2015 Şubat Anneleri

Gun boyu elektrik olmayinca elim sismis ahaha doldurdum sayfayi

Ablamın 3 çocuğu var. Üçüde okula gidiyor. Her sınıftan üç veli tanısa 9 tane arkadaş ediyor. Kadının abartısız 20 tane görüştüğü ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, değişik gruplardan arkadaşı var.
Gariplik bende sanırım. Neden soğuk biriyim.
Suç koç burcunun. İllede arkadaşım dibine kadar atkadaş olacak arası yok.
Dün eski bir arkadaşıma resmen çaktırmadan yalvardım görüşelim diye.
Onunda çocuğu var iki yaşında.

Allah allah ilk kez duydum bunu :/ cok garip anlam veremedim bende tek mantikli sey odem olusmasi geldi bana tabii. Senin daha da kotu olmus canim cok gecmis olsun benim sadece dudagim gozum sisiyo. Bi de vucudum kabariyo kasintiyla birlikte.

Sen doktora gitmis miydin peki bi cozumu var mi? Yoksa boyle bekliycez mi :/ annemle kocam tutturdu doktora gidicez diye acaba hangi doktora gidilir ki bu durumda :/

Ya lütfen birisi bana bebeği yatakta uyutmaya nasıl alistirirm lütfen yardım etsin bugün ne olduysa kudurdu hep kucak ta tam daliyo koyuyorum uyaniyo yani elim kolum bağlı sinirlerim oynadı artık

Belki yatış pozisyonunu beğenmiyordur. Bende de öyle oluyordu. Yan yatırınca hemen ağlıyordu. Yüzüstü yatırıyorum uyuyor. Belki bide çarşaf soğuktur eli yüzü dokununca ürperiyordur

ben de çok daraldım 20 gün kaldı kv biliyorsun bir yerden sonra artık amann bana ne demeye başlamıştım salmiştım yani. Düşündükçe daha sinir oluyor insan.

dediğin gibi geçecek bugünler döneceğiz normal hayatımıza

Vallahi hic eskisi gibi olmayacak gibi geliyo insallah gecer bu lohusalik bitince canim dedigin gibi :/

Öyle yalnızlık zor ama iyi yanları da var işte.
Seni biraz da sıkıntıya sokan kendi yakınlarının olmaması bence. Ben öyle oluyorum en azından hep eşimin tarafıyla taķılınca.
benim de kv biz trabzona gidince yapicakmis seni de çağırırım o zaman yaza gelir zaten

gerçi ben bu sene trabzon yerine tatile gitmeyi düsünüyorum güneye doğru nasılsa aynı masrafı yapıyoruz

Valla iyi gelirdi sana da bebek görmeye geldi arkadaşım sadece ama bana ilaç oldu resmen

Bu aksam annem ben cocuga bakayim gidin biraz hava alin dedi ciktik da aklim hep kuzumda kaldi aksam saatlerinde surekli kotu oldugu icin. Ama aglamamis bu sefer.

ciktik gerci ama yine elektrik gitti tum sehirde bizdeki sansa bak ya. Aklim da surekli evdeydi bisey anlamadim. Hep boyle mi olacak hayatimiz of ne zormus bu sorumluluk..

Bebiş nasıl durdu saatlerce dışarıda ben cesaret edemiyorum Ağlar sürekli emmek ister diye
Canım benimki hrm mama hem anne sütü alıyor. Mamasını verdim uyudu. Dışarı çıkmak hoşuna gitti galiba, bir gülücükler atmaya başladı. Çocuğa bile iyi geldi. Kızım diğer tarafa oynarken bende küçükle oyalandım oynaştık:) hem yemek stresim olmadı, karnım doydu, diğer kızım enerjisini boşalttı eve zır düştü:)

Vallahi hic eskisi gibi olmayacak gibi geliyo insallah gecer bu lohusalik bitince canim dedigin gibi :/

Geçer canım bak ben baya toparladım. bir haftada eşimle bile eskisinden iyi olduk :) her işim de oluyor. ders çalışmaya bile başladım dün gerçi bugün elektrikler yüzünden bütün hesabım şaştı ama

Cok memnun olurum tanismis oluruz yuzyuze hem :) burda olursam gelirim.

Yazin guney fikri daha cazip ama bence de :))

Beni daraltan ne bilmiyorum ama hakli olabilirsin. Annem gidince napicam asil onu dusunuyorum. Ama allahtan mayista gidicem istanbula. Neyse ya gececek bugunler de elbet allaha sukur saglikli bebislerimiz onemli olan o.

Allah daha iyi etsin canim :) sorma bugun elektrik herkesi magdur etti.

nasil yani yan yatar buldun
döndümü çocuk ? ERken deilmi kiz :)

Benimki bu sabah yan yatıyordu sırtı da destekliydi kaymiş aşağı doğru sırt üstü dönmüş bacaklar sarkıyor arabasından. o halde ağlamasına uyandım. acil odasında yatağına alıştırmam lazım. Arabayla gece işim zor daha.40 layınca yatıracaktım ama birkaç gün biz yanında yatarız artık kanepede

Allah daha iyi etsin canim :) sorma bugun elektrik herkesi magdur etti.

Amin canım hepimizi...
Eşim de nöbetçi bugün telefonun şarji bittii kapandı. evde 2 yedek tlf var ama eşim ikisini de şarjsız saklamış. òyle kaldim en son arkadaş kızıyla telefon yollamış o sırada elektrik geldi.

Masallah ona. Benimkiler 3 ayda basliyor donmeye. Bizim 3 aylik kilo ve boyda zatrn emek.
Ya cidden kilolu doğan bebeğe bakmak kolay oluyormuş. Gecen hastanede yenidoğan bir bebe gördüm 3 günlükmüş ama resmen el kadar.ben resimlerine baktımda ilk günden bebek dik tutuyordu kendini maşallah. Yakında bebek olmadığından anlayamıyorum. Arkadaşım tombik diyor bana öyle gelmiyor.

Yiyecekleri bilmiyorum ama butun ailede oluyor bazen leke.bnm oglum ve kiximda var aynu yere mi takildilar diyorsun.3 numarada yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…