2015 Şubat Anneleri

Belki korkudan olmuştur.çaydanlık devrilince ucuklar gibi olmussundur.

Kızlar oğlum 2 gündür uyurken üzerindeki battaniyeyi kafasına çekiyor kundak yapıyorum sanırım elini kolunu kurtarmak isterken oluyo çok korkuyorum..öyle yaptığında tısıldıyor ağlıyor sesi çıkıyor ama ya uykudayken duymazsam ne yapıcam çok korkuyorum onu izliyorum sureki gözümün önünde uyutuyorum bırakıp mutfağa gidemiyorum

Canım emsin de yavaş yavaş olsun boşver. Doyurabilelim inşallah bebişlerimizi. Orada havalar ısındı mı başka odaya geçebiliyor musun? Bol bol denizi seyret stresi azaltır su.
Litchi Çok güzel havalar 3 gündür bahçeye çıkarıyorum kızımı şaşkın şaşkın etrafa bakınıyo sıpa :) eşim konuştu babasıyla en azından gelen misafiri salona alıyorlar artık, bende bir hoşbeş yapıp kızımın yanına dönüyorum. Deniz değilde harika bir dağ manzarası var birazcık da olsa işe yarıyor. Bu kadar stres çekmektense Mayıs'ta işe dönmeyi tercih edicem sanırım kendi evimde kendi düzenimde mutluydum.[/QUOTE]
Evine dön de iş olayını nasıl yapıcaksın? Bebişe kim bakıcak? Evden çalışabilsek bebişlerimize kendimiz bakabilsek ne güzel olur.

Başka battaniye kullansan yüzünü örtemeyeceği

kızlar göğüs ucunda sivilce büyüklüğünde su toplandı internette birşey bulamadım bilen yaşayan duyan var mı ( zeytinyağı sürüyorum )

Sen bence birşeyler dagit canım Allah daha kotulerinden sakinsin

Temizlikci olan evde bebe uyumaz... Tam dalacak cat kut bi seler yapiyo kadin pufff sinir oldum Allahin izni ile temizlenseydi su ev..

Ütü bekliyor makine camasir dolu, carsaflar degisecek evin her yeri her yerde ama bu bebe hala omuzumdan asagiya inmiyor. Kanguruda durmadi, sling de agladi illa omzuma cikacak

Sling varsa kullan kiz ağlasın biraz da. Ağlayan bebeden gına geldi artık dun hastalandim atesim çıktı ortancanin da ateşi vardı onla ugrasicam diye kendi hastaligimi unuttum.öteki desen zaten mikir mikir durmuyor aaa yiter yaaa

Temizlikci olan evde bebe uyumaz... Tam dalacak cat kut bi seler yapiyo kadin pufff sinir oldum Allahin izni ile temizlenseydi su ev..

Sen temizlikçi geldiğine sukret ya sen temizlemek zorunda kalsaydin.bak komşudan merdiven aldım iki gündür perdeleri yikicam elimi suremedim.

hepinize selamlar olsun...
grip oluyorum burnum akıyor genizlerim yanıyor,nereden çıktı şimdi bu hastalık çocuğu kucağıma almaya korkuyorum valla ama mecburen alıyorum emzirmek için. öpmüyorum sadece ne olacak bilmem inşallah çocuğa geçmeden geçiririm.
uykusuzluk bir yandan grip bir yandan buraya giremez oldum. az daha büyüseler havalar daha da ısınsa,torağın, ağaçların canlandığı gibi bizde canlanıcaz ama havalar bir iyi bir kötü zaten o yüzden hasta oluyoruz.

Bu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.
Güvenlidir ama gönderme konusunds birileri problem yaşamıştı sanki. Bende ordan mı alsam.ebebekte yok mu

Slinge de kustu sıpa!

sabah annem geldi ben kuaföre gittim çimleri biçtirdim
sonra eve geldim kızı yıkadık uyuttum annemle temizlik yaptık yemekleri yaptık annem gitti benim kız hala uyuyor
bende aldım sttel tea mı kavga seyrediyorum ( işte benim stilim )

r
Bende yiyorum cicug

geçmis olsun canim
esin gelmismiydi is seyahatinden,çocuklara nasil bakiyorsun sen o halde

Çok sağol canım benim,boğaz yanması ve kuru öksürükle başladı.aksama doğru iyice halsizlestim acayip usimeye başladım sonra da ateslendim.bi de baş dönmesi peydah oldu yerimden kalkamadim.Allahtan yemek isi sabahtan hallolmuştu.. Çok şükür eşim dondu canım oğlum büyük ya bana çok yuklugu yok zaten,ortanca da gezindi durdu ortalıkta,bebeği de yanıma aldım yatirdim aciktikca emzirdim yatarak.. Gece saat 4 gibi filan kızımın aglamasina Uyandık öyle bi ateşi vardı ki el surulmuyordu 40a yaklaşmıştı kesin,ates ölçer de bozuk zaten olcemiyoruz da,hemen pedifen icirdik kiz kendinde değil gibiydi zaten gözleri kapalı sürekli ağlıyordu,ustundekileri çıkardım.citcitli bodysiyle kaldı sadece,babası balkona çıkardı biraz,sonra salona geldik salladim ayağımda uzunca bi sure,uyur gibi oldu yatak odasına geçtik tekrar uyandı salla babam sallaa.. Onun hastalığından kendiminkini unuttum,benim de ateşin vardı ama kızımınki kadar değildi. Sabah da 8de kalktim eşime kahvaltı hazırladım.. Doğru düzgün uyku uyuyamadim yani.olsun buna da şükür çocuklar sağlıklı olsunlar da..
Bi de kızımın ayağına iPad düşmüştü ya,parmağı iyice morardi tırnağıyla, bugün baktım kanamiş herhalde tırnağı düşecek
Oğlum da hasta kizim da ben de..çok şükür bebekte Bisey yok.oğlanı da okula gondermiyorum inş çabucak duzelirler

Yaptiklari benziyor ben de tam tersi hizi kesecem diye memeyi ayri cekistriyom kendimi dokuz sekle sokuyorum cocukla deve guresi yapıyorum oyy cinnet tam. Banyoda bnmki de ağlıyor malesef.biogaiga gunde bir verilio ben gece tercih ediyorum

Sadece sagiyorsan uc saate bir 15er dk sagiyorsyn. Emiyorsa sayet emzrmeden sobra sagiyorsun

Bebek tartısı mi var evde? Eğer diğer tartilardan varsa çok da güvenme derim sağlık ocagina gitsene tatlım.bebekler çok akan memeyi sevmiyorlar bence sen yine de bebeği enzirmeden önce fazlalığı al.

Yok normal tarti ama 15 gundur birlkte ve tek tartiliyoruz arada cikan fark hep sabit hic sasnadi. Sagkik ocagi yürüme mesafede araba esimde oluyor kizi okula gotrdugu icin ondan gidemedm yarin asiya gidicez tartcak zaten. Gecen hfta gittiğim doktrda da bu sıkıntı baslmdan onceki gun tartldgi kiloda cikmisti. Boyuna fazlaligi aliyorym artik meme görmek cekistrmek istemeyecek kadar usandim sagmama rağmen ayni coşku aynı kavga benm kizda bir arıza var ama ne ayni suty gece emiyor az da olsa anlamiyorum ki sıkıntı ne. Sağdıkca da sut uyarlip artıyor o da ayri sıkıntı

Aa ben de alayım havlu ısıtıp koyucam diye uğraşıyodum.

canim o sitede tukenms buldugun online satış olursa bana yazar msn? Arastrmya frsat bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…