Ne olacak canım sen neden öpmedin. Doktor anne babası öpsün dedi bize belki bir nedeni vardır.Bende hic opmedim hep kokladim.esimede opturmedim en son isyan etti kopek gibi oldum koklamakdan opucem.artik dedi hahah
Bende gece lambasiyla idare ediyorum kaka yaparsa mamasinin yarisini verip altini aliyorum kalanini sonra veriyorum az once uyanmasin diye esim mamasini verirken bende altini aldim isimiz bitti derken kaka yapti hemen mamayi birakip tekrar alt aldim sonrada mamayi verdim eger pisik olacagindan korkup aliyorsan bence pisik onleyici kremini surup yatmadan son emzirmenden once veya sonra kaka yapmadigi surece sur kremi bi daha dokunma uykusu bolunmesinGece gunduz ayrimi yapsin diye ben isik yakmiyorum aranin isigi yaniyo gormeme yeterli oliyo alt degistirirken huysuzlaniyo benimki ac uyandigi icin ama gece yapmis oluyo yedirip altini alinca kusuyo yedirmeden aliyorum gece kaka yaptigi bile oldu cok agliyo diye bi kac kere gece almadim alirken siskin oldugunu gorunce vicdan yaptim bisey olmiyosa cok kasmiyim bende o zaman
Bende ilk verdigimde ogurdu istemedi ama sonra daha alisti. Ben bi de en.basindan beri yatagina yatirdim hep ve asla sallamadim. Bence sende simdiden basla ve sabirli ol bence alisir.Emzigi sevmiyor midesi kalkıyor yinede ısrarla vermeliyim ve kaac güne yatağa alistiririm
Valla mı? Ee seninki küçük benimkinden
Zararlı olmasın anne sütünden başka bir şey vermeyin diyorlar ama hoş ona bakılırsa şurup olunca verin diyorlar.benimde sol gözüm görmüyor göz tembelliği var, eşimde gözlüklü. Gözler genelde kalıtsal oluyor.Eşim şimdiden gözleri bozuk olur diye endişeli
Ben her zaman 4saat bile tutmuyorum.zaten bezi az bi kirlensin durmuyor oglum.Merhaba
Canim geceden sabaha vcok uzun sure degilmi bende yesil prima kullaniyorum hic sizdirmadi en dolu halinde bile en gec 6 saat durdu oda uyudu karambole geldi falan 3-4 saatte bir degistiriyorum benmi cok sik degistiriyorum acaba bazen cok bi aciyorum altini bez gulle gibi olmus kiyamiyorum kizlar siz ne kadar zamanda bir altini aliyosunuz
Yanaklarinda sivilceler vardi canim basindan opuyodum hep bide esimin sakallari var daha cok tahris eder diye opturmedim simdi opuypruz gecti yanaklariNe olacak canım sen neden öpmedin. Doktor anne babası öpsün dedi bize belki bir nedeni vardır.
Cok geciktirme o zaman.erken vakit yapilirsa lokal anestezi ile yapiyolar ve 1gunde filan iyilesiyormus.bizde yakinda yaptiracagiz.persembe bi kontrolumuz var,o zaman gun alicaz..ben erken yaptırmayı düşünüyorum sünneti biraz toparlansında böyle sıkıntılar yaşamamk için
o sünnet derisini geriye doğru hareket ettirmenın bi zamanı var mı
daha küüçükler ya
olmadı o şekilde kapanmasını engelleriz
o beyazşeyi görünce panik oldum
Sicak yazin iste bende batmandayim ins son yazimiz olacak ama iste kullandinmi hic bebis rahat mi simdi kanguruyu taktik diyelim.yaz sicaginda ikimizin atesi pisirir mi ki die dusundum yazin kiyafet bile giydirmiyor burda ark bez zibin.o kadar :)Ben de Diyarbakırdayım :)
Ben aldım momfortbaby kalın bişey değil öyle gayet güzel kumaşı..
Bende baktim ona bugun civilde gordum hos dedigin gibi bebek rahat ediyor.demek uykuya daldigina.gore kiyamam canim ya :)Ben baby to go kanguru aldım çokta sevdi kızım hemen uyuyor içindefiyatıda çok uygun
Basima dert aldim di vaktiyle edebiyat okuyalim.birde fazla diploma goz cikarmaz deyip son donem hamilelik vulanti kusma derken iki ders altta kaldi onlara calisirim vereyimde kurtulayim :)Sen ne dersi calisiyorsun?
Bende kızımı böyle alıştırmıştım odasına ama bunun bi yöntem olduğunu bilmiyordum. 4 aylıktı, 2 gece çok ağladı. Eşim ne vicdansız annesin demişti:)belli bi rutin uyguluyorsun uyku oncesi sonra yatagina koyup çikiyorsun odadan, çocuk 2 gunde alisiyor , tabi azcuk agliyor dayanmak lazim :)
ama benim kizim ikinci uykuya bile çok az aglamisti
pes etmemek lazim, çok agladi diye gidip alirsan çira gibi yandin demekdir :)
Bilerk yapiyorlarYa bu bebişler emziği düşürmeden uyumayı ne zaman öğreniyordu vermek istiyorum da sürekli yat kalk emzik ver daha çok yoruyor beni
ben molfix kullanıyorum şuana kadar hiç sızdırmadı. oğlumda huggies kullandım ondanda memnundum ama molfix daha esnek geldi.Senin yine iyimiş. İnanmazsın ama benim deli koca 4 numaraya kadar 2şer 3 er paket stok yaptı. Bezden dağ var evdeBide premium care. Ama sızdırıyo dediğin gibi. Çamaşırı nemli oluyo. Primanın eski kalitesi kalmamış. Eşime dedim böyle böyle. Ee huggies alalım dedi. Ben napıcam bu kadar bezi, kendimemi bağlayım dedim Memnunmusun canım huggies den? Kullananlarda memnun olup olmadıklarını yazabilirmi? Çünkü baa ıslanıyo üstü başı
aynı benim kızYa bu bebişler emziği düşürmeden uyumayı ne zaman öğreniyordu vermek istiyorum da sürekli yat kalk emzik ver daha çok yoruyor beni
Tahin helvası yediğimde bizim de öyle olmuştu. Gazlı şeylere bir süre uzak kalmak lazım.Dun tum gun 1,5 saat uykumuz var.gecede farkli gecmedi.nasil duruyo bu oglus anlamiyorum.dun karnabahar yemistim gaz yapti sanirim.ayni guncikiyodur umarim sute etkisi.yok bugune kaldiysa yandim
Birer bardak mı içiyorsun canım. Bir de süt olsun diye herşeyi aynı zamanda yapmamak mı lazım? Ben incir dut suyu falan da içiyorum.Bnde aktardan aldim rezene ve isirgan otu iciyorum.ikiside etkili
Bende ya sevmezse diye tereddüt etmiştim ama çok sevdi maşallah diyimBende baktim ona bugun civilde gordum hos dedigin gibi bebek rahat ediyor.demek uykuya daldigina.gore kiyamam canim ya :)
haha ben esim evde olmadiginda yapmistim, birakmzazdi yoksa gider alir çocugu dayanamaz :))Bende kızımı böyle alıştırmıştım odasına ama bunun bi yöntem olduğunu bilmiyordum. 4 aylıktı, 2 gece çok ağladı. Eşim ne vicdansız annesin demişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?