2015 Şubat Anneleri

ben bizim tartiyla tartiyorum
once kendim çikiuorum sonra beebkle çikiuyorum sonra çikarma islemi yapiyorum
bide ona para vermeyin yawsss :))
ne kadar çok sveiyorsunuz harcama yapmayi :)))
bi damacana da su koydum test ettim tartim dogru :) oldu bitti iste
Bnm evde hiç tartı yok almışken bebek tartısi alıym dedim :)

dun sabahtan beri ne dogru duzgun uyudum ne yedim nede içtimm
çocukda uuuyumadi yorgunluk çok etkiliyomus gerçekten sutu
kardesim dun geldi gece gitti, 2 buçukda uyudum gece, bugun ogleden sonrada misafirlerim vardi,,oglan durmadi kosturdum durdum, kosturmadan yeyip içemedim
sonuç aksam oldu ben yorgunum çoccuk aç uykusuz ama emip uyyamiyorr uykya dalamiyor sutum azzz

bi daha kuçuk çocugu olanin evinin onunden geçmiycem,yazik gunah bebege

bizimde öyleydi sen ikinci olduğu için daha iyi bilirsin ama bebeğin suya da ihtiyacı var. ikisi bir den daha iyi olmaz mı ?

biz hala tek sol gögüs emiyoruz sağ sağsam çıkmaz bile ama dezavantajı da sol gögüs büyük inşallah düzelir senin de öylemiydi ?
benimde sag sola gore 3-4 misli fazla sut oluyor :(
sebebini bilsem keske

Kizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum
Gecmis olsun canim sag salim atlat ameliyati. Sen iyi ol da kuzularin da iyi olacak. Bugun aklimdan cikmamistin allah yardimciniz olsun.

Tek memeyle doydugunu nasil anliyorsun?

Memeyi kendi bırakıp uykuya dalıyor uyandırmaya çalışıyorum aç olduğunda azıcık ayılıp memeye sarılıyor yine toksa ağzına süt sıksam bile sallamıyor.
Aynı şey uyanıkken için de geçerli.
bir de gazını çıkarınca yine memeye alıyorum açsa emiyor zaten Değilse kitliyor ağzını almıyor.
Bir de sadece açken elini ağzına götürüyor.

Memeyi kendi bırakıp uykuya dalıyor uyandırmaya çalışıyorum aç olduğunda azıcık ayılıp memeye sarılıyor yine toksa ağzına süt sıksam bile sallamıyor.
Aynı şey uyanıkken için de geçerli.
bir de gazını çıkarınca yine memeye alıyorum açsa emiyor zaten Değilse kitliyor ağzını almıyor.
Bir de sadece açken elini ağzına götürüyor.
Tokken de elini agzini goturmeye basladi. Hatta bugun elini gormus şaşı olmus bakiyordu :)
Suyu neyle ve ne kadar veriyorsun. Ogluma 6 ay hic vermedim ama o zaman kıştı. Simdi onumuz yaz

[QUOm_yeli_344, post: 40234516, member: 600628"]Kızlar yaww siz kola fanta filan içiyormusunuz bebeğe gaz yaparmı sizce içsem çok canım istiyor:KK47:
Ben birkac kez ictim
Ekstra bir gaz yapmadi[/QUOTE]

Benim de canım fanta istiyor ama gaz yapar diye içmiyordum

Tokken de elini agzini goturmeye basladi. Hatta bugun elini gormus şaşı olmus bakiyordu :)
Suyu neyle ve ne kadar veriyorsun. Ogluma 6 ay hic vermedim ama o zaman kıştı. Simdi onumuz yaz

Takip edeceğim elini ağzına götürmesini daha açlık hariç götürmedi yani uyanıp ağlayıp beni bulamazsa ağza gidiyor el :))
Bir de dudaklar yana doğru yamulup aranıyor.
biberonla sıkıyorum ağzına Dilinin altına doğru. Her emzirme sonrası 2-3 çay kaşığı kadar.

selam ,
öncelikle oğlunu doyur mama ile bu zaman zarfında da sütüm yok deme süt psikolojik bir şey az bile olsa mutlaka al oğlunu emzir o emdikçe süt iner gögsüne , 5 cc olsun 1 damlası bile mucize zamanla artar durur.
al oğlunu okşa bu arada emzir

bir yazı okumuştum bulursam sizinle de paylaşırım
direk memeyi emmiyor silikon başlıkla tutuyor 2 aylık olduk tam bugün artık elleriyle kafasını geriye itiyor sabahtan beri annemle deniyoruz emmiyor çıldırcam çok üzülüyorum :(

bugün kızı yıkayacaktık daha babamız gelmedi kız huysuzlandı uykusu geldi uyutsam yıkayamayacağız uyutmasam babamızın ne zaman geleceği belli değil
oturmaya başlasalar artık kendimiz yıkasak

Arkadas aradi dogum sancisi baslamis ne zmn gitsem hastaneyevdiye.hatta biz konusurken de sancisi geldi.cok heyecanli yaa bi yavrukus daha gelicek dunyaya ins

Back
X