Ablamın 3 çocuğu var. Üçüde okula gidiyor. Her sınıftan üç veli tanısa 9 tane arkadaş ediyor. Kadının abartısız 20 tane görüştüğü ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, değişik gruplardan arkadaşı var.Bizim de hep eşimin sülalesi Gelir gider,insan hangi yaştan sonra dost edinemez acaba ben cabuk gecmisim o yaşlarıesobanin mesajını da okudum demin keşke arkadaş edinseymisim kendime diyor.sanki kendimi duydum gibi oldu.ne yazık ki sanki hickimseyle uyum saglayamiyormusum gibime geliyor,oğlum okula başlasın diye çok hevesliydim hem ona hem bana arkadaş edinmek daha kolay olur diye ama ne fayda..
Valla canım.seni bilemem ama ben ikinci doğumdan sonra nedense çok değiştim. Yani artık normale dönüş yok
Benimde 2 sinde. Bakalım ne yapcaz.bacaktan mı vuruyor yine.ağladı mı minnak.2aylik asilarimiz bgn yapıldı. Bebis simdilik iyi bakalim.
Allah allah ilk kez duydum bunu :/ cok garip anlam veremedim bende tek mantikli sey odem olusmasi geldi bana tabii. Senin daha da kotu olmus canim cok gecmis olsunBende de aynı şey oldu canım ilk doğumdan sonra bileklerim ve ayakaltım öyle şişti ve uyuştu ne yürüyebiliyordum ne bileklerim tutuyordu bebeği kucağıma koyuyorlardı öyle emziriyordum ebeler o aman anlam verememişti bu şişliklerib ödemle pek ilgisi yok çünkü, şimdikinde de aynen dudağım dilim sonra yine kollarımda uyuşma şişme oldu bu sefer doktor baktı o da anlayamadı sonra başka bi hemşire kendi yaşadığı için hemen anladı carpal tunnel sendromu bu diye sinir sıkışması oluyor hamileliğe ve sonrasına bağlı malum vücut hemen hamilelik modundan çıkamıyor, benim şuan bileklerimde ciddi sıkıntı var zorlanıyorum çorba karıştırırken bebeğin gazını bile çıkarırken ama inş geçicek diye bekliyorum hala geçmedi bi buçuk aydı
Ya lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hepkucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık
Tatlim ben istanbulda yasiyordum ailem akrabalarim tum tanidiklarim orada. Evlenince trabzona yerlestim. Esim burali. Gerci bende aslen rizeliyim yabanci degilim karadenize. Ama alismak zor oldu yine tabii. Burda kendi cevrem yok pek. Arkadaslarim falan hep istanbulda. Insan bi yastan sonra da doat edinemiyor malum..
Su an sadece esimin tarafi geliyo gidiyo. Mevlid de kv nin esi dostu icin yapilcak o yapicak yani benim evimde. ya ben misafiri severim gercekten ama cidden lohusayken cekilmiyomus.. ben bisey yapmasam da kafam yoruluyo ruhum daraliyo. Neyse elbet normal hayatimiza geri donucez..
Vallahi hic eskisi gibi olmayacak gibi geliyoben de çok daraldım 20 gün kaldı kv biliyorsun bir yerden sonra artık amann bana ne demeye başlamıştım salmiştım yani. Düşündükçe daha sinir oluyor insan.
dediğin gibi geçecek bugünler döneceğiz normal hayatımıza
Canim olmuyo ya her ne kadar dusuncesizlik etseler de geliyolar evine oyle yapamiyosun iste. Bende gurbetteyim zaten gelen giden kocamin tarafi hep ya da arkadaslar. Bi de istanbulda olsam bizim sulale bes ayda bitmezdi oyy. Oraya da mayista gidicem orda da annem mevlid yapcak. Bitmiyo yani :)
Burdaki mevlidden sonra yine gelen olcak daha kv nin arkadaslari vs. Hepsini mevlide cagiramazmis cok kalabalik olurmus ortalik karisirmis. Sen sanslisin iki taraf da yaninda yok ya tam gurbettesin yani :) insan ama bazen de insan ariyo yalniz kalmak da zor. Benim de keske en yakin arkadasim gelse istanbuldan vallahi bunaldim azcik kendime gelirdim
Çok teşekkür ederim cevapladığın için canım. Çok saolEşimin saçı gur ama dökülmesin diye bepanthene evigen bemix ampullerle badem yağı zeytinyağı argan yağı karıştırıp sürüyor 1 saat bekliyor :))
Canım benimki hrm mama hem anne sütü alıyor. Mamasını verdim uyudu. Dışarı çıkmak hoşuna gitti galiba, bir gülücükler atmaya başladı. Çocuğa bile iyi geldi. Kızım diğer tarafa oynarken bende küçükle oyalandım oynaştık:) hem yemek stresim olmadı, karnım doydu, diğer kızım enerjisini boşalttı eve zır düştü:)Bebiş nasıl durdu saatlerce dışarıda ben cesaret edemiyorum Ağlar sürekli emmek ister diye
Vallahi hic eskisi gibi olmayacak gibi geliyoinsallah gecer bu lohusalik bitince canim dedigin gibi :/
İlk kez k.validenden bahsettiğini duydumzaten kalın kadın değil kadın kadına sarılınca kesiliyormus süt :) bos yere kayınvalidecigimin günahıni aldım :))))
Cok memnun olurum tanismis oluruz yuzyuze hem :) burda olursam gelirim.Öyle yalnızlık zor ama iyi yanları da var işte.
Seni biraz da sıkıntıya sokan kendi yakınlarının olmaması bence. Ben öyle oluyorum en azından hep eşimin tarafıyla taķılınca.
benim de kv biz trabzona gidince yapicakmis seni de çağırırım o zaman yaza gelir zaten
gerçi ben bu sene trabzon yerine tatile gitmeyi düsünüyorum güneye doğru nasılsa aynı masrafı yapıyoruz
Valla iyi gelirdi sana da bebek görmeye geldi arkadaşım sadece ama bana ilaç oldu resmen
Allah daha iyi etsin canim :) sorma bugun elektrik herkesi magdur etti.Geçer canım bak ben baya toparladım. bir haftada eşimle bile eskisinden iyi olduk :) her işim de oluyor. ders çalışmaya bile başladım dün gerçi bugün elektrikler yüzünden bütün hesabım şaştı ama
nasil yani yan yatar buldun
döndümü çocuk ? ERken deilmi kiz :)
Allah daha iyi etsin canim :) sorma bugun elektrik herkesi magdur etti.
Sanmıyorum olmaz daha bu saatten sonra bazen k.rengi gibi duruyor çünkü.Cok girmez zaten. Hafif sokup cekiyorum. Denedikce alisirsib tarif edemedim simdi
gozleri renkli olcak mavi fln
Ya cidden kilolu doğan bebeğe bakmak kolay oluyormuş. Gecen hastanede yenidoğan bir bebe gördüm 3 günlükmüş ama resmen el kadar.ben resimlerine baktımda ilk günden bebek dik tutuyordu kendini maşallah. Yakında bebek olmadığından anlayamıyorum. Arkadaşım tombik diyor bana öyle gelmiyor.Masallah ona. Benimkiler 3 ayda basliyor donmeye. Bizim 3 aylik kilo ve boyda zatrn emek.
Yiyecekleri bilmiyorum ama butun ailede oluyor bazen leke.bnm oglum ve kiximda var aynu yere mi takildilar diyorsun.3 numarada yok amaKızlar ya doğum lekesine invar ayıyorum diye millet bana garip garip bakıyo
Bir tek ben mi inanmıyorum
Balık da temizledim,tavuk derisi de soydum Çilek de karpuz da yedim Ciğer de duydum kavurdum yedim yapmadığım hiçbirşey yoktu Allah'a şükür de hiçbirşey yok vücudunda .
Ven doğum lekesinin doğarken çatı kemiklerine olan sürtünmelerden zorlanmalardan dolayı OLDUĞUNU düşünüyorum !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?