- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
insallah usenmem de devamini getirrim canim
ben 2 yasina kadar ugratsim oglum biberon almadi, simdide en buyuk bardakla içiyor sutunu ama o zamanlar omru boyunca sut içpmeyecek gibi stres yapardim :)))
maasalalh kiizna buyuk is basarmissin o yasta biberon alistirmakla
ben beceremedim iste onuu :))
Cancan seninki küçük daha benimde o kadarken sık emziriyordum.off biz uyyosak 3 saat
kendimi camdan atsam durmaz bu çocuk 3 saattt
Tahlil= paratesti bosa yaptirmsiniz
yesil kakanin sebebi kesin çok yemesi,kilosunu çok alisindan belli
dr bunu bilmiyor ve tahlil istiyor pes vallaa ..
Hmm yok canım pişik yok ama yanlış alıntı yapmışım ozaman biz sudocrem kullanıuoruz pişik için ondanda memnunuz
Uyuduğu günden sonra bir şey öğrenmiş oluyormuş.
Benimkide arasıra öyle yapıyor.
Kav gunlukbbebisin.zamanla guclenince hizli emer bebekler.bezini ac uyanir[/QUOTE]BebidE="uvercinkaaa, post: 40152530, member: 602951"]Emiyor ama az emiyor hemen gözler kapanıyor doymadan kapanıyor sanki bana öyle geldi daha çok emerdi inş bişiyi yoktur.emme neden azalır ki ya da memede neden uyur hiç uyumazdı 3-5 dk emip gözler kayıyor ve uykuya geçiyor.Daraldım vallahi yaaa...
Ay o sırt ağrısı bende çok fena.Canim en büyük sorun su oluyor kanguruda.. Bebek 5 kilo diyelim takiyosun önce oh rahatlik diyosun ama dakikalar geçtik ce o 5 kiloluk çocuk 10 kilo gibi agirlik yapiyor sonra gelsin bel ve sirt agrisi.. Kullananlar un yorumu bu ben 1 kez taktim cidden mahfoldum kizimda zaten emzirmeden dolayı bi bicakla yasiyorum sirtimda bide kanguru falan zor is
Cocuk aglamiyorsa bisey yapma, kaakasinida inceleme rahat birak çocugu : ) ))üç saatte bir emziriyorum ona bile zor dayanıyor. Ne yapıcam ben yav.. bide kakayı yaparken çok ıkınıyor halbuki kabız değil. Ikınacam diye kıpkırmızı oluyor. Bu niyedir ki?
hahahah hiç gulecegim yokduciddi misin inş öyledir bugün azcık emiyor 3-5 dk memede gözler gidiyor uyanmıyor bir de gaz da yok.Umarım konuşmayı öğrenerek uyanır:)
Bazen arada kıyak geçiyorlar.çok uyuduğu gün benimki de az emiyor.ertesi gün çıkarır acısını kıyağınınciddi misin inş öyledir bugün azcık emiyor 3-5 dk memede gözler gidiyor uyanmıyor bir de gaz da yok.Umarım konuşmayı öğrenerek uyanır:)
tamamen duygusal diyorsun yaniTahlil= para
burçakli mi ne oluyor ya onu al :)Petit beurre Bisküvi de süt yapıyormuş onu da alayım bari.
Tahlil= para
senin belini tabikiKimin belini.birde ben biraz tombikimya bantları yetişir değil mi?
En pahalı seninki
ciiddimisin kiz :))İşe yarasın da para mara umrumda değil.. birden fazla çocuk büyütenlere helal olsun diyorum. Valla direk cennetlikler. Ben mi çok abartıyorum yav. . Bi düzen kurayım dedikçe işler sarpa sarıyor. Bi gün harika geçiyor tam istediğim gibi diğer günler canımdam beziyorum valla. Uine buna da şükür de.. İşte..
Bazen arada kıyak geçiyorlar.çok uyuduğu gün benimki de az emiyor.ertesi gün çıkarır acısını kıyağının
Cocuk aglamiyorsa bisey yapma, kaakasinida inceleme rahat birak çocugu : ) ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?