Yaa ben hamile kaldiktan sonra ozellikle telefonun sarjina cok dikkat eder oldum. Sende dikkat et bi daha.ne olur ne olmaz allah korusun.Amin canım hepimizi...
Eşim de nöbetçi bugün telefonun şarji bittii kapandı. evde 2 yedek tlf var ama eşim ikisini de şarjsız saklamış. òyle kaldim en son arkadaş kızıyla telefon yollamış o sırada elektrik geldi.
Maasallah .2ayda doneni ilk duyyorum :).benimkiler 7 aylikken donuyor :)Benimki her tarafa dönüyor.
Kizlara anlatirken ogluma kendi nazarimi degdirdim iyi mi ne yapsam dalmadi salliyorum uyuyo birakiyorum bagiriyo bakinsin diye birakiyorum yine agliyo karni tok alti temiz gazi yok uzerinde yelek yok serin yerde salliyorum yine uyumuyo o zaman neden agladigini bende cozemiyorum sinir oluyorumUyuyacaksa altini acsam yine uyuyor. Uyumayacaksa sallasak yine uyumuyor. Somut bir derdi de yok anlayamiyorum niye uyumuyor
Az aglamasina ben de gitmiyorum ozellikle baska derdi yoksa uykuya kendi geri dalmaya alissin diye.
Valla mı? Kız cidden dönüyor.sağa sola yüzüstü yatmıyor zaten.Maasallah .2ayda doneni ilk duyyorum :).benimkiler 7 aylikken donuyor :)
Altını aç biraz hava alsın debelensin sonra uyur.Kizlara anlatirken ogluma kendi nazarimi degdirdim iyi mi ne yapsam dalmadi salliyorum uyuyo birakiyorum bagiriyo bakinsin diye birakiyorum yine agliyo karni tok alti temiz gazi yok uzerinde yelek yok serin yerde salliyorum yine uyumuyo o zaman neden agladigini bende cozemiyorum sinir oluyorum
Canım seninkiyle aynı gün benim oğlumun doğumu. Dünden beri bi huysuz beninkide. Gözler gidiyo ama uyumuyo ağlıyo vs.emmek istiyo. Büyüme atağında diye düşünüyorum. Hele bugün uykudan ağlayarak uyandı ne yapsam susturamadım sakinleşmedi en son emzirdim sakinleşti iç geçire geçire emdi sonra yine ağladı huzursuzdu. Gazı yok karnı tok üşümüyo ondan dolayı büyüme atağı olarak yorulmladım ben.Kizlara anlatirken ogluma kendi nazarimi degdirdim iyi mi ne yapsam dalmadi salliyorum uyuyo birakiyorum bagiriyo bakinsin diye birakiyorum yine agliyo karni tok alti temiz gazi yok uzerinde yelek yok serin yerde salliyorum yine uyumuyo o zaman neden agladigini bende cozemiyorum sinir oluyorum
Sabit duruyor Selin. Nasılsa dönmez diye yatak ucuna koyuyorum bazen. Dönüyorlar mı? Allah korusun yaw bidaha koymayayım uca. Bugün yarın Selin de donebilir.Valla mı? Kız cidden dönüyor.sağa sola yüzüstü yatmıyor zaten.
Eee dönmüyorsa eğer öyle sabit mi duruyorlar kıpırtısız.
Gerçekten mi?
Biri bir şey desin gariplik bizimkinde Mi?
heheh yok yok gariplik kimsede :)Valla mı? Kız cidden dönüyor.sağa sola yüzüstü yatmıyor zaten.
Gerçekten mi?
O uykudayken sicrayip aglamasi beni bitiriyo zaten yaa cok uzuluyorum o zaman Bu buyume ataklarinin belli donemi yok mu acaba bazilari daha erken bazilari daha mi gec oluyo acaba hic arastirmadim da du bi bakayimCanım seninkiyle aynı gün benim oğlumun doğumu. Dünden beri bi huysuz beninkide. Gözler gidiyo ama uyumuyo ağlıyo vs.emmek istiyo. Büyüme atağında diye düşünüyorum. Hele bugün uykudan ağlayarak uyandı ne yapsam susturamadım sakinleşmedi en son emzirdim sakinleşti iç geçire geçire emdi sonra yine ağladı huzursuzdu. Gazı yok karnı tok üşümüyo ondan dolayı büyüme atağı olarak yorulmladım ben.
Benim ilk bebeğim yani kızım bir aylık kontrolünde ilk dönmüştü doktor ben hiçbi şey yapmadım diyip şok olmuştu sonra evde de dönmeye başlamıştı oğlum da 34 günlükken ilk döndü sonra 35 günlükken kontrolde yine döndü asistan şok oldu aman dikkat edin dedi. Şimdi ama 45 günlük bi kere daha döndü ama her zaman dönmüyor, ben de çok uyku dışında yüzüstü yatırmıyorum belki koysam döner. Yalnız allah yardımcın olsun diyim kızım şuan 15 aylık ve zaptedemiyorum cidden çekmeceleri basamak yapıp tırmanıyor aklına gelmiy ek şeyleri yükseltici yapıp masaların tepesinde ev altüst bi de bebek var yetişemiyorum. 4 aylıkken komando gibi sürünmeye, yürümeye 8,5 aylıkken başladı ve tutunup bi şeye ayağı kalkmayı oturmaktan önce öğrendi. Kaldırıyordu kendini sonra küt diye düşüyordu kafa üstü o kadar yerinde durmadı yani inş seninki daha orta yollu olur her şeyin sağlıksını hayırlısını versin rabbimValla mı? Kız cidden dönüyor.sağa sola yüzüstü yatmıyor zaten.
Gerçekten mi?
bi kaç defa birakdikdan sonra alisirsin :)Bu aksam annem ben cocuga bakayim gidin biraz hava alin dedi ciktik da aklim hep kuzumda kaldi aksam saatlerinde surekli kotu oldugu icin. Ama aglamamis bu sefer.
ciktik gerci ama yine elektrik gitti tum sehirde bizdeki sansa bak ya. Aklim da surekli evdeydi bisey anlamadim. Hep boyle mi olacak hayatimiz of ne zormus bu sorumluluk..
esinden baska kim biliyorki sifreyiYatak odam bbg evine döndü. KAmerayı sadece telefondan görürüm sanıyordum bilsayardan da görülüyormuş. Artı şifreyi bilen herkes izleyebilir. Eşim işyerinden izliyormuş.
İlk ebelere sormuştum onlar anlam verememişlerdi doktor randevusu ayarlamıştı ama o zamana şişler inince ben gitmemiştim babam da doktor o da tıbbın açıklayamadığı garip şeyler nazara bağlı da oluyor lohusasın en hassas dönemin okuruz geçer dedi hakikaten de öyle olmuştu ben de gitmemiştim. İkinci doğumda da şişler oldu uyuşma falan beni bi hemşire anladı o da ameliyatını olmuş hamileliğe bağlı değilmiş onun carpal tunnel'ı neye bağlı olduğu tam bilinmiyor netten de araştırabilirsin ama seninkinde kaşıntı varsa belki başka bişeydir benim yanık gibi bi noktadan başlayıp şişiyor hızlıca sonra geçiyor tekrar başlıyor ama bi doktora görünmekte fayda olabilir belki bilmiyorum ama istersen bekle biraz çok ciddi bi rahatsızlığı yoksa sana, ben de yine okutayım birine yine iyi gelir inş hatıramı yazınca kafama dank ettiAllah allah ilk kez duydum bunu :/ cok garip anlam veremedim bende tek mantikli sey odem olusmasi geldi bana tabii. Senin daha da kotu olmus canim cok gecmis olsunbenim sadece dudagim gozum sisiyo. Bi de vucudum kabariyo kasintiyla birlikte.
Sen doktora gitmis miydin peki bi cozumu var mi? Yoksa boyle bekliycez mi :/ annemle kocam tutturdu doktora gidicez diye acaba hangi doktora gidilir ki bu durumda :/
Eşim biliyor da onun ağzında bakla ıslanmaz. Ailesine falan söylerse diye tırstım.esinden baska kim biliyorki sifreyi
yok daha nelerEşim biliyor da onun ağzında bakla ıslanmaz. Ailesine falan söylerse diye tırstım.
mama veriyormusun ?KIZLAR sümüksu uzayan içinde süt kesigi gibi pütürlu kaka? 2 gündür böyle azcık azcık sürekli yapıyo ishal kötü Bişey midir. Bazen yeşil bazen sarı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?