off biz uyyosak 3 saat3 saatte 5 dk
testi bosa yaptirmsinizKusmuyor şükür kiloyu da fazla fazla alıyor maşallah. Bu ara iyice emmeye sardı. Emzik bulamazsyoksani yakasının ucınu her şeyi emmeye çalışıyor..
bencede su yetersu için su çok güzel artırıyor sütü
Biz baştan beri molfix kullanıyoruz çok memnunuz canımBezden ziyade hangi kremi kullaniyorsun?
testi bosa yaptirmsiniz
yesil kakanin sebebi kesin çok yemesi,kilosunu çok alisindan belli
dr bunu bilmiyor ve tahlil istiyor pes vallaa ..
Aynı anda gazını da çıkarmaya çalışıyor olabilirüç saatte bir emziriyorum ona bile zor dayanıyor. Ne yapıcam ben yav.. bide kakayı yaparken çok ıkınıyor halbuki kabız değil. Ikınacam diye kıpkırmızı oluyor. Bu niyedir ki?
bence deil
benim oglanda gaaz izin verse uyyacak butun gun ama gazdan gozunu yumamiyor çocugum
ates vs yoksa, emmeside guzelse biseyi yokdur bahar yorgunlugu olabilir :)))
kuçuk bebekde ates ve yemesine bakilmali hastalikdan suphelenmek için belirtiler bunlardan basliyor
Hıı çok şey demişler.valla nisanda istanbulda kullanılır şimdi bile güzel.hava .şu polar montlar var ondan giyinir altınada külotlu çorap üstüne panti dışarı çıkar.Ya herkes bişi diyor kafamı karıştırıyor. .bi havalar iyice ısınmadan onu kullanamazsin diyorlar bi 4.aydan önce rahat olmuyor diyorlar..sıcakta kullanmasi da zor oluyor diyorlar..hava sıcak bi de ikinizin vücut ısısı birleşince çekilmiyor diyorlar. .soguttular resmen yaa
Ben en basta canbebe kullandim o bitince molfix aldi Esim bi deneyelim diye acayip kalitesiz geldi cidden ertesi gün fena pisik oldu cocuk .. Pudra falan hic etki etmedi..
Dr ilaç verdi oda gecirmedi .. Vazelini bolca durdum ama yedirmeden kalin bir tabaka halinde 2 gün sadece .. Simdi bembeyaz pipilinin totisi
Hametanla bepantol surdum vazelin de denedim.İyilesmedi daha.yarin kontrol günümüz.bakalım belki Dr yazar bisey.bu şubat bebeleri bi acayip çıktılar canım zaten herkesinkinde bi sorun var nedense
inşallah molfix iyi gelir çok kabarmış popişi
pudra iyi gelir onu kullan dediler , krem sürüyon mu sen ?
Başlarda normal emiyordu değil mi sonradan böyle oldu?Yatak odasini kararttim soyunduk tentene temas yaptık once meme denedk yok yok yok sonra salla uyutur gibi yap biberonu denedm bi saatte ice ice 20 cc. Saka mi bu cexa mi. Ya saatlerdr ac al su lanet biberonu raziyim demye geldim artik yok cocukta mide mi yok baska bisey mi çözemedim gitti yutmuyo cekmiyo agzinda tutuyo ben akitiyom onu geri cikartiyor. Insanin tum yolları mi kapanir yarabbm. Şırıngayla denedm ayni hezimet onda da covuk yutma ozurlu oldu hepten gırtlaktan geri cikio resmen. Nefret geldi yaşamaktan adama dedm al kizi kaybolun gittiler yemege ben sefillige devam. Yasama dair tek bi fonksiyonum kalmadi butun islevim meme sanki sokup koparcam onları da o derece nefret ettm off
Insallah, ben resmen fiziken ve psikolojik olarak çöküşe başladımGünün nerdeyse 10 saatini beşik sallayarak geciriyorum kizlar..
Sabah 9 da bi basliyorum gece 10 a kadar. Gündüz sidir uykusu var .. Hergun inş bugünbbaşka olur hayaliyle uyanir oldm.
Besige ip baglamis eşim güya sirtin belin agrimasin mis vallhi ipi tutmaktan parmaklarim siz liyor artik..
Yemeği ya gece yapiyorum yada 3 4 gün yetecek kadar yapiuorum namazi nasil kildigimi bilemiyorum aninda ugunuyor çocuk sıkıysa sallamayi Birak.
VC te giderken 3.5 yasindaki kizim salliyor beşiği..
Sabah bi demlik cay demledim su saate kadar kaç kez isittim hatirlamiyorum ama sicak içmek nasip olmadi hala içmeye cabaliyorum.. Allah yardim etsin cumlemize buna şükür geçecek insaallah
Kimin belini.birde ben biraz tombikimya bantları yetişir değil mi?hangisi pahaliysa onu al dermisim :)))))
benimki bel destegi açisindan çok guzel, pkas inkinin arkasi nasil ?
belin agritmaz bendeki
Biz baştan beri molfix kullanıyoruz çok memnunuz canım
Aynı anda gazını da çıkarmaya çalışıyor olabilir
Hametanı Dr söyledi diye kullandım daha çok kızarttı zeytin yağı sürmeyi denedin mi?Hametanla bepantol surdum vazelin de denedim.İyilesmedi daha.yarin kontrol günümüz.bakalım belki Dr yazar bisey.
Uyuduğu günden sonra bir şey öğrenmiş oluyormuş.Benim kız bugün neredeyse hiç uyanmadı zorla uyandırıyorum azcık emip memede uyuyor.Gazı yok ama memeye gelince hemen uyuyor.5saat kaldırmasam uyumayacak neden acaba bilirkişi yeşillendirsin beni ? Neden uyur sürekli açamıyor gözünü azcık emip tekrar yatıyor sorun mu bu ?
doyma süresi ve verilen ara önemliymiş ama ne yapmak lazım bilemedimBizimki de butun gunu memede gecirdi bittim ben
onuda bugun surdum her acista.onun daha sonucunu bilmiyorum.bakalım yarına bi hafifleme olur mu.Lansinoh surdum ben göğüs ucuna iyi gelen popise de iyi gelir heralde diye ise yaradi
Hmm yok canım pişik yok ama yanlış alıntı yapmışım ozaman biz sudocrem kullanıuoruz pişik için ondanda memnunuzKrem demiştim amabi de pisik olan darkdaysin bebegiydi sanırım seninkinde de mi pisik var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?