2015 Şubat Anneleri

Bir deneyeyim bakalım sağol canım.

Şeker yemeyen ben arada nutellaya saldırıyorum. Sütü etkiler mi ki?
Sekerli seylerin sutu arttirdigina inanilir ama cok yanlis bi bilgiymis. Sute yedigimiz hic bi sey etki etmiyo aslinda sadece su ve dinlenmek. Ben de tatli sevmem ama emzirdikten sonra canim cok cekiyo sanirim kuzular bizi somurdugu icin ihtiyac duyuyoruz.

Belki dışarda uyur diye demiştim canım.

Şekeri sorun değil de kakao sütü etkiler mi ki diye düşündüm çikolata etkiliyormuş donuçta

Pazar normaldi ya gazsizdi eminim:)

Kızlar dun akşam 6 da uyandı oğlum 10 a kadar sakin sakin baktı ben artık heralde uyur diyerekten emzirdim altını değiştik mamasını verdim gazınıda çıkardım uyumadı hala..birden ne olduysa ağlamaya başladı gece 2 buçuğa kadar ağladı en sonunda dayanamadım ağlamasına paranox s fitil koydum yarım saat mızırdandı sızdı uyuyakaldı saat 4 e gelirken sonunda acaba ağrısı mı vardı ki..inanın buraya yazmayı düşündüm ne yapabilirim biri uyanıktır cevap verir diye buraya yazma imkanım bile olmadı..şuan çok şükür emdi uyuyor..ama gece emzirdimde mamada verdim ne sustu ne uyudu..

Canimbn rezeneyi cok iciyorum. Gunde 4-5 bardak icerim. Isirgani gunde 1 bardak iciyorum o da aklima gelirse.hepsini ayni gun yapmamak lazim diye biliyorum canim

günde 2 bardaktan fazlası onerılmıyor, bağırsak dugumlenmesıne yol acıyormuş bebekte aman dıkkat

S serefraz85 kendınden sallanan portatıf besıkler var 25o cıvarı fıyatları. Ben kızımı ana kucağında sallardım hep ama sabahlara kadar sabahtan aksama kadar.. 3. Ayında barız rahatlamıştı ınsaallah az daha sık dışını canım bu günlerde hemen gecsın.. Büyük yavru bıZdede bıraz sıkıntılı cok üzülüyordum vallahi oğlanı emzırırken bı yandanda kızıma yemek yedırıyorum baktığından sürekli benı kardesıyle görüyor kıskanmasın dıye uğraşıyorum .. zor bu günler ama kolaylık ta pesınden gelecek a daha sabır guzelıö

Kızlar aman adet olmayın ayy 8 gündür oluyorum bugün 9.gun daha yeni bitti sayılır çok yoğun geçti

Biz de aldik salincak ama daha kullanamadik dedigin gibi uc aydan omce algilamayacak heralde bekleyelim 1,5 ay daha

S serefraz85 yazdıklarını okuyunca şu aklıma geldi
bebekler yediğini emdiğini yutamadıgı zaman bizim büyükler damağı çok aşağıda o yüzden yutamıyor ememiyor derler parmaklarıyla damağı biraz kaldırırlardı biliyorum saçma bişey olabilir tehlikeli oldugunuda düşünebilirsin ama ne biliyim bu kadar çaresiz olmana üzüldüm insanın aklına herşey gelebiliyor acabamı diyorsun
ama süt sıvı daracık bir yerde olsa akar gider sen tazyikli geliyor diyorsun ağzına doldugu anda tıkanıp kalıyor yutmaya çalışıyor olmuoyr
annemde yapardı yeğenlerime damağını hafif yukarı doğru bastırır gariptir ki sorun kalmazdı
inş en kısa sürede sorunun hallolur süt varken emzirememekte ayrı sorun
benımki memeye cok düşkün ama süt doyacağı kadar yok maaleef
şimdide organık mama araştırıyorum madem mama ile besleniyor en iyisi olsun diye
herkesin derdi farklı farklı allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…