- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Belki korkudan olmuştur.çaydanlık devrilince ucuklar gibi olmussundur.Duzelecegine inaniyorum ben allah sana sabir versin gonlune ferahlik versin insallah..
Yemedim canim ama alerjidir herhalde zaten alerjik bi bunyem var maalesef.
Iniyo tatlim geciyo gecmezse giderim. Sisti durduk yere alerjik herhalde ama surekli biseyler oluyo bana ona sinirlerim bozuldu.
Aynen canim neyseki geciyo yavastan.
Canım emsin de yavaş yavaş olsun boşver. Doyurabilelim inşallah bebişlerimizi. Orada havalar ısındı mı başka odaya geçebiliyor musun? Bol bol denizi seyret stresi azaltır su.
Başka battaniye kullansan yüzünü örtemeyeceğiKızlar oğlum 2 gündür uyurken üzerindeki battaniyeyi kafasına çekiyor kundak yapıyorum sanırım elini kolunu kurtarmak isterken oluyo çok korkuyorum..öyle yaptığında tısıldıyor ağlıyor sesi çıkıyor ama ya uykudayken duymazsam ne yapıcam çok korkuyorum onu izliyorum sureki gözümün önünde uyutuyorum bırakıp mutfağa gidemiyorum
Tamam canm akşaaöm deneymbebe yagi yada zeytin yagi surup tarayacaksin canim direk yikamayacaksin
Duzelecegine inaniyorum ben allah sana sabir versin gonlune ferahlik versin insallah..
Yemedim canim ama alerjidir herhalde zaten alerjik bi bunyem var maalesef.
Iniyo tatlim geciyo gecmezse giderim. Sisti durduk yere alerjik herhalde ama surekli biseyler oluyo bana ona sinirlerim bozuldu.
Aynen canim neyseki geciyo yavastan.
Ütü bekliyor makine camasir dolu, carsaflar degisecek evin her yeri her yerde ama bu bebe hala omuzumdan asagiya inmiyor. Kanguruda durmadi, sling de agladi illa omzuma cikacak
Temizlikci olan evde bebe uyumaz... Tam dalacak cat kut bi seler yapiyo kadinpufff sinir oldum Allahin izni ile temizlenseydi su ev..
Güvenlidir ama gönderme konusunds birileri problem yaşamıştı sanki. Bende ordan mı alsam.ebebekte yok muBu babybjörn iyi modeli de miracle sanırım alayım dşyorum ben bunu n11 com adresi güvenli mi ki iki güne göndermiyorlarmış.
O da doğru :/Sen temizlikçi geldiğine sukret ya sen temizlemek zorunda kalsaydin.bak komşudan merdiven aldım iki gündür perdeleri yikicam elimi suremedim.
Slinge de kustu sıpa!Sling varsa kullan kiz ağlasın biraz da. Ağlayan bebeden gına geldi artık dun hastalandim atesim çıktı ortancanin da ateşi vardı onla ugrasicam diye kendi hastaligimi unuttum.öteki desen zaten mikir mikir durmuyor aaa yiter yaaa
Bizimki de butun gunu memede gecirdi bittim benpeki buna cevap ne benim kızımda da durum aynı
Belki de canim olabilir valla korktum bayagiBelki korkudan olmuştur.çaydanlık devrilince ucuklar gibi olmussundur.
Evet kesinlikle bi sadaka vericem canim :/Sen bence birşeyler dagit canım Allah daha kotulerinden sakinsin
Slinge de kustu sıpa!
r
Bende yiyorum cicug
geçmis olsun canim
esin gelmismiydi is seyahatinden,çocuklara nasil bakiyorsun sen o halde
Mememle çok kavga ediyo, emerken bırakıp ağlıyo. Özellikle sol memede yapıyo bunu. O emerken masaj yapıyorum memeye akışı hızlandırmak için biraz sakinliyo sonra tekrar basıyo çığlığı. Bende akışı yavaş diye düşünüyorum. Dün gece 2 den 4 e kadar emdi emdi hala aranıyo, gözler fıldır fıldır. Uyutmaya çalıştım bastı çığlığı. Öğlen sağdığım 90cc sütü verdim cuk cuk hepsini emdi. Bende yetmiyor bu miktar diye düşünmeye başladım.
Banyodan sonra uyumuyor benimki çok ters bi bebek canım. Bi çok bebeğin aksine banyo yaparken gıkı çıkmıyor, havluya sardığım an basıyor çığlığı emzirene kadar sakinlemiyor. Sonra memede uyuyor yatağına yatırdığım an gözler fıldır fıldır. Gündüz yıkıyorum o yüzden artık.biogaigayı sadece gece mi veriyorsun? Onuda aldırayım bakalım. Rezene çayı veriyorum günde 50 ml o bile uyutmuyor bu bebeyi. Gözü kaşı aynı babası ne vardı uykusu da çekseydi!!
sütüm ilk zamanlara göre coğaldı nerden anladım bunu
emmeye başlıyor tıpkı biberondaki gibi gayet güzel yutuyor sesınden yutmasından anlıyorum
bu en fazla 10-20 sn sürüyo sonra damla damla gelmeliki o kadar iştahlı sesli emmiyor
hee iki memde aynı şkilde emiyor
biraz oyalanıyor sonra tekrar aranıyor
her emme sonrası sağıyorum 5-10 cc anca cıkıyor
bir kaç gündür denemek istiyorum emmeden önce sağmayı en azından miktarı görmek için ama fırsat olmadı
kaç saat beklemem gerekir emmeden sağmak için 3 saat yeterlimi
mama vermek istemiyorum ama bu defada açlıktan uyuyamıyor
Bebek tartısı mi var evde? Eğer diğer tartilardan varsa çok da güvenme derim sağlık ocagina gitsene tatlım.bebekler çok akan memeyi sevmiyorlar bence sen yine de bebeği enzirmeden önce fazlalığı al.
Aa ben de alayım havlu ısıtıp koyucam diye uğraşıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?