2015 Şubat Anneleri

Bebeğim 4 saat uyumaya başladı uyanmadan , normal mi bilmiyorum 2. Ayına yaklaştı , sizde de öyle mi .
Benimde 52 günlük falan ama uyumuyoo ne güzel Benimki de düzelse keşke gece mi uyuyo gündüz mu bide ne kadar süre emiyo geceleri emziriyosan tabi

benim bi erkek kardesim var uzak oturuyor bana 6 saat arabayla
bugun benide geçip daha uzakda olan amcamin kizinin dugunune gittiler yani gitmisler :)
az once gelin mesaj gonderdi dugundne sonra sana gelicez diye
bu erkekler ne kaadr dusuncesi ya , kardesim 30 yasina yaklasti hala çocuk gibi
insan bi haber eder , kahvaltilik yok dogru duzgun evde, yegenime bi hediye falan alirdim çocuk sevinir halam aldi diye,pazr pazar her yeri kapali bisey alamamki :(
surpriz falan deil bildigin hödük bu benim kardesim

benimkide sürekli memeyle kavga halinde
emerken sinirleniyor kıpkırmızı oluyor kızgın sesler çıkarıyor
sütüm gelmiyor diyeceğim ama sıkınca geliyor zaten sıkmadanda ağzının kenarlarından akıyor hep
neden böyle yapıyor anlamadım
Ben öğrendim onu canım benim oğlan da öyle o an gazı olduğu için kavga eder gibi yapıyo kızarip bozariyo yada kaka yapmaya çalışıyomus

Kizlar bebegim 44 gunluk. Bebekleriniz guluyomu gulmeye basladilar mi? Benimki onunla konusunca guluyo bazen.ama tesaduf mu gercek mi anlayamadim. Aradada sesler cikario.
Benim 52 günlük bir haftadan fazladır konusunca bilinçli gülüyo artik

Haha esime paris diye yola ciktik eminonune vardik demisti ya burdan biri onu anlattim eminonu olsa gene iyi evin önunde kaldik dedi :))
Winston slim olacakti yanina aci kahve hey gidi hey
ay oyle bi anlattınız ki bnm de canım şu patlatmalı olan sigaranın markası neydi ondan cekti :)))

Var canim.daha 5 imiz bi yere gitmedik sma .okul a gidip gelirken bebegi one koyyorum buyuklrri arkaya.bebegin araba koltugu varsa onu one koy sen arkaya gec buyuklerin yanins

Ee ben arkaya geçince arabayı kim kullanacak :confused: bebeği one koyamam canım hava yastığı açılan on koltuğa bebekleri koymak son derece tehlikeli.sen Nasil koyuyorsun anlamadım o_O

Grinin elli tonu ozgurlugun elli tonu ve karanligin elli tonu canim 3 kitap olayin devaminida anlamak icin diger kitaplarida okuman gerekiyo siddetle tavsiye ederim:))

Ya bugün dışarı çıktım ama kitapçıya ugrayamadim.aktarma gittim sac uzatmak için kür aldım onu yapicam.neye niyet neye kısmet :KK53: ama kitapları alırım mutlaka.sağol canım :KK19:

Back
X