Rezene de bitmek uzereymisBezelye sağlam gaz
Bezelye saglam gaz
yapar hemde.. Bolca rezene icseydin cocugada icirseydin keske

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezene de bitmek uzereymisBezelye sağlam gaz
Bezelye saglam gaz
yapar hemde.. Bolca rezene icseydin cocugada icirseydin keske
Bu kadar far ettigini bilmiyordum bu hafta ben de sagmayi denicemmanuel pompalarda az geliyor canım senin dediğinden kullandım bende hem göğüs ucunu yara yapıyor hemde az geliyor
ben elektrikli pompa aldım inanılmaz farketti
buradaki herkes benim bu konudaki derdimi biliyor
ilk zamanlar 40 ml çıkınca çok iyi diyordum şuan 110-120 ml arasında çıkıyor
bana ebe doktorlar hep mama dediler vermek istemedim
ki senin bebeğin 1 ayda 1 kilodan fazla almış
benimki 650 gram almıştı sadece
ona rağmen vermedim mama süt arttırıcıları kullandım ve 2 saatte bir ne olursa olsun sağdım
şuan tartılmadık ama 49 günlüğüz 3 aylık kıyafetlerini giyiyoruz
kolları bacakları boğumlandı maşallah
Ben kullaniyorum ilk gunden beri kendi odasinda uyuyor benim ki..bebek odasindan salonda calan tlf duyamayinca almaya karar vermistik bizde..cok memnunum,alicinin hassasiyetini ayarlayabiliyorsun,aglayinca veya sadece donunce bile duyabiliyorsun..bizimki Wewell..Kizlar havalar isininca oglumu odasina geciricem malum cam kapi acik olacak surekli sicakta odalarda durulmuyo bizde balkonda yasariz oglumun odasindan sesini duymam diye korkuyorum acaba bebek telsizi alsam mi kullananlar memnun mu?
Bence kendi kafana gore mama verme derim..benim oglum bir ayda hastane cikisi sonrasi 750gr gibi aldi..drumuz az filan demedi bize,anne sutune devam dedi:) sagligi,gelisimi de yerinde.senin bebegin maasallah on gorulen kiloyu almis zaten.bosu bosuna mama ile ugrasma ..Hastanede doktor ve saglik ocagindaki ebe aslinda 2 veya 3 defa 30 ml ver dedi baktim doymuyor ben artirdim 1 aylik kontrolunde hastade 4350 saglik ocaginda 4500 tartildi hastaneden 3470 olarak ciktik bana kilo alimi dusuk geldi o nedenle sordum sutumu arttirmak icin elimden geleni yapiyorum sut var ama belli bi sure sonra damla damla geliyor sikinca
Biraz sıkıntı çekersin ama memene alıştır bence.sadece sapmayla sütün bir süre sonra gider.Zor bir surecten geçiyorum. Karar vermem gerekli. Kizim iki gun once hiç emmek istememisti aslinda dogdugundam beri tam olarak emmeyi ogrenemedi. Aslinda sutum var. Bazen sagdigim sutu biberonla veriyordum ve biberona alıştı. gogsumde oldugu zaman biberonu emer gibi emmeye çalışıyordu. Mama icicirmedim bu donemde fakat hoc emmedogi gün ac kalmasin diye bir kerelik verdim. Dun tamamen biberonu kesip memeye alistirmak için calisma yaptik. Cok zor birgündü ama basarili olduk artik mememi kavriyor fakat uzun sure tutamiyorum onuda asacagimiza inaniyordum. Fakat bugun kixim hic uyumadi tam uyuyor yatiriyorum yarim saat surmuyor. Bu arada sagdigim sutu kasikla verdim az miktarlarda ac kalmasin diye. Ama cok bitkin düştük bazen diyorum verim biberonla gitsin. Ama o sekilde ne kadar sure sutum olur. Kesilirse diye korkuyorum. Uyusa icim rahatlayacak
Gecmis olsun,en kisa zamanda iyilesir bebegin insallah.kesintisiz uyumasi icin cok erken diye biliyorum.benim bebek aciktikca,2-2,5 saatte bir kalkiyor gece emmeye ama uykusunu acmiyorum.sabah 4 ten sonra saatte bir kalkiyor kac gundur de..yaninda oldugunu gormek,guvende hissetmek istiyordur sadece pis pis istiyorsa.benim oglan acikarak uyaninca aglamiyor once,ih-ih-ih diye bilgi veriyor,ben de aglamasina musade etmeden emziriyorum ve uykusu acilmamis oluyor ...Merhaba hanımlar. Bebeğimin yeşil kaka akıbeti belli oldu. İshal mikrobu kapmış. Rotavirüs ve adenovirüs denen mikroplar. ikisini de kapmayı nasıl başardı dedi doktor. Pis miyim neyim anlamadım :). Ama endişelenecek bişey yokmuş hatta aşı özelliği taşıyan bi mikropmuş. İlaç falan vermedi. Kendi kendine ıkına ıkına atlatacakmış ve bağışıklık kazanacakmış. Hadi hayırlısı dedik artık. Gaz için de biogaia verdi. İki gecedir veriyorum. İyi gibi şimdilik. Yalnız Hala gece saatte bir uyanıp kendini pışpışlatıp tekrar uykuya dalma olayını bi türlü çözemedim. Kesintisiz neden uyumaz sizce? Gaz mı rahat mı etmiyor acıkıyor mu??
Gecmis olsun,en kisa zamanda iyilesir bebegin insallah.kesintisiz uyumasi icin cok erken diye biliyorum.benim bebek aciktikca,2-2,5 saatte bir kalkiyor gece emmeye ama uykusunu acmiyorum.sabah 4 ten sonra saatte bir kalkiyor kac gundur de..yaninda oldugunu gormek,guvende hissetmek istiyordur sadece pis pis istiyorsa.benim oglan acikarak uyaninca aglamiyor once,ih-ih-ih diye bilgi veriyor,ben de aglamasina musade etmeden emziriyorum ve uykusu acilmamis oluyor ...
Kisiye gore degismekle birlikte girtlagi tutmadan kilo verilmeyecegini dusunuyorum..evvelki sene hergun kardiyo pilates yaptim,yemeyi birakmadigim icin kilo veremedim..simdi dr 3ay bitene kadar spor yapma dedi.cok kilo almadim,ustelik 12gunde eski kiloma da dondum ama acayip bi gobegim var, 4-5 aylik gibiyemesem verir miyim bilmem. Diyetsiz hic veremem hele sporsuz![]()
Rica ederim canim.benim ki cok kisa sure emiyor,yeterince doymuyor sanirim sik emmek istiyor diye dusunuyorum.ben de arasini acmaya calisiyorum bu aralar.2saatte bir vermeye calisiyorum..bi yerde de "istedigi kadar emsin ama 2 saat sadece bir memeyi verin" diyordu, bu ilk sut,son sut hepsini emsin diye...Teşekkür ederim cevabın için. Biraz sabırsızım sanırım :) benim bebeğim de acıkınca ıh ıh diyor aynen. Ama ben çok sık emzirmemeye çalışıyorum. Hatta bugüntemk meme emziricem. Ön süt son süt ne varsa alsın bakalım :)
Bebişin memeden kendi mi ayrılıyor canım yoksa sen mi çıkarıyorsun?
4 aydan sonra annem gitti bugün ve ben sudan çıkmış balık gibiyim
Sanırım burda kalmak istemiyorum artık ben,ait olduğum yer burası değil.. Araftayım..![]()
Benimki de aynı durumda burnu tikali zorlanıyor hapsuruyo arada öksürüyo burnuna serum fizyolojik damlatiyodum rahatlatıyo
Tabi biberonda hizli geliyor çok caba sarfetmiyorlar.memeyi istemiyorlar.sutum kesilmedi kizim emmek istemiyor sanirim atlatiyoruz yavas yavas biberona alismisti sutu sagip buberonla verdigimde gik demeden iciyor gogsumu verince bir sinir bir sinir sanki sut yok. Insallah iki gunluk cabalarim spnuc veriyor. Gece gogsumde diger gunlere gore daha uzun durdu. Gunduz nasil olacak bir bakalim.(masallah)
bu arada sutu az olanlara dun bir sey denedim bira mayasi sütü arttiriyor. Bir kac gundur sutum azalmisti kiz emmedigi icin. Eskidi kadar dolgun değildi masallah bu gece daha iyiydi.
Canım senin için dua ediyorum.Rabbim şifa versin inşallahTek umidim gecedeydi dune kadar gece emiyordu az önce arandi verdm ağzına bile sürmeden geri uyudu zaten memeler bomboş gibidiyecek hicbirseym yok cok canim yanıyor benm icin anlami çok öte bir seydi ve onu kaybediyorum
![]()
Benim kız biliyorsunuz kilolu doğdu şimdide o kadar zayıf değil
Eşim biraz önce kendi tartıldı sonra bebekle tartıldı bir ayda 400 gr almış görünüyor acaba yanlış mı tarttık
32 de aldım doğumda da yazı şeklinde olan doğum raporu var.Bende isbasi yaziyor 20 mayis diye. ama 37 hafta raporu mu sendeki. Ben sonrasinda dogum raporu da istedim orda yaziyor.Hastanede kadin dogum raporlama bolumunde fatma hnm vardi o ilgileniyor bu konuyla. Onu ara istersen santralden baglatip.
Kızın omuzunda kıl kalması garip daaBenim kiz kil yumagi, bacainda ulagina biyigina kdar kil, esmer. Genelde dokuluyormus ama sirt, omuz kaliyor diyorlar
Daha çok özleyeceksin canım ne yazık ki.Saat 5'te uyansin alt alinsin mama yensin gaz ciksin uykusu acilsin aglasin bez sıkti diye alt tekrar alinsin o sirada isensin butun yatak cis olsun tekrar alt alinsin uyku iyice p.. olsun ayakta sallansin ama uyumaya dirensin Allahim ne zaman bitecek bu gece uyanmalari yaa uyanmadan uyumayi özledim