

Emzigi sevmiyor midesi kalkıyor yinede ısrarla vermeliyim ve kaac güne yatağa alistiririm

Valla onun uyanip bir daha uyumamasindan iyidir ki cok rahatsiz oldugunda o belli ediyor o zaman degistiriyorum birde gece gunduz ayirimi yapsin diye de degistirmiyorum Allaha cok sukur pisik falanda olmadi
Gece gunduz ayrimi yapsin diye ben isik yakmiyorum aranin isigi yaniyo gormeme yeterli oliyo alt degistirirken huysuzlaniyo benimki ac uyandigi icin ama gece yapmis oluyo yedirip altini alinca kusuyo yedirmeden aliyorum gece kaka yaptigi bile oldu cok agliyo diye bi kac kere gece almadim alirken siskin oldugunu gorunce vicdan yaptim bisey olmiyosa cok kasmiyim bende o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…