menfi elektrik ne demek kiz :)Artık nası bi cadı olduysam babam üst katta tv izlemeye başladı
Benden kaçmana gerek yok dedim ; (şaka yapmıştım)
-menfi Elektirikten hoşlanmıyorum dedi bana
Ay cok güldüm sonra :)) bütün gün Başımda onu yapma bunu yapma delirtilmişim:) sonra menfi elektrik
6 ay di galibaYa bu bebişler emziği düşürmeden uyumayı ne zaman öğreniyordu vermek istiyorum da sürekli yat kalk emzik ver daha çok yoruyor beni
canim bana hastanede ogle yemegine karnibahar vermislezrdiDun tum gun 1,5 saat uykumuz var.gecede farkli gecmedi.nasil duruyo bu oglus anlamiyorum.dun karnabahar yemistim gaz yapti sanirim.ayni guncikiyodur umarim sute etkisi.yok bugune kaldiysa yandim
Negatif elektrikmenfi elektrik ne demek kiz :)
birsey surdun mu kendi mi gecti sivilceler. Bir koseden basladi diger tarafa dogru ilerleri bizim ilk cikanlar siliklesiyorYanaklarinda sivilceler vardi canim basindan opuyodum hep bide esimin sakallari var daha cok tahris eder diye opturmedim simdi opuypruz gecti yanaklari
Elbette hayır :))Ilk doğuranlar Bida dogurcanız mı ?
canim sana bahsettigim dr döndü bi sor istersen, ben biluyorum o dr u demistin ya haniBu arada dun gogusler bos gibiydi pompaya sol memeden hiç sut cikmadi dedm aha sut de gitti bravo. Emziren anneler diye bi grup var facede. Bu isin deneyimlsi bilgilisi cok orda. Ordan medet umdum gebelde tazyikten yutamama buna refleks gelistrmstr dediler. Hayir sagiyorum sut yok cocuk aliyor boguluo gibi hareketleri aninda hava yutup gaz dugumlenisi. Sanki yutagina findik kacmis gibi inmio aşağıya. Her yudumda her dakka gaz mi olur yarabbm. Makineyle sagma elle sag dediler ben onu Bilemiyormusum saolsunlar o gruptan ogrettiler. Hakkaten inanilmaz tazyikli cikti sut dun gece sastim kaldim. Pompanin cikaramadigi sutu bardaga sagdim. Fakat biraz sag tazygi al dediler sag sag hala tazyikli ne gıcık istir. Bir de inek sagar gibi kendimi sagmak cikti az yüküm var ya. Gece onun uzerne emebldi belki dedm careyse sagarm ama bugun de aynen sagdim onden yine tikaniyor cekip itiyor. bir acayip is. Hem tazyik hem tazyige gelistrdigi refleks hem de dehset bir gaz kolik problemi birlikte seyrediyor gibi. Dunden onceki aksam mantı yemistik yogurt şüpheli listesinde oldugundan alerjiden de iyice suphe etmye basladim. Ikinci defa boyle cok bilinmeyenli bi denklemin caresz oznesi olmak korkunç bir duygu. Guya gaz ilaci da veriyoruz hersey hala moktan. Gidip balkondan atasim var kendimi.
Canimbn rezeneyi cok iciyorum. Gunde 4-5 bardak icerim. Isirgani gunde 1 bardak iciyorum o da aklima gelirse.hepsini ayni gun yapmamak lazim diye biliyorum canimBirer bardak mı içiyorsun canım. Bir de süt olsun diye herşeyi aynı zamanda yapmamak mı lazım? Ben incir dut suyu falan da içiyorum.
Allah yardimciniz olsun. Ins en kisa zamanda her sey düzene girerTüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Canim benim yaa dualarimiz seninle ins bir an once cozulur bu sorunlar biberon almiyo mu acaba sutunu mu begenmiyo mu ne bilim bazilarinin sutu aci olurmus...Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
45.günüm benim de bitmedi canım..43.günüm ve kanamam devam ediyor. Sezeryan doğum yaptım. Benim gbi olan varmı ?
Sezeryanda daha erken bitiyo kanama demişlerdi. Ped kullanmaktan bıktım valla. Emzirirken adet görmeyenlerden olamıycam galiba.45.günüm benim de bitmedi canım..
Allah yardımcın olsun canım,tez zamanda istediğin gibi olur her şey inşallah..Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Canim bence derdi gaz senin bebegin. Gazin ustune git. Emmeye baslayinca sindirim sistemi hareketlenirmis gazi olan bebek bu hareketle agri aci hissedermis memeden cekilirmis. Hatta aciyi emmekle birlestirip memeye tepku gosterirmis. O arada hizli gelen sutu de tutamiyor geri attigi icin kendinu. Gazi olduginda hep meme araniyor rahatlicam diye ama daha beter kisir dongu. Ailecek alerjiksiniz anladigim kadariyla bebeginde de olabilir. Buyukte derdinizden anlayan dr kimdi ona bir danis bence.Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?