2015 Şubat Anneleri

Emzirme Süren ne kadar canım?

Litchi .!.:
Geçen biri aspiratör kullanmayın sakıncalıymış diyordu. Sadece deniz suyu damlatmak yeterliymiş burnuna. Bence ebe anlamamış Dr a sormak lazım. Genizden gelen bir hırıltı bizde de var.

O hirilti bebek buyudukce geçiyor..sen ne kadar önden temizlerken temizle geniz dar oldu. İçin oradan geliyor bebek büyüdükçe genzide genişlediği için geçiyor..

emmeden önce sağdıgımda gördüğüm en fazla rakam 30 cc her ikiş memenin toplamı
genelde 20 cc cıkıyor
110 cc cıksa öpüp alnıma koyarım mamayıda cöpe atarım ama nerde
sağmakla cıkan sütün emmeden kaç cc eksiği vardır
ikisinide emiyor biraz oyalanıyor ağlıyor belli doymuyor
tekrar memeyi veriyorum meme boşaldı belli uçları ağrımaya başlıyor
sağıyorum 5cc ancak cıkıyor
karışık denklemler cıkamadım içinden

O da var içinde uyuyor bebiş ne güzel ama sadece Dr kontrollerine gittik.

Çocuklar arabada çok güzel duruyorlar valla dun anneanneme gittim çocuklarla açtım Colombia diggy down filan o sürekli ağlayan mıkırdayan birbirine satasan çocuklardan eser kalmadı hepsi sut dökmüş kediye döndüler

Emzirme Süren ne kadar canım?

ilk haftalarda 1 saati buluyordu bazen geçtiği bile oluyordu
doktor bunun normal olmadıgını bebek doyunca zaten kendisinin bırakacağını söylemişti
uzun emmesi doymama belirtisiymiş
son 1 haftadır dikkat ediyorm 10-15 dk emiyor kendi bırakıyor
o yüzden emme öncesi süt ne kadar merak ediyorum
biliyorum biraz artma var ama neden hala doymuyor bu arkdan gelen besleyi kısmı tam alamadıgını düşünüyorum ondan mı doymuyor acaba

Geçen biri aspiratör kullanmayın sakıncalıymış diyordu. Sadece deniz suyu damlatmak yeterliymiş burnuna. Bence ebe anlamamış Dr a sormak lazım. Genizden gelen bir hırıltı bizde de var.

Ben de az temizliyorum sonuçta kılcal damar risklidir.Hırıltı genizden mi geliyor acaba belki de öyledir.Nefes alamıyor gibi geldi de...

.

Bence cok bile benim çok sutum yok öyle yarim saat falanda emmiyor 5 dk en fazla sagdugimda seninki kadar gelmez bile ama 1550 gr almis ilk ay 10 gün içinde de 600 gr almis buradan anliyorum ki doyuyor[/QUOTE]
Demek ki miktar değil doyuruculuğu önemli sütün

Ben de az temizliyorum sonuçta kılcal damar risklidir.Hırıltı genizden mi geliyor acaba belki de öyledir.Nefes alamıyor gibi geldi de...
Burda daha önce de biriki kişi hırıltıdan bahsetmişti normal herhalde diye düşünmüştüm dra gidince bunu da sorayım

.

Bence cok bile benim çok sutum yok öyle yarim saat falanda emmiyor 5 dk en fazla sagdugimda seninki kadar gelmez bile ama 1550 gr almis ilk ay 10 gün içinde de 600 gr almis buradan anliyorum ki doyuyor[/QUOTE]
iremguzum senin bebeye maşallah. Keşke benim bebede 5 dkda işini bitirse çok oyalanıyor 30-40 dk sürüyo bi emzirme seansımız ama bu süre boyunca hep aktif emmiyo çabuk yoruluyor hanfendi. Yutkunma sesini maksimum ilk bir dkda duyuyorum sonrasında aheste aheste emiyor. anca 1 kilo aldı bir ayda. Kafam çok karışık, çok stresliyim

Bende de on onbeş dakikadan sonra bırakıyor yeniden veriyorum alıyor normalde almaması gerekir di mi? Böyle böyle bir saati buluyor.

Off tatlım senin isin çok zor araları çok az olmuş sürpriz bebek sanırım değil mk? Ben de diyorum bi tek benimkilerin arası az,kizim 23 aylık bebis 2 aylık.. Bi de abimiz var 5,5 yasında bi de ben varım arada fittiran

Bende de on onbeş dakikadan sonra bırakıyor yeniden veriyorum alıyor normalde almaması gerekir di mi? Böyle böyle bir saati buluyor.
doyduysa almaması lazım
burda kilo alımı önemli oluyor sanırım benım ki bu şekilde emerken kilo alamamıştı maalesef

.

Bence cok bile benim çok sutum yok öyle yarim saat falanda emmiyor 5 dk en fazla sagdugimda seninki kadar gelmez bile ama 1550 gr almis ilk ay 10 gün içinde de 600 gr almis buradan anliyorum ki doyuyor
iremguzum senin bebeye maşallah. Keşke benim bebede 5 dkda işini bitirse çok oyalanıyor 30-40 dk sürüyo bi emzirme seansımız ama bu süre boyunca hep aktif emmiyo çabuk yoruluyor hanfendi. Yutkunma sesini maksimum ilk bir dkda duyuyorum sonrasında aheste aheste emiyor. anca 1 kilo aldı bir ayda. Kafam çok karışık, çok stresliyim [/QUOTE]
Canım emsin de yavaş yavaş olsun boşver. Doyurabilelim inşallah bebişlerimizi. Orada havalar ısındı mı başka odaya geçebiliyor musun? Bol bol denizi seyret stresi azaltır su.

peki buna cevap ne benim kızımda da durum aynı

Ütü bekliyor makine camasir dolu, carsaflar degisecek evin her yeri her yerde ama bu bebe hala omuzumdan asagiya inmiyor. Kanguruda durmadi, sling de agladi illa omzuma cikacak

P

Ay allah razı olsun binkere bu kadar duaya düzelir inşallah
Duzelecegine inaniyorum ben allah sana sabir versin gonlune ferahlik versin insallah..

Alerji olmasın. .değişik bişi yedin mi

Yemedim canim ama alerjidir herhalde zaten alerjik bi bunyem var maalesef.

Fıstık dudagına ne oldu en azından bi sağlık ocağına gitsrydin alerji falan mi oldun ki?
Iniyo tatlim geciyo gecmezse giderim. Sisti durduk yere alerjik herhalde ama surekli biseyler oluyo bana ona sinirlerim bozuldu.

Alerji olmuş olabilir
Aynen canim neyseki geciyo yavastan.

Canım emsin de yavaş yavaş olsun boşver. Doyurabilelim inşallah bebişlerimizi. Orada havalar ısındı mı başka odaya geçebiliyor musun? Bol bol denizi seyret stresi azaltır su.[/QUOTE]
Litchi Çok güzel havalar 3 gündür bahçeye çıkarıyorum kızımı şaşkın şaşkın etrafa bakınıyo sıpa :) eşim konuştu babasıyla en azından gelen misafiri salona alıyorlar artık, bende bir hoşbeş yapıp kızımın yanına dönüyorum. Deniz değilde harika bir dağ manzarası var birazcık da olsa işe yarıyor. Bu kadar stres çekmektense Mayıs'ta işe dönmeyi tercih edicem sanırım kendi evimde kendi düzenimde mutluydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…