2015 Şubat Anneleri

Kizlar bu rezene dediginiz hangisi yani ben burda duyup hummana nin sut icin olan cayinii aldim ama o di mi? Gunde iki fincan falan iciyorum.

Bi de kizimin gobegine dunden beri surmuyorum doktorun verdigi dezenfekte şeysini. Sadece steril gazli bez koyuyorum. gobek bagi gobeginden ayrilmaya basladi alttan ve ustten bayagi ayrildi ama hala kopmadi. Size de oyle mi olmustu? Dusmesi yakin herhalde :/ herkes dedi ki bi sey surme zaten kuru kalmasi onemli o sıktıgim alkol zaten islatiyo surwkli bi de boyle deneyeyim bakalim insallah duser artik ya 20 gun olcak

Canım Göbek ayrılmışsa en geç yarına düşer benim kızınki de 15. Günde düştü doktor üç hafta süresi var demişti 14. Günde ayrılmaya başladı gece yatışından sonra da düşmüştü ben böyle şeyleri sıkıntı etmiyorum doktoruma güveniyorum çünkü sen de güven ..

Vallahi bende unuttum sen versin mi emzik hala aradayım versem mi vermesem mi diye biraz daha vermezsem almayacak . Dışarıda bazen veriyorum arabada alıyo ama evde almıyo gece de almıyor zaten muallaktayım
ben verdim canim
iki çocukla nasil basedicen vergitsin :)

Camış gibi çikolata yiyorum yavru da sürekli kusuyor ondan mi
Bilmem ki ara ver bakalım .dene.ben bu ara hic yemedim çikolata.zaten her bebekte olmuyordur ama belki seninkini etkiliyordur.ben de bu ara deli gibi muz yiyodum o da gaz yapıyormuş.kuru fasulyeden etkilenmedi ama muzdan fena etkilendi galiba benim kiz

dr gobegin içinde islak parça kalmis dedi, temizleyip bi sey surdu o yakmis islak yeri, bi daha olmaz kanama gobek le ilgilenmiycez artik dedi

gecen haftayla ayni kiloyu almis
ama ben son randevudan sonra rezene ve malt içecegine baslamistim
e çocuk ayni kiloyu alacaksa ben onlari niye içiyorum anlamadimki
rezene neysede malt içecegi çokk sekerli bide pahali :)

Zaten hastane emziğini az buçuk tutuyo en iyisi vereyim Oğluma sadece uyurken veriyorum zaten buna da öyle yapayım
hastane emzigi dedigini sonra bulabilirmisin ?
benimkide sevmisti hastane emzigini ama hemsire magazada bulamazsin bunu hastaneye ozel ureetim dedi bende ona alistirmadim

muzu nasil yiyorsun kiz kabiz olmuyonmu
dogum hatirasi hemoroid olmadimi sende :))

benimkide sevmisti hastane emzigini ama hemsire magazada bulamazsin bunu hastaneye ozel ureetim dedi bende ona alistirmadim
Evet satılıyor burada çirkin bir emzik ama en iyi bunu tutuyo :)

Bak canım emzik bu

Beşikten ziyade ana Kucağı istiyorum dikey dürüst kalabileceği bisey inşallah geçecek ne diyim çarem mi var sabır disindadilerim çabuk gecer

O neymiş ki ilk duyuyorum vallahi damak kaldırmayı denemek lazım da bilmem şeyi yanlış yaparsam ya. Amin cümlenin yardımcısı olsun insallah

Cnm valla ne desem bilemedim inan cok dua ediyorum inşallah kurtulursun artık bu sıkıntıdan

Saol kuzum allah razı olsun

Sakin huzurlu emzirdigim bazı vakitler aklıma geliyorsun.dua ediyorum senin için.huzurla emzirmek sana da nasip olsun diye.

Canım bnm çok teşekkür ederim saolasin

Camış gibi çikolata yiyorum yavru da sürekli kusuyor ondan mi

Gaz da yapıyor çikolata alerjik de

benimkide bu kizz
burda satilmiyormus
artik bnm oglan verince almiyorda zaten :)
Hımmm kopma ya da sapından Ayrılma riski yokmuş bunun :) burada da geçen Ağustos'tan beri hastane olarak emzik vermeme kararı almışlar yalvardım emzik verin de az-çok dinleneyim diye vermediler çıkış hemşirem verdi arabada susmazsa verirsin diye :) biraz kocaman duruyo ağzında ama olsun tutsun da :)

Keske sana yardimi kokunacak bir bilgi verebilsem, yardimci olabilsem keske
Cok yiprandin inan buna cok uzuluyorum
Allah yardimcin olsun
Buyuk kizindan daha iyice sanki belki daha kisa surede asacaktir bu durumu , hep iyiyi dusunmeye calis

selam kızlar.ben bu doktorların antibiyotik sevdasından illallah ettim.el kadar yavruma antibitk verdi.deli olucam.

kulağı akıyordu ara ara kötü bi kokusuda var.iltihap var deyip dayadı antibiotiği.kızım 5 yaşına geldi ben bu zamana kadar sadece bi kere kullandım oda 2 3 ölçek falan....
ilacın prspktüsünte 3 aydan küçük bebeklerde denenmemiştir yazıyo.ne yapsam bilemedim.ağrısı sızısı yok ateşi yok ne diye vereyim.

Alkol çabuk kuruyor tatlım ıslak durmaz merak etme. Düşmesi yakindir sanırım yikiyorsun sen bebeğini dgil mi?

muzu nasil yiyorsun kiz kabiz olmuyonmu
dogum hatirasi hemoroid olmadimi sende :))
Hamilelikte vardı da simdi yok. hic yok diyemem ama.nadir de olsa yoklayabilir cinsinden.muz niyeyse kabız yapmıyor beni.koca bi dal getirmiş köyden eşim.ziyan olmasın dedim ama bebise yaramadı galiba.

[QUOTEcnul_feri, post: 40127843, member: 602633"]selam kızlar.ben bu doktorların antibiyotik sevdasından illallah ettim.el kadar yavruma antibitk verdi.deli olucam.

kulağı akıyordu ara ara kötü bi kokusuda var.iltihap var deyip dayadı antibiotiği.kızım 5 yaşına geldi ben bu zamana kadar sadece bi kere kullandım oda 2 3 ölçek falan....
ilacın prspktüsünte 3 aydan küçük bebeklerde denenmemiştir yazıyo.ne yapsam bilemedim.ağrısı sızısı yok ateşi yok ne diye vereyim.[/QUOTE]
Verme cnm bu dr lar cok vijdansiz.buyyuk kizini takip eden dr yokmu kim vermedi ons ant ona gotur bence

Benimki iki saat once iki meme emdi ondan beri agliyor.biliyordum cok gelecegini ama susturamafim belki sol emdigi icin doymamistir demistim.oyle deilmis on kere kustu belki saymadim.uyudu uyysmadi defalarca agladi.simdi emzirym dedim uyusun diye yorulmus kuzum iki cekdi hmn uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…