Seninle aynıyız benim de 9 yasında oğlum var birde 30 günlük kızım.ben de sürekli oğlum elini yıkamadan dokunma öpme biz öpmüyoruz deyip duruyoruz.biz de Oğlumu okula esimi işe göndripbiraz daha uyuyoruz.Kızım okula eşim işe ben de oglusumla uyumaya
Artik rutin oldu herkesi gönderdik ten sonra 10 yada 11 kadar uyuyoruz beraber
O da var içinde uyuyor bebiş ne güzel ama sadece Dr kontrollerine gittik.Araba derken otomobil demek istedim sanırım
bendeki active canim bunnun aynisi olmasi lazim bel destekliBu markanın değişik ürünleri var bu tam olarak ne babybjörn active, Classic, miracle hangisi canım?
Bu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.Ya bende hem bebeği rahat koyup çıkarabileceğim ve bebek için en sağlıklı olanından almak istiyorum bilgisi olan yeşillendirsin.
Hmm miracle sanmıştım bir bakayım tekrar.bendeki active canim bunnun aynisi olmasi lazim bel destekli
him tam aynisi deil active benim ekledigimin tekrar inceledim baglanti yerleri dehgisik biraz bununGösterdim beğendi alacakmış tam adını bulmaya çalışıyorum kangrunun bazı modelleri var babybjörn un.
Evet maşallahemmediği göğsümden 90 ml emdiği göğsümden 20 ml süt çıktı 110 ml sütümüz var halihazırda
şimdi bu çocuk 70 ml süt mü içmiş oldu
http://www.vertbaudet.fr/porte-bebe...3hQsvrJDWvc2GNAj9eHuG9VpbFIGwYJLoDRoChCrw_wcBHmm miracle sanmıştım bir bakayım tekrar.
amazonda var miracle, 150 e dan 100 e ya indirmisler :)Bu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.
gozum hep kakada canim sari kakasiKakası normal renk
Mi yeşil mi oluyor.
Babybjörn marka active model kangru canımben resmi göremiyorum
elimle sagdim canim ben 100 ml e yakin çikdi sag olunca , sol dan o kaadr çikmazŞu sütü sağıp verme olayını bir türlü beceremedim. Bebiş sonuna kadar alıyor sanırım ne zaman sağıcam bilmiyorum.
Şu di miamazonda var miracle, 150 e dan 100 e ya indirmisler :)
miracke a benzuyor haklisin :))))
http://www.amazon.fr/BabyBjörn-BabyBjorn-096065-Porte-Bébé-Miracle/dp/B00CGXDNL2Şu di mi
http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B004SG...-12&pi=AC_SX110_SY165_QL70&keywords=babybjörn
Ah çabucak alıversem de gelse
Benim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.elimle sagdim canim ben 100 ml e yakin çikdi sag olunca , sol dan o kaadr çikmaz
onuda çocuk uuyumus daha digruus hala uyyor nasil vericem bilmmiuorum
uyanir diye disarda birakmistim , 2 saat oldu sagali
1 saat içinde içirmem lazim , ilk defa biberon vericem
insallah sut bosa gitmez : (((
ben tek meme veriyorum oteki ni sagabiliyorum ama bu daha ikinci bibeornumuz
birinciyi veremedim zamani geçti diye dokdum
Evet maşallahyalnız niye diğer göğsünü emmedi 70 ml ile mi doydu ki? Sağdığın sütü napıcaksın? Bizim beslenme süremiz çok uzun sürüyor iki taraftan da alıyor sağacak bişey kalmıyor sanırım.
tamam da 1 saat boyunca sut içmiyodur ki seninkiBenim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.
Benim her damlası altın değerinde. Süt için yapmadığım şey kalmıyor gün içerisinde. Iki taraftan birden alıyor bebiş ve bir saati buluyor. O yüzden sağacak zaman yok. Bir keresinde gece tek tAraftan alıp uyumuştu diğerini sağayım dedim tam başladım sağmaya onbeş ml falan sağmıştım sonra bebiş o taraftan da alıp uyuyunca sağdığım süt heba olmuştu.
Çok garip ikisi de aynı aslındahttp://www.amazon.fr/BabyBjörn-BabyBjorn-096065-Porte-Bébé-Miracle/dp/B00CGXDNL2
benim bakdigim bu , farki ne olaki
Ilk denememdi işte altı saati geçirmişim gece olduğu için uykuluyken dolaba koymamıştım.ya niye heba olsun o sütü dolaba koy
yada dondurucuya
dışarıda oda sıcaklığında 6 saat dayanıyor süt
dondurucuda 6 hafta dayanıyor
sakın sütlerini heba etme biriktir sonra verirsin at dondurucuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?