2015 Şubat Anneleri

Evdeki tarti 15 gundur ayni rakami gösteriyor kilo almamis yani
bir de bir aylik bebek gibi değil bu kiz o kadar güçlü karsi koyuyor ki hani buyuk bebeklr memeyle savasr etrafı inceler kucaktan inmeye ugrasir ya onun gibi hareketleri. Uzerime tirmaniyor cekistiriyor kafa atiyor ayaga dikiliyor bi delibogan gücü vsr resmen biraksam yuruyecek sanki

Emzirme danışmanı aradım taradim tabiki de yok olsa sasardm. Cok param pulum olaydi istdan birine dokerdm paralari gelip bi hafta bize merhem olur mu umuduyla

Darisi basimiza :)

arkadaşların kullandıkları varya momfort ve boba 4 g mi tam adlarını bılmıyorum onlar ıyı degıl mı neden bunu seçtınız.
Maral kullanıyor ya o yüzden. Mattika nın önerdiği ergo baby de iyi. Diğerlerini burdan öneren olmadı sanırım. Mamfortu krizantemcik mi almıştı?

3
3-4 saat emzirmeyip ilk sütünü sagip at cnm Dr ye gitmeden önce de süt sagip dolaba atabilirsin..sallanma azsa dişe molleme yapılır nasıl desem yani çok hafif asindirilir alttaki dişe erken temas etmesini engellemek için..takip edilir..o dişe fazla yük gelmesi engellenmis olur

Anlamadım ki üç saat emzirmeyince acıkıyor nasıl sağıp dolaba koyucam o zaman aç kalır. Dr a hızlıca gidiyoruz doyuruyorum evden çıkıyoruz sonra hemen dönüyoruz. Hmm illa bişey yapılacak o zaman. Neyse inşallah sorunsuz hallolur.

Istanbul dogum akademisi ile bi irtibata geçsen cnm..doğum sonrası bakım hizmetleri falan var ya belki tlfnda da sadece danışmanlık ücreti falan alıp yardimci oluyorlardir..ya da mail yoluyla

Belki de sadece takip edilir plak ve ilaç kullanımini yeterli görür cnm görmeden bişi diyemiyorum ama yapılabilecektir bunlar

Önce 5 damlyla başlayın bir ay kullandıktan sonra 7 damlaya çıkarın dedi bsna doktor

Sarmısak doğal antibiyotik ya yesek olmaz mı? Sütün tadını değiştirir mi ki? Patlıcan salatası yaptım sarmısak da koydum şimdi bakıyorum yesem mi yemesem mi diye.

Kızlar oğlu olanlar sünnet isini naptiniz ilk 24 saattte yaptiran var mi

seninde dinlenmen ve doğru dürüst yemek yemen lazım ben yemek yemeye vakit bulamadığım zamanlarda göğüslerimde sütün azaldığını fark ediyorum

Balkona çıkarayım dedim soğuk dedi. Hafta sonu dişçiye gidicez belki o zaman gezdiricekmiş
Gunes varsa balkona cikiyoruz biz. Bebegib bacaklarini da aciyoru. Esintu varsa kollarini acip 10 dk guneslenmeye calisiyoruz. Ben de kollatimi aciyorum ama yagmurlu gidiyor hava

Ilk cocuk okula gidecek yasta olsa iyiymis uyku acisindan. Oglum sabah 7 de kalkar :)
Ogle uykusu vakti geldi bakalim uyutabilecek miyim uyuyabilecek miyim

Gunes varsa balkona cikiyoruz biz. Bebegib bacaklarini da aciyoru. Esintu varsa kollarini acip 10 dk guneslenmeye calisiyoruz. Ben de kollatimi aciyorum ama yagmurlu gidiyor hava
Burası şimdi Güneşli azıcık camı açayım ben de o zaman güneş değsin biraz. Balkona çıkmaya da korktum onbeş yirmi dereceleri bulsa sıcaklık hiç girmeyiz artık.

Hiç boyle Dusunme sen buranin incilerindensin
yazicaksin tabi sıkıntıda olanlara yazilarinla hep destek olan biri olarak boyle dusunmemelisin. Seviyorum seni .

Allah razi olsun hepinizden burasi da olmasa hayata dair bi canlilik belirtisi gosteremiycem zaten. Iyi ki varsınız desteginiz dualariniz icin tesekkur ederim ben de sizi seviyorum yurekten[/QUOTE]
canım yazdıklarını okuyorum ama bilgisizlikten yorum yazamıyorum keşke azcık birşey bilsem de sana destek olabilsem tez zamanda sorunlarınız geçer ve rahatça yavrularınla ilgilenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…