2015 Şubat Anneleri

Kusmuyor şükür kiloyu da fazla fazla alıyor maşallah. Bu ara iyice emmeye sardı. Emzik bulamazsyoksani yakasının ucınu her şeyi emmeye çalışıyor..
testi bosa yaptirmsiniz
yesil kakanin sebebi kesin çok yemesi,kilosunu çok alisindan belli
dr bunu bilmiyor ve tahlil istiyor pes vallaa ..

testi bosa yaptirmsiniz
yesil kakanin sebebi kesin çok yemesi,kilosunu çok alisindan belli
dr bunu bilmiyor ve tahlil istiyor pes vallaa ..

üç saatte bir emziriyorum ona bile zor dayanıyor. Ne yapıcam ben yav.. bide kakayı yaparken çok ıkınıyor halbuki kabız değil. Ikınacam diye kıpkırmızı oluyor. Bu niyedir ki?

üç saatte bir emziriyorum ona bile zor dayanıyor. Ne yapıcam ben yav.. bide kakayı yaparken çok ıkınıyor halbuki kabız değil. Ikınacam diye kıpkırmızı oluyor. Bu niyedir ki?
Aynı anda gazını da çıkarmaya çalışıyor olabilir

Emiyor ama az emiyor hemen gözler kapanıyor doymadan kapanıyor sanki bana öyle geldi daha çok emerdi inş bişiyi yoktur.emme neden azalır ki ya da memede neden uyur hiç uyumazdı 3-5 dk emip gözler kayıyor ve uykuya geçiyor.Daraldım vallahi yaaa...

Hıı çok şey demişler.valla nisanda istanbulda kullanılır şimdi bile güzel.hava .şu polar montlar var ondan giyinir altınada külotlu çorap üstüne panti dışarı çıkar.
Yaz için bir şey diyemem çünkü ben yazın durduğum yerde on lt ter döken insanım.
Bence 4 aylık olmasına gerek yok bizimki doğduğunda kafasını tutuyordu maşallah.

iremgzum gaz sancısına ne iyi geliyordu bi diyver :)

bu şubat bebeleri bi acayip çıktılar canım zaten herkesinkinde bi sorun var nedense
inşallah molfix iyi gelir çok kabarmış popişi
pudra iyi gelir onu kullan dediler , krem sürüyon mu sen ?
Hametanla bepantol surdum vazelin de denedim.İyilesmedi daha.yarin kontrol günümüz.bakalım belki Dr yazar bisey.

Başlarda normal emiyordu değil mi sonradan böyle oldu?
Nasıl bir şeyse kimse nedeninide bilmiyor.

Insallah, ben resmen fiziken ve psikolojik olarak çöküşe başladım

hangisi pahaliysa onu al dermisim :)))))
benimki bel destegi açisindan çok guzel, pkas inkinin arkasi nasil ?
belin agritmaz bendeki
Kimin belini.birde ben biraz tombikimya bantları yetişir değil mi?
En pahalı seninki

Aynı anda gazını da çıkarmaya çalışıyor olabilir

Son bir haftadır böyle. Umarım bişeyi yoktur. Infantum good night bitkisel şurup kullanıyorum doktor bide biogaia verdi. Ne gazmış arkadaş çık çık bitmiyor. Şu anda da uyumuyor solucan gibi kucağımda. Uyku gözünden akıyor ama emzik emicem diye uyumuyor yav üf valla ne yapmaya çalışıyor. . Bi sıkıntı var ama çözemedim. .

Uyuduğu günden sonra bir şey öğrenmiş oluyormuş.
Benimkide arasıra öyle yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…