Herkesinki ıkınıyor.benimkide ıkınıyor kızarıyor ağlıyor.bazen saatler sürüyor yapması.
Biraz daha rahat davranırsan her şey daha güzel olur.
ben bugun basladim :)Emzirirken doğum kontrol hapı kullanarak korunacak olan varmı ?
yesil kaka çok yemekden
asiri kilo alimida çok yemekden
bi yerini kopariyormus gibi agglamasi hazimsizlik yuzunden oda çok yemekden :)
ama 3 saati nasil arttirican onu bilmiyorum
hasta olan çocuk kilo almaz , alamaz, o tahlil isteyen dr ne bekliyor kaka dan çok merak ediyorul :)
Offff cok zorrrrKusma olayında Nasil davranılır hic bilmiyorum. Kizim 9 aylık olasıya kuştu,doğduğu günden itibaren.. Bu kizim da öyle,doğduğu günden beridir kusuyor.bakalım bununki ne kadar sürecek.
3 saate acikmasi normal çcougun :)dünyayı yiyesi var çocuğun yazıkaslında hepsi bi kısır döngü işte. Rahatlamak için emmek istiyor emdikçe rahatsız oluyor.. doktorun ne diyeceğini bende merakla bekliyorum. Cuma günü öğreniciiz inşallah
Ewt adıma geri döndüm. Bebek beni çok oyalıyo heriden geriden takipe ediyorum yazacak fırsat bulamıyorum. Bebek uyuyunca temizliğe yemeğe girişiyorum yetişemiyorum bile. Meme tiryakisi bi bebeğim var. Emmesede ağzında olacak. Emzik tutturamıyordum şimdi tutuyor fakat elimle arkadan desteklersem. Çok çanaladım tutması için onuda başarcam inş. Gaz sancılarımız var bide. Tuttumu saatlerce kıvrandırıyo yavrumu. Herşeye rağmen annelik çok güzel bişey.. Uyuması için çabalayıp uyuduğunda özleyip uyanmasını bekliyorum. Böyle bi hallerdeyim. Yazamasamda takipteyim. He bide meme ucu sorunumuz var. Yaralar mahvetti beni. Silikona başladığımdan beri iyileşmeye başladı şimdi bırakayım diyorum yine tekrarlıyo sanki. 1 dokun 1000 ah işit oldu dimi :)
karbonatli suyla sil canim bende burda bi arkadasdanb duydum iyi geldi bana, lansonohuda duzenli kullanacakmisin,kendi sutunu sur emzirme once ve sonrasiondaSelam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten
doğum kontrol hapı sütü azaltıyr başka yntemleri düşün dedi bana doktorumben bugun basladim :)
insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için
12 mayisa kadar idare edip o zamanda spiral takdiricam ben
Teşekkür ederim canim Karbonati da denedim dr. Gittigimde soylemisti dr. Fakat iyice derinlesti yaralar bir daha gittim birakmami soyledi... hametan verdi dinlendirmem gerektigini söyledi fakat sagiyorum krem suruyorum... cocuk yinede araniyor korkuyorum memeyide birakacak... resmen iskence.... kadin olmak ahhhh kadin olmak.....karbonatli suyla sil canim bende burda bi arkadasdanb duydum iyi geldi bana, lansonohuda duzenli kullanacakmisin,kendi sutunu sur emzirme once ve sonrasionda
çok geçmis olsun
Kakada amip bulup ilac verirsr sasmamtesti bosa yaptirmsiniz
yesil kakanin sebebi kesin çok yemesi,kilosunu çok alisindan belli
dr bunu bilmiyor ve tahlil istiyor pes vallaa ..
Nasıl anlamazlar doktorlar.reflü sonradan mı oluyormuş. Ne zor çaresizlik senle birlikte Bizde üzülüyoruz keşke bir yolunu bulsak.
Şu temmuzun dediği damak işine takıldı benim kafam o nasıl oluyor acaba.
safra karaciğerin yağların sindirmini kolaylaştırması için ürettiği bir salgı..gün içerisinde bunun miktarı artabiliyor ve o zaman da kaka yeşil olabiliyor.benim bebeğimde günde bir iki defa ywşil kaka yapıor bazeno nasil oluyor
yani zarari fln varmi, hastalik gibi biseymi
ilk defa duydumda merak ettim
Doktordan istedim vermedi. Kullanmak istiyorum ama. Kararsız kaldımben bugun basladim :)
insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için
12 mayisa kadar idare edip o zamanda spiral takdiricam ben
Canım bizde 44 günlüğüz. Bende çok şey denedim ama komşumun getirdiği krem çare oldu. Mustela göğüs kremiymiş bana bi kutuya koyup getirdi. 3 günde yaralar sakinleşti sonra bepanthenle devam ettim. Bu esnada silikon uç kullandım. Denemediğim şey kalmamıştı her gece bırakcam emzirmeyi diyordum kan akıyordu bebek kanlı kusuyordu o derece yani banyda su değdirmek ölüm gibiydi. O kremi tavsiye ederim canım. Bide emzirme öncesi sonrası yıka göğüs ucunu. Umarım geçer ben her gördüğümden fikir dilendim berşeyi denedim böyle çarw buldum.Selam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten
Bence dusunup herkes bi cesit bi sey getirmeli bebek bakmaya gelirken. Keske dusunseler de seni de o zahmetten kurtarsalar.çocuklar uyudu , utumu yaptim
wc ve banyoyu temizlyip en son kendim dusa girmek sartiyla uyumayi duusnuyorum
arada bide oglan uyanir onu emzirrim
sabah ola hayrola :)
hoca hanim kesin yedi aylik dogmusn sana gelicez diye diye sonunda tarih verdi, pazartesi bebek gormeye gelicekler
pazara kadar temzilik yapip pazarda hazirliklarimi yapmma lazim
kaç kiis gelicek onuda bilmiyorum
dusun dusunnn kafayi yiycem
arkadaslar çok çeside gerek yok diyor ama çogu ilk deda geliyor evime az olmazki : (
bana menu hazirlayin hayrinizaaa
onceki çocuklarimdada kullandim bi sorunum olmadidoğum kontrol hapı sütü azaltıyr başka yntemleri düşün dedi bana doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?