- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
2.yi yaparken bizde öyle dusunuyodukta 2.öyle ağlak uykusu hafif zor birşey çıktı ki sese alışmasını bırak 1.yi hepten susturmustuk yazık.Ikinciyi dogur birksc seneye ikinci bebek sese alisir mecbur :)
Ya da gel bize oglum yeter gurultu olarak herkesr
Yok canim ne arasi ne suresi belli! yaygaraya baslayinca susturmak mümkün degil ki! Bu gece bir saat memede kaldi arada emdi arada issirdi. Surekli kucak istemezse emmesine katlanabilirüm ama bu bir de surekli kucakta olmak istiyor!doyma süresi ve verilen ara önemliymiş ama ne yapmak lazım bilemedim
Süpürge salonun ortasinda ipad surekli elimizde, kac tane muzik kanali varmis bilmedigim ama bunun aglamsi tutunca hicbirini duymuyor bile.Bebegi sese alistiracakmisim tv, süpürge vb. pehh bütün gün tv acik süpürgeyi duymuyo bile bebegi sabit sese alistirmicaksin yükselip alcalan sese alistiracaksin insan sesine özellikle kücük cocuk sesine alismazssa bigünde böyle şaftınız kayar dünyaniz kararir gününüz mahvolur kirk yilda bir görüstügünüz insanla kahvelerinizi yatak odasinda ayaginizda bebek sallarken icersiniz
Duruyor, kismetse üni.ye gömecemDüşen göbek bağlarını ne yaptınız ?
Canım tahmin ettim neler olduğunu. Sen şimdi evde bebekte dört dörtlük olsun diye çabqlıyorsundur.Ewt adıma geri döndüm. Bebek beni çok oyalıyo heriden geriden takipe ediyorum yazacak fırsat bulamıyorum. Bebek uyuyunca temizliğe yemeğe girişiyorum yetişemiyorum bile. Meme tiryakisi bi bebeğim var. Emmesede ağzında olacak. Emzik tutturamıyordum şimdi tutuyor fakat elimle arkadan desteklersem. Çok çanaladım tutması için onuda başarcam inş. Gaz sancılarımız var bide. Tuttumu saatlerce kıvrandırıyo yavrumu. Herşeye rağmen annelik çok güzel bişey.. Uyuması için çabalayıp uyuduğunda özleyip uyanmasını bekliyorum. Böyle bi hallerdeyim. Yazamasamda takipteyim. He bide meme ucu sorunumuz var. Yaralar mahvetti beni. Silikona başladığımdan beri iyileşmeye başladı şimdi bırakayım diyorum yine tekrarlıyo sanki. 1 dokun 1000 ah işit oldu dimi :)
zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundanÜç saate bir emziriyorum. Oda zar zor dayanıyor bekliyor. Umarım kötü bi sonuç çıkmaz. Kakasını yaparken çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı. Ama kabız değil gayet sıvı kakası. Anlamıyorum niye bu kadar zorlanıyor. .
Vayyy benim balammmm :)))) canim ben tane kimyon,anason ,papatya, ve rezeneden hergun cay yapiyorum kendime su siralar sira bulursam yapiyorum gunde 2 kupa iciyorum cocugada iciriyorum 6 7 c k kadar.. Oda kesmez se toz kimyondan ck ucuyla azcik ilik suya koyuyorum bi O kadarda seker ertip iciriyorum.. Karnina masaj yapiyorum bisiklet hareketi yapiyorum bide.. Bide ustune kurufasulye yiyorum :) ee o kadar sey yapiyom hak ettim dimi ahahah :))iremgzum gaz sancısına ne iyi geliyordu bi diyver :)
anladigim kadariyla cocugun cok kusuyor ve bu seni yipratiyor benim kizimda her enmeden sonra fiskirtarak kusardi kabus gibiydi anliyorum.. Ek gidaya gecince cogu kusma geciyor az daha sik disini.. Birden bire olmasada duzelmeleri zamanla onlar bize biz onlara alistigimiz icin ilk zamanlardaki gibi zorlamiyor onlarla hayat insani.. Ya geciyor ya da sen alisiyorsun yani.. İsyan etmeden sakince dua etmekten ve sabretmekten otesi yalan kisacasiInsallah, ben resmen fiziken ve psikolojik olarak çöküşe başladım
Kimyonun gaz Yapıcı etkisi var mı? Kimyonlu bişey yediğimde acayip gaz oluyor.zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundanbence önemli birşey yoktur. Benim dana da sık sık yeşil kaka yapiyor çünkü sık emiyor yda ne biliyim ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri düşünmemek lazim biraz :) hele 2. Çocuk olunca hepten salla gitsin modundayim
Vayyy benim balammmm :)))) canim ben tane kimyon,anason ,papatya, ve rezeneden hergun cay yapiyorum kendime su siralar sira bulursam yapiyorum gunde 2 kupa iciyorum cocugada iciriyorum 6 7 c k kadar.. Oda kesmez se toz kimyondan ck ucuyla azcik ilik suya koyuyorum bi O kadarda seker ertip iciriyorum.. Karnina masaj yapiyorum bisiklet hareketi yapiyorum bide.. Bide ustune kurufasulye yiyorum :) ee o kadar sey yapiyom hak ettim dimi ahahah :))
anladigim kadariyla cocugun cok kusuyor ve bu seni yipratiyor benim kizimda her enmeden sonra fiskirtarak kusardi kabus gibiydi anliyorum.. Ek gidaya gecince cogu kusma geciyor az daha sik disini.. Birden bire olmasada duzelmeleri zamanla onlar bize biz onlara alistigimiz icin ilk zamanlardaki gibi zorlamiyor onlarla hayat insani.. Ya geciyor ya da sen alisiyorsun yani.. İsyan etmeden sakince dua etmekten ve sabretmekten otesi yalan kisacasi
Kimyonun gaz Yapıcı etkisi var mı? Kimyonlu bişey yediğimde acayip gaz oluyor.
Tam tersi gaz giderici etkisi var kimyonun.Kimyonun gaz Yapıcı etkisi var mı? Kimyonlu bişey yediğimde acayip gaz oluyor.
Gaz yokken gaz oldu da acaba alerjim mi var ki kimyonaGaz cikartici etkisi var.. Halihazirda bagirsakta olan gazi vikartmaya yardimci oluyor hazni kolaylastiriyir
Selam anneler.... ben fenalardayim sogudum resmen sogudum emzirmekten soğudum. ... ayaklarimi yere vura vura aglaya aglaya meme veriyorum.... 44 gunluguz 10 gundur yarik gogus uclarim basta hic sorun yoktu ne olduysa bulamadim... sagiyorum veriyorum ama bebegimin aranmasi var memede uyuyordu cunku... kalkan meme ucu almiyor... dayanamiyorum onu aranirken gormeye...lansinoh kullaniyordum 2 aydir... fayda etmedi.. tahin yagi ayva cekirdegi z.yagi hametan lansinoh lanolin denedim ama yok var mi baska bildiginiz herseyi deniyorum... sutumde azaldi zaten
safra karaciğerin yağların sindirmini kolaylaştırması için ürettiği bir salgı..gün içerisinde bunun miktarı artabiliyor ve o zaman da kaka yeşil olabiliyor.benim bebeğimde günde bir iki defa ywşil kaka yapıor bazen
zorlanmasi kakasindan dolayı değil fazlaca gazi olduğundanbence önemli birşey yoktur. Benim dana da sık sık yeşil kaka yapiyor çünkü sık emiyor yda ne biliyim ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri düşünmemek lazim biraz :) hele 2. Çocuk olunca hepten salla gitsin modundayim
Kafam karıştı maralınkide kaliteli duruyor pkas ınkide
ben bugun basladim :)
insallah unutmam, çok hafif dozajli bi hap, saatini $a$mamak lazim o yuzden , korumuyormus diyolar saatini sasarsan hafifn etkili oldugu için
12 mayisa kadar idare edip o zamanda spiral takdiricam ben
Teşekkür ederim canim Karbonati da denedim dr. Gittigimde soylemisti dr. Fakat iyice derinlesti yaralar bir daha gittim birakmami soyledi... hametan verdi dinlendirmem gerektigini söyledi fakat sagiyorum krem suruyorum... cocuk yinede araniyor korkuyorum memeyide birakacak... resmen iskence.... kadin olmak ahhhh kadin olmak.....
Düşen göbek bağlarını ne yaptınız ?
Aynisindan var bende de 6 dan bri.yanima yatti simdigünahdın kızlar
7.30 dan beri memede uyuyup beşiğe koyunca uyanan bir çocuk var kucağımda
sıpa resmen alay ediyor benimle
Mirina nedir???Dakiklik sorun değil benim için de hormon her durumda bebeği etkiler mi ki diye düşünüyorum. Annem çok karßı onunla konuştum da. ya prez. Ya da mirina diyor.
Canım sağmak da yara yapabiliyormuş hastanede sağdığımda hemşire söylemişti. Sütünü sür sağdıktan sonra yoksa kurur yara olur demişti.
lansinoh iyi geldi bana bir de hava aldırmak gece tek atletle yattım birkaç gün.
t
evde duruyor.
ben kenminkini 21 yaşımda üni.nin bahçesine gömmüştüm ondan bitmiyor galiba yüksek lisans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?