2015 Şubat Anneleri

Ikinciyi dogur birksc seneye ikinci bebek sese alisir mecbur :)
Ya da gel bize oglum yeter gurultu olarak herkesr

Gecmis olsun canim. Bir de sen hasta olmussun. Allah sifa versin hepinize

aslinda once oyle demislerde hoca bana bisey demedi vazgeçtiler herhalde :)

buzlukda su boregim var
kisiri çok olursa belki guzel tutturamam patates salataasi, yesil salata
havuç slatasi olabilir,bi tane daha tuzlu lazim sanki

kurabiye , islak kek bide serbetli tatli duusnuyorum
pazartesine sadece salatalar kalir bu haliyle hepsini pazardan yapabilirim :)

iyimiki boyle menu
olsun ben oncede temizlerim sonrada millet laf etmesinde ebn yoruluyum sorun deil :)

Sabah genzine kacan sut aksama yok. Bol.bol icip bayilmak istiyor iki saattir memede. Yagli sutu emdi ama yetmedi uyanip duruyor. Sabah sagsam aksam biberonla versem oglanla nasil sagcam. Yalnizlik en guzeli ama zor bu acilardan.
Oglumda biberon hic kullanmadim buna alistirmak lazim mi ki. 7 aylikken ise baslicam ama 4-5 saat giderim oyle tum gun olmaz. Biberon kotu birsey mi ben.niye kotu diye dusunuyorum

kahveyi yatak odasina gotureceginize çocugu salona getirseydiniz ya

Ayni durum bendede var bebek fazlasini cikarirken kanli kusuyor ilk gordugumde aklim çikti. .. cok saogol birde onu deneyim... kremden sonra emzirirken yikaniyor degil mi? Simdi duzel dimi ?

sen ise baslayinca aç olunca sende meydanda deilsen biberon alma ihtimlai yuksek aç olunca mecbur alicak
bence kotu bisey deil abartmadugmiz surece :)
yani arada ver ondanda içsin yabanci olmasin, sabah aksam biberon tikmamiza gerek yok herhalde agzina

oglumun boyu arkadaslarindan kisa su an ve bence bunun tek sebebi sut içmemesi ozellikle 1 le 2 yas arasinda ben emzirdim ama yetmmeis demekki,2 yasindan sonra sut içmeye basladi ama geç kaldik galiba

Bugun 43 gunluk bebegimde sarilik devam ediyor.kan tahlilleri yapildi,temiz cikti gecen cmt 10 cikti.kontrol altinda..bu cmt tekrar gidecegz dra.bakalim ne olacak

Ayni durum bendede var bebek fazlasini cikarirken kanli kusuyor ilk gordugumde aklim çikti. .. cok saogol birde onu deneyim... kremden sonra emzirirken yikaniyor degil mi? Simdi duzel dimi ?
Ewt canım yıkamalısın her seferinde. Şimdi düzeldi rabbime sonsuz şükürler olsun. Silikonu bırakıcam yavaş yavaş şimdi. Önce silikonla emzirip 5 dk.sonra silikonsuz veryorum. Tekrar yaraolacak gbi acıyo sanki. Yavaş yavaş alıştırmam lazım. Bazı bebeğin tükürüğü çok asitli olur yara yaparmış canım. Galiba benimki öyle.

Bugun baska bi sikinti yuzunden KBBci bi arkadasa gittik.hirilti cikariyordu da ben de bebegimi usuttum diye uzuluyordum..dr dedi ki "burun kemigi henuz kikirdak oldugu icin nefes alirken burun asagi inebilir,o da ses yapar merak etme,buyudukce gecer"
Burnundan gelen sese gore boyle demis olabilir ebe..

E
Düşen göbek bağlarını ne yaptınız ?
EVin bahcesine gomduk biz.... arastirdik her agizdan bir ses cikti.... ilmi fikhi yonden guvenilir birine sorduk.... her insanin vucudundan cikani toprakla kapatilmasi caizmis buna imkan yoksa temiz kagida sarip posete koy cope atin dedi... gomduk bizde... fakat orasi burasi yapmadik...

Sute bu kadar onem vermen sasirtiyor beni. Cogu konuda dogrusunu yapiyorsun hani benim arastira arastira buldugum seyleri soyluyorsun. Inet sutu sindirimu cok zor birsey. Hatta insan icin degil buzagi icin deniyor. Yogurt peynir daha kiymetli. Ben ise basladigimda ek gidaya gecmis olsak bir ogun yogurt yese yetmez mi ki. Inet sutu vermem 2 yastan once. Olmazsa sut saglmali haklisin ya da bitki cayi vs gecistiremez mi. Oglumda 1 yasindayken ise basladim ek gidayi halletmistik.

Birden çok arttı ondan mi yoksa onu surmiyim .zeytinyağ aklımda da denemedim daha.aslında has zeytinyağı var.en basta ondan baslasaydim ya denemeye.
Ben de öyle baştan zeytinyağı sürseydim diyordum sonra hametan öyle kızartınca zeytinyağı sürmeye başladım şimdi hep sürüyorum Prima kullanıyordum Huggies aldım şimdi bakalım

Muhabbeti kacirdim sen kimdin canım cirakamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…