Canım allah yardımcın olsun cidden çok zor ben de ilk kızımda bi huzurla emzirememiştim şimdi oğlumda da aynı kısır döngüye giriyorduk ki kangurunun acayip faydasını gördüm çok şükür, omuz bel kalmıyor insanda ama en azından o ağlama sesini kesiyor ya değer, benimki o kumaş parçaları var ya sarıyorsun bebeği kucağına adı mobywrap belki tr'de de vardır bu tip kangurular, klasik kangurular daha kompleks oluyor ve bebekler tam rahat etmiyor benim kızım hiç sevmemişti normal kanguruydu, diyorum keşke ona da bundan alsaymışım belki her şey çok farklı olurdu nasip tabi:/ ama en önemlisi eğer imkanın olurs yarım saatçik de olsa uzaklaş iki çocuğundan da daha sakin olursun bu da onlara iyi gelir ya da büyük kızınla baş başa iki dk markete git falan espriler yapın kafanızı dağıtmaya çalışın allah yardımcımız olsun benim de büyük 14,5 aylık ve öyle işte annelik zor anlatmaya gerek yok
Şırıngayla vermeyi denedin mi canım? Hem hızlı bir şekilde veriyorsun hem de beş dakikada doyuyor
Istanbul dogum akademisi ile bi irtibata geçsen cnm..doğum sonrası bakım hizmetleri falan var ya belki tlfnda da sadece danışmanlık ücreti falan alıp yardimci oluyorlardir..ya da mail yoluyla
cnm şırınga ile verenler varmış nasıl veriliyor bilmiyorum araştırıp denesen mi acaba
canım yazdıklarını okuyorum ama bilgisizlikten yorum yazamıyorum keşke azcık birşey bilsem de sana destek olabilsem tez zamanda sorunlarınız geçer ve rahatça yavrularınla ilgilenirsin[/QUOTE]Allah razi olsun hepinizden burasi da olmasa hayata dair bi canlilik belirtisi gosteremiycem zaten. Iyi ki varsınız desteginiz dualariniz icin tesekkur ederim ben de sizi seviyorum yurekten
Aventin biberonu çektikçe geliyormuş süt sağmayı başarabilirsem ondan almayı düşünüyorum. Belki emzik gibi biberonu da birkaç marka deneyip aldırabiliriz.Kangru ile denedm durmuyor icinde bagriyor yine denerim olmadi
Evet ilk oyle denedm onu da beceremedi hava yutunca
Teorik oneri disinda telefonda faydasi olmaz ki zaten arastr oku herseyi denedm birebir görüp oneri getrcek biri olsaydi keşke
Denedm be kuzum onu da yutamadi cadi
Bi ara yeşil kaka diyordun düzeldi mi kakasi.nasıl olduBenim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.
Bi ara yeşil kaka diyordun düzeldi mi kakasi.nasıl oldu
Sizin eve habire birileri gelip duruyordu hala Gelen giden var mı? Dışardan mikrop da getirirler.Kizlar bana ne oluyo ya :/
Uzerime demlik dokuldu kaza dedik simdi de sabah bi kalktim dudagim şişmiş davul olmuş. Arı sokmus gibi dolaniyom ortalikta :/
nazara inanirim da bu nazardan midir bilemedim neyse nazarsa da bana vursun kuzuma bisey olmasin
Aa bak humana çayım bitti artık çok görmüyorum yeşili. O da yapıyordu demek. İçinde şeker var diye artık almıyorum onu.Çemen otunun fazla kullanımı bebekte yeşil ve sulu kaka yaparmış bazen de huysuzluk .cemenotuda humana still teanın içinde varmış.annede de ishal ve gaz yaparmış.ben icmiyorum da çok tüketip boyle sorunu olan varsa diye yazdım.bilgi özgüranne diye bi blogtan.
Yok cnm yetmiyor.yine agliyor kusuyoremdikten sonra bir kere gaz çıkarsa yetmiyor mu benim nadirdir 2-3 kere gaz çıkarması
Benim bu aralar yeşil.ben de fazla emdigini düşünüyorum ama uyanıkken fazla saatlerin arasını acamiyorum.gecen uzun uyudu. az emdi.normale dondu rengi.daha emme konusunda düzen tutturamadim.gozum hep kakada canim sari kakasi
Geliyo tabii ara ara. Bebegi odasindan cikarmiyorum da ben mi mikrop kaptim bilemedim. Ama cok garip birden sisti dudagim davul oldu ucuk falan da degil acimiyo sadece sisti. Aynaya bakamiyorum zaten kendimden korkuyorum yeminle :/Sizin eve habire birileri gelip duruyordu hala Gelen giden var mı? Dışardan mikrop da getirirler.
Aventin biberonu çektikçe geliyormuş süt sağmayı başarabilirsem ondan almayı düşünüyorum. Belki emzik gibi biberonu da birkaç marka deneyip aldırabiliriz.
Kizlar bana ne oluyo ya :/
Uzerime demlik dokuldu kaza dedik simdi de sabah bi kalktim dudagim şişmiş davul olmuş. Arı sokmus gibi dolaniyom ortalikta :/
nazara inanirim da bu nazardan midir bilemedim neyse nazarsa da bana vursun kuzuma bisey olmasin
Arada oluyor yine canım dikkat ettim ben multivitamin aldığım zaman yaptığı kaka yeşil oluyor o renk yapıyor sanırım. Dr a sorucam bu Multivitaminleri almaya devam edeyim mi diye. Kadın doğum Dr u et dedi ama çocuk dr una da sorucam.
Benimde tam tersi akışı yavaş sütümün ama sonuç aynı, kavga ediyor mememle. Pompayla sağıyorum 70cc falan çıkıyo her bir memeden. Üstüne birde dehşet bir gaz sancısı var. Bir yandan acı çekip bir yandan karnını doyurmak için ekstra enerji harcamak zorunda kalıyor yavrum. Bir haftadır gece emzirdikten sonra mama veriyodum 90cc falan. Dün gece sütüm azalacak diye korkumdan vermedim hiç uyumadı. Gece 2de uyudu gaz sancısıyla 4te uyandı ondan sonrada öğlen 12:30 a kadar bir kere yarım saat uyudu. Şimdi de vicdan yapıyorum anne sütüyle besliycem diye aç mı bırakıyorum acaba bebeyi? Sağdığında kaç cc çıkıyo senin, sence toplam 140 cc 42 günlük bebenin bir öğünü için yeterli mi?Bu arada dun gogusler bos gibiydi pompaya sol memeden hiç sut cikmadi dedm aha sut de gitti bravo. Emziren anneler diye bi grup var facede. Bu isin deneyimlsi bilgilisi cok orda. Ordan medet umdum gebelde tazyikten yutamama buna refleks gelistrmstr dediler. Hayir sagiyorum sut yok cocuk aliyor boguluo gibi hareketleri aninda hava yutup gaz dugumlenisi. Sanki yutagina findik kacmis gibi inmio aşağıya. Her yudumda her dakka gaz mi olur yarabbm. Makineyle sagma elle sag dediler ben onu Bilemiyormusum saolsunlar o gruptan ogrettiler. Hakkaten inanilmaz tazyikli cikti sut dun gece sastim kaldim. Pompanin cikaramadigi sutu bardaga sagdim. Fakat biraz sag tazygi al dediler sag sag hala tazyikli ne gıcık istir. Bir de inek sagar gibi kendimi sagmak cikti az yüküm var ya. Gece onun uzerne emebldi belki dedm careyse sagarm ama bugun de aynen sagdim onden yine tikaniyor cekip itiyor. bir acayip is. Hem tazyik hem tazyige gelistrdigi refleks hem de dehset bir gaz kolik problemi birlikte seyrediyor gibi. Dunden onceki aksam mantı yemistik yogurt şüpheli listesinde oldugundan alerjiden de iyice suphe etmye basladim. Ikinci defa boyle cok bilinmeyenli bi denklemin caresz oznesi olmak korkunç bir duygu. Guya gaz ilaci da veriyoruz hersey hala moktan. Gidip balkondan atasim var kendimi.
Doktorun kimyasal diye verdiği sab simplex canım, propektüsünde de içerik olarak hep kimyasal şeyler yazıyor zaten. Sentetik bir ilaç yani. Ben önce zinco kullanıyordum şimde de nurse harveysin şurubunu veriyorum bu ikisi bitkisel, içeriğine baktığında kimyonla yağı rezene yağı vs yazıyor. Şişe bitene kadar kullanıcam olmadı sab simplexe geçicem mecbur, dayanamıyorum öyle acıyla kıvranmasına
- piyasadaki şurupların hepsi bitkisel benim bahsettiğim de bitkisel şurup.kimyasal da filan hastanede yatıyor.sap sımplex.biogaia, harweys,zinco,omx,metsil,vb hepsi bitkisel.Tabi ne kadar bitkisel ???? Kimyasal yasak zaten dr veremez.
Benimde tam tersi akışı yavaş sütümün ama sonuç aynı, kavga ediyor mememle. Pompayla sağıyorum 70cc falan çıkıyo her bir memeden. Üstüne birde dehşet bir gaz sancısı var. Bir yandan acı çekip bir yandan karnını doyurmak için ekstra enerji harcamak zorunda kalıyor yavrum. Bir haftadır gece emzirdikten sonra mama veriyodum 90cc falan. Dün gece sütüm azalacak diye korkumdan vermedim hiç uyumadı. Gece 2de uyudu gaz sancısıyla 4te uyandı ondan sonrada öğlen 12:30 a kadar bir kere yarım saat uyudu. Şimdi de vicdan yapıyorum anne sütüyle besliycem diye aç mı bırakıyorum acaba bebeyi? Sağdığında kaç cc çıkıyo senin, sence toplam 140 cc 42 günlük bebenin bir öğünü için yeterli mi?
Allah hepimize yardımcı olsun, şöyle huzur içinde bebeklerimizi emzirmemizi nasip etsin. Ben çok strese girdim artık kocam yok, kayınvalidelerdeyim bunlar yetmezmiş gibi bide çocuğuma yetememe kaygısı, ağlamadığım gün yok
Benimde tam tersi akışı yavaş sütümün ama sonuç aynı, kavga ediyor mememle. Pompayla sağıyorum 70cc falan çıkıyo her bir memeden. Üstüne birde dehşet bir gaz sancısı var. Bir yandan acı çekip bir yandan karnını doyurmak için ekstra enerji harcamak zorunda kalıyor yavrum. Bir haftadır gece emzirdikten sonra mama veriyodum 90cc falan. Dün gece sütüm azalacak diye korkumdan vermedim hiç uyumadı. Gece 2de uyudu gaz sancısıyla 4te uyandı ondan sonrada öğlen 12:30 a kadar bir kere yarım saat uyudu. Şimdi de vicdan yapıyorum anne sütüyle besliycem diye aç mı bırakıyorum acaba bebeyi? Sağdığında kaç cc çıkıyo senin, sence toplam 140 cc 42 günlük bebenin bir öğünü için yeterli mi?
Allah hepimize yardımcı olsun, şöyle huzur içinde bebeklerimizi emzirmemizi nasip etsin. Ben çok strese girdim artık kocam yok, kayınvalidelerdeyim bunlar yetmezmiş gibi bide çocuğuma yetememe kaygısı, ağlamadığım gün yok
Doktorun kimyasal diye verdiği sab simplex canım, propektüsünde de içerik olarak hep kimyasal şeyler yazıyor zaten. Sentetik bir ilaç yani. Ben önce zinco kullanıyordum şimde de nurse harveysin şurubunu veriyorum bu ikisi bitkisel, içeriğine baktığında kimyonla yağı rezene yağı vs yazıyor. Şişe bitene kadar kullanıcam olmadı sab simplexe geçicem mecbur, dayanamıyorum öyle acıyla kıvranmasına(
Sagol tatlim iyiyim gobegim yandi biraz ciddi bisey olmadi. Vallahi noluyo bize gercekten ya bol bol okumak lazim. Hep dua ediyorum senin icin de insallah duzelir durumun..Oy geçmiş olsun ben kacrdm kendi derdmden bunu herhalde bisey yok insallah yanik kötüdür. Nazar olmusundur dua oku bol
Sagol tatlim iyiyim gobegim yandi biraz ciddi bisey olmadi. Vallahi noluyo bize gercekten ya bol bol okumak lazim. Hep dua ediyorum senin icin de insallah duzelir durumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?