2015 Şubat Anneleri

Valla mı? Kız cidden dönüyor.sağa sola yüzüstü yatmıyor zaten.
Eee dönmüyorsa eğer öyle sabit mi duruyorlar kıpırtısız.
Gerçekten mi?
Biri bir şey desin gariplik bizimkinde Mi?
maşallah..bütün vucuduyla yani..benimki çok fena debeleniyor.sadece bacaklarını değil poposunu bile havaya kaldırıp pırtlatıyor.

Hanımlar bişey soracam benim bebeğim birlaç gündür uykusunda ağlıyor. Sanki kötü rüya görür gibi, içli içli ağlıyor. niye öyle yapıyor sizce sizde de oldu mu hiç böyle bişey?

Benimki agliyo da guluyo da :) cok tatli oluyolar uykularinda boyle seyler yapinca :) normal bence...

Sabit duruyor Selin. Nasılsa dönmez diye yatak ucuna koyuyorum bazen. Dönüyorlar mı? Allah korusun yaw bidaha koymayayım uca. Bugün yarın Selin de donebilir.
Canım dönüyorlar zaten bebek gelişiminde de yazıyor bu günlerde kendini ani atabilir yalnız bırakmayın diye.

Dönme dediğim sağa yatırıyorum sonra bakıyorum sola yatıyor.onu diyorum yoksa gidip yataktan aşağı düşmüyor.hareket etmiyor yani.

Yatak odam bbg evine döndü. KAmerayı sadece telefondan görürüm sanıyordum bilsayardan da görülüyormuş. Artı şifreyi bilen herkes izleyebilir. Eşim işyerinden izliyormuş.
Valla dikkat et hareketlerine akşam gelip başlarlar şunu yaptın bebeğe bunu yaptın diye.

Düşmesin ama hareketli olabilir. Peşinde koşarak zayıflarım belki. Gerçi şimdide çok yoruluyorum ama ağız durmuyor.

Yiyecekleri bilmiyorum ama butun ailede oluyor bazen leke.bnm oglum ve kiximda var aynu yere mi takildilar diyorsun.3 numarada yok ama
Ilde sürtünmeden demiyorum ama biyolojik bir açıklaması vardır bence bana ayıya bakma bebeğin ayıya benzer tavuğa bakma sekerek Yürür gibi aptal şeyler söylüyorlardı bir Sürü belgesel izlemiştim halbuki
Ne bileyim çok Saçma bence yine de

Benimki agliyo da guluyo da :) cok tatli oluyolar uykularinda boyle seyler yapinca :) normal bence...

Ama benim dediğim öyle hafif gülmeler ağlamalar değil. Kabus görmüş gibi uaa diye içli içli ağlıyor. Korkmuş gibi.. ve son birkaç gündür var. anlamadımneden oluyor

bi kaç defa birakdikdan sonra alisirsin :)
Ay insallah insallah :)

netten baktim da senin dedigin genelde bileklerde olan biseymis. Benim elim ayagimda sorun yok. Dudagim mesela bi anda uyusuyo ve balon gibi sisiyo. Bi kere annemin yaninda oldu kadin şok oldu gozunun onunde bi anda sisti. Dedigin gibi kasintiyla gelen kabariklar da var vucudumda.

Baban da hakli olabilir gercekten nazardan da olur. Biraz bekleyeyim bakalim bi daha olursa gidicem artik. Kendi doktoruma da bi sorayim aslinda. Bende cilt alti tümörü vardi ciddi rahatsizlik gecirdim ondan da korkuyo annem cildime bisey olunca. Doktorum hamilelik bazi hucreleri harekete gecirebilir demisti. Mayista kontrole gidicem zaten mecbur. Bakalim insallah sadece lohusaliktan falandir :/

Benim kuzende oluyor dudağı mesela saniyede şişip balon gibi oluyor
Genelde dışardan et ve türevlerini yiyince oluyor.

Kaderde kırk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış öyle Üzgünüm öyle hasretim ki yavrularima rabbim kimseyi ayirmasin evladindan. Dün apar topar ameliyat oldum kuzularim ayrı ayrı ellerde geceledi bizden uzak. Gurbetin caresizligine rabbim karşıma cok hakikatli dostlar cikarmis. Sayica az ama özünden insanmis hepsi. Kendi bebegini annesine devrrdip benmkiyle uyuyan ona sütünü yettigince veren can dost. Öğretmenden cok öte hakikatli vefali çıkan kreş öğretmenimiz. Her aradgmxa cocuklarini birakip kosan vefakar arkadaşım. Hastanede henuz 24 saattir tanidigim halde bana annelik yapan altima kadar alan merhametli teyze. Rabbim onlarin evlatlarindan guldursun her daim hakları ödenmez.
Apandisitm patlamış ve direkten donmusum. Icime yayılmış iyice enfeksiyon zehirlenip hayatimi.kaybedebilirmism rabbm kuzularima bağışladı binlerce şükür. Kaderde kirk ucurmamızı hastane köşelerinde yavrularima hasret yapmak da varmış neylersin takdiri ilahi. Sen didin yirtin uzul kahret emzireym besleyebileyim diye rabbim böyle acizligini vursun yüzüne nasipten öte köy yok diye istanbuldan ablam geldi kızlar artık evimizde. Biberonu bibile asla almyan kuzum süt annesi sayesinde biberonu almaya başlamış ablam bakamaz diye cok korkuyordum ikisiyle birlikte panik ve perisan oldu cünkü. EsIm bana refakat ediyor. Sukur biberonu almis da karni tok uyuyor. Sütü verecem derken mamayaymis kismet. Buzlukta stogum azdi bitti . Hastanede sagdigimi doktum hep ilaçlar yüzünden zaten rengi de tuhaf yesldi. Beslnme sıvı alimi izni de vermediler nerdeyse uc gundur ac susuz ve uzgun oldugum icin sutum de azaldi gitti bisey de cikmiyor. Neye yancagimi sasrdim artk tek temennim sağlıkla evlatlarimn baslarna donebilmek. Insanin aciz muhtac olusu en cok evlat sahibi olunca zormuş.

Benim kuzende oluyor dudağı mesela saniyede şişip balon gibi oluyor
Genelde dışardan et ve türevlerini yiyince oluyor.
Bende ilk kez oluyor ondan sasirdim ve lohusaliktandir diye dusundum. Disardan degil et ekmek bile yemiycem nerdeyse bizimkiler beni saglikli beslemeyle kafayi yediler :)

Çok geçmiş olsun. Sen iyi olda çocuklarının başında dur onlar iyi olurlar
Bende dün hastalandım ve anladımki insan çocuğu olunca ölümden değil de onu yalnız bırakmaktan korkuyor.
Üzülme artık harap ettin kendini.

Tek tavsiyem sütünüzu sagip muhakkak stok yapın ummadik anda gerekiyormus böyle bir de bol bol sarılıp sukredin rabbime

Canimm agladim burda. Allah acil sifa versin. Kuzularina kavustursun. Sutun gelir kucaklasinca bu defa guzelce emiverir hem bebegin allahin izniyle

Sana daGeçmiş olsun canm. Kendine degil evladına yayaniyorsun ameliyata girerken esime cocuklarm sana emanet demek öyle zor geldi ki şükür saglikla ciktik bundan buyuk nimet yokmus. Onları arkada boynu bukuk koymak fikrine bile tahammül edemiyor insan. Artik tevekkul dışında yapıcak bisey yok dua edip güçlü olnaya ugrascam kuzularm icin.
dun acilde bir anne bes yaşındaki evladinin ölum haberini aldi. O feryadi hic gitmiyor kulaklarimdan. Yavrum balkobdan düşmüş vefat etmiş ne büyük imtihan. varsin emmesn mama ile buyusun tek saglikla bir arada olalım en büyük nimet

Canimm agladim burda. Allah acil sifa versin. Kuzularina kavustursun. Sutun gelir kucaklasinca bu defa guzelce emiverir hem bebegin allahin izniyle
Allah razi olsun canim insallah bir an önce toparlanir da cikarim enfeksiyon tam bitmeden salmiyolar da süt icin de umutluyum inşallah artar yine rizki veren allah ol desn yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…