saticilari farklidirÇok garip ikisi de aynı aslında
Emzik niyetine sandım ama öyle değil gibi çünkü yirmi damla falan saat sonra da yutkunuyor gibi. Bir de kendi bıraksın diye bekliyorum bazen yarım saat bırakmıyor. Diğer tarafa geçince de alıyor. Doymuş olsa orayı almaz di mitamam da 1 saat boyunca sut içmiyodur ki seninki
onun midesi ne kadar ki 1 saat içsin, emzik niyetine kullandigi için bence sagsan sut gelir :) nasil olsa çocuk çekmiyor sutu bi zamandan sonra
benimki 15 dk dan fazla emmiyor uyya kaliyor biz niye hazimisilzik yasiyoz o zman : (
Atamadım gerçekten. Biraz dışarı çıkayım puseti arabaya takıyor musun? Burada da heryer merdiven o yüzden taşımada sorun olabilir. Şu kangruyu çabucak alsam.uyuyakaldı emerken
ben uyuyunca uyandırmıyorum sonra huzursuzluk başlıyor
sağdığım sütü biberonla veriyorum uyanınca
yada dolaba koyuyorum
pazar günü dışarı çıkacaktık çıkmadan emzirdim sonra kalanını sağıp biberona koydum
dışarıda acıktı biberonla verdim
çok rahat oldu
herşeyi kitaba uygun yapma bebeğe göre ayarla bence
sizin o easy listesine baktım bir gün yaptım bebeğin düzeni alt üst oldu hep huzursuz oldu
ben ne zaman emmek isterse o zaman emziriyorum uyksuuna oyununa kendisi karar veriyor
mesela 2 saatte emziriyordum şimdi 3 saatte emziriyorum
zaten kendisi 3 saati geçirmiyor
gece uyursa o zaman uyandırıp emziriyorum uyuyor zaten yine
uykusunu gözleri kızardığında hemen uyutuyorum
oyuna zaman kalıyor zaten
hem uykusunu almış karnı doymuşken daha keyifli oluyor
sende programa uymaya çalışırken stres oluyorsun
biraz akışına bırakmayı dene
yada en azından 2-3 gün bırak programı
baktın daha kötü oldu o zaman dönersin tekrar
bana kalırsa sen stresini hala atamadın üzerinden bu yüzden
Plak kullanmani isticek Dr cnm bi de ciddi bi sallanma varsa onundeki arkasındaki dişe Splintler. .Ağrı için röntgen çekip bakılır kök ucunda bi lezyon olusmussa antibiyotik ağrı kesici verir gerekirse kanal tedavisi yapılır..sen plagi ihmal ettin sanki brz..Düzenli kullansan bu kdr ilerlemezdiCanım ben dişimi sıka sıka sanırım Çene kemiklerimi de etkiledim ağzımı açarken kıtır kıtır sesler geliyor. Bir de günde dört kez falan ağrımaya başladı dişim. Özellikle geceleri çok ağrıyor. Sallanmaya da başladı. Dilimle üzerine dokununca ağrıyor. Hassas dişler için olan macundan üzerine koyuyorum beş dakikaya kadar ağrısı gidiyor. Bazen ağzımda macunla uyuyakalıyorum. O da dilimi ağzımın içini hep yara yaptı. Dişçi randevusunu geciktirmeye çalıştım ama ağrısı çok olmaya başladı. Bu Cumartesi gidicem inşallah. Sana bu durumda ne yapılır diye sormak istedim. Dişimi sıktığım için sallanıyor ve ağrıyor.
Momfortbaby yi bi incele istersen cnmYa bende hem bebeği rahat koyup çıkarabileceğim ve bebek için en sağlıklı olanından almak istiyorum bilgisi olan yeşillendirsin.
Her göğüste aynı miktarda süt olmuyor ki cnm hatta aynı göğüste bile farklı zamanlarda aynı miktarda süt çıkmıyoremmediği göğsümden 90 ml emdiği göğsümden 20 ml süt çıktı 110 ml sütümüz var halihazırda
şimdi bu çocuk 70 ml süt mü içmiş oldu
N11 için kötü yorumlar duymuştum. .hepsiBurada da falan yok muBu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.
Konak sampuanlariyla ya da normal sampuanla brz bastırarak kopukle sonra fırça ile tara tekrar köpükle durula fircala çıkıyor birkaç yikamadaSlm anneler..bişey soracaktım..aranızda bebeğinin kafası kabuklanan oldu mu..bi hafta oluyo ve artıyo sanırım ..zeytinyağı sürüp yıkadım pek yaramadı gibi..başka napılabilir ki?
Tamam canm..bi dhaki yıkamada öle yapayım inş geçer..Konak sampuanlariyla ya da normal sampuanla brz bastırarak kopukle sonra fırça ile tara tekrar köpükle durula fircala çıkıyor birkaç yikamada
Zeytin yagini banyodan on bes dakika once suruyorum sonra masaj yapiyoruz ince uclu tarakla tariyorum banyoda kayip oldu anlinda oldu orda olabilecegi aklima gelmemisti doktor alerji dedi cok uzuldum neye alerjisi oldu ki die artarsa tedavi yapariz dedi :) banyo yaptirdim kabardi catlak catlak gorunuyo derisi zeytin yagi sureyim gecsin dedim elime deri parcasi gelir gibi geldi cildi soyuluyor diye uzul annem dedi o konaktir saskin dedi cok komik hatira kaldi bende :)Slm anneler..bişey soracaktım..aranızda bebeğinin kafası kabuklanan oldu mu..bi hafta oluyo ve artıyo sanırım ..zeytinyağı sürüp yıkadım pek yaramadı gibi..başka napılabilir ki?
Ben n11 den tablet aldim dedigi gibi hemen geldi sorunda yasamadimN11 için kötü yorumlar duymuştum. .hepsiBurada da falan yok mu
ankara sokguktur ama bıraz daha durun çıkarsınız. eşin yerınde durursa tabii.O da var içinde uyuyor bebiş ne güzel ama sadece Dr kontrollerine gittik.
:) her şeyin acemisi olunca en kötüsü geliyor insanın aklına :)Zeytin yagini banyodan on bes dakika once suruyorum sonra masaj yapiyoruz ince uclu tarakla tariyorum banyoda kayip oldu anlinda oldu orda olabilecegi aklima gelmemisti doktor alerji dedi cok uzuldum neye alerjisi oldu ki die artarsa tedavi yapariz dedi :) banyo yaptirdim kabardi catlak catlak gorunuyo derisi zeytin yagi sureyim gecsin dedim elime deri parcasi gelir gibi geldi cildi soyuluyor diye uzul annem dedi o konaktir saskin dedi cok komik hatira kaldi bende :)
arkadaşların kullandıkları varya momfort ve boba 4 g mi tam adlarını bılmıyorum onlar ıyı degıl mı neden bunu seçtınız.Bu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.
Kötü yorumlar okumustum da ondan dedim ben ordan hiç alışveriş yapmadım ama sikintisizsa alınabilir o zamanBen n11 den tablet aldim dedigi gibi hemen geldi sorunda yasamadim
bebe yagi yada zeytin yagi surup tarayacaksin canim direk yikamayacaksinSlm anneler..bişey soracaktım..aranızda bebeğinin kafası kabuklanan oldu mu..bi hafta oluyo ve artıyo sanırım ..zeytinyağı sürüp yıkadım pek yaramadı gibi..başka napılabilir ki?
Röntgen süt için sorun olur mu ki? Dişliği dokuz ay taktım da bir aydır gece yiyip içiyorum diye takmamıştım. Şimdi ağrıyor işte. Kalsiyum desteği yapmaya çalışıyorum ama tek kalsiyum yetmez herhalde. Sallanma azsa kökü güçlendirmek için ne yapmalıyım?Plak kullanmani isticek Dr cnm bi de ciddi bi sallanma varsa onundeki arkasındaki dişe Splintler. .Ağrı için röntgen çekip bakılır kök ucunda bi lezyon olusmussa antibiyotik ağrı kesici verir gerekirse kanal tedavisi yapılır..sen plagi ihmal ettin sanki brz..Düzenli kullansan bu kdr ilerlemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?