Sütünü sağmayan bir ben mi kaldım burda?
İlk kez kendi uyudu aman dilimi ısıtın maaşallah ama bence tesadüf oldu du bakalım bidahakine olacak mi yoksa bu kadar kolay olamaz altı temiz di karnı yoktu gazi yoktu ve uykusu gelmişti azcik kucağında pispisladim sonra yatağına koydum emzik verdim ki pek işi olmaz emzikke sonra karnına pit pit vurdum tabi kundakli bu arada zor daldı ama su an 5dk oldu uyuyo
Valla canım sakınılan göze çöp batar bu benim fikrim. Soğuk olsa zaten çıkarmazsım ama çom güzeldi hava. Valla artık kahvaltıya falan gidiyorum alıp. Bişeycik olmaz Allahın izniyle.ya bende bugün çıktım dışarı ama herkes bu havalar çarpar hasta olur açık havada kalma dedi
bende kendi evimden çıktım başkasının evine tıkıldım
oysaki 20 dereceydi dışarısı
ne zaman dışarı çıkıp ben kahve içerken oda yanımda uyuyor olacak yaa
teşekkür ederim çok sevindim valla
haftaya aşısı var o güne kadar 250 daha alırsa çok daha mutlu olacağım
Evet asidan sonra 3 gun banyo yapilmiyor.verem asisi iz kalan asi. Kabuk baglayacak bi deYarın aşı var. Banyo bile yaptırmadım üşümesin diye. Aşıdan sonra da birkaç gün yapılmıyormuş sanırım. Yarın Güneşli olursa azıcık dolaşırız belki.
Gece acliktan uyumuyor gibi. Esim mama alalim dedi ben de sagdim.Sütünü sağmayan bir ben mi kaldım burda?
Eşim her seferinde beni ikna ediyor çalışmaya başlayınca sağarsın diyor. fışkırsa belki dicem sağayım dursun ama Göğüs pedi bile ıslanmıyor bebiş emdikten sonra senin yaptığın gibi birkaç kez yapayım istiyorum onda da çok yorgun oluyorum niye bu kadar yoruluyorum bilmiyorum.sen makinada almıştın niye sağmıyorsun
Gece vericeksin o zaman di mi?Gece acliktan uyumuyor gibi. Esim mama alalim dedi ben de sagdim.
1213 Nisan mıydı dogum günün?
Canim benim daha hastanede misin. Ne zaman cikarmissin
Valla canım sakınılan göze çöp batar bu benim fikrim. Soğuk olsa zaten çıkarmazsım ama çom güzeldi hava. Valla artık kahvaltıya falan gidiyorum alıp. Bişeycik olmaz Allahın izniyle.
Kutlarız inşallah on gün sonra
Sizinkiler normal benimki az kalıyor azman gibi cok cok çekıyor tıkanıp kalıyorGöğüslerim hamileyken de Göbüşü belli etmiyordu ya. Yawrum yoruluyordur belki de süt içicem diye. Bilmiyorum neden o kadar uzun kalıyor.
Geçiyor di mi en iyisi herkesten bebeği kaçırmak. Zaten hamileyken de herkesten kaçıyordum şimdi de kaçmayı düşünüyorum. Bizi ve bebeğimizi düşünmüyorlarsa biz onları hiç düşünmeyelim. Sen hala hastanede misin? Neden bu kadar uzun kaldın çok mu yayılmış apandisit. Çok çok geçmiş olsun bir an önce kavuş inşallah yavrularına eşine.
Ben akşam yaptırcam sabah onda aşı var.dün su yoktu üç gün oldu bebek koktu.Yarın aşı var. Banyo bile yaptırmadım üşümesin diye. Aşıdan sonra da birkaç gün yapılmıyormuş sanırım. Yarın Güneşli olursa azıcık dolaşırız belki.
Bakamıyor mu silinmiş mi diye.?Ben de arkadaşa tezim silinmiş sistemden seninki ne durumda dedim daha ses yok aynı hocayla aynı dönem başladık teze
Valla eskiden herkes bana hediye kıyafet alırdı.artık üzerime olacak kıyafet bulamazlar kesin bebek eşyası alırlar.Kutlarız inşallah on gün sonra
Yapma ya. Amann şu aşıları hiç sevmiyorum. O kadar çok korkuyorumki hastalıltan ateşten ık dese aklım çıkıyor.ne yapıcam böyle neden rahat davranamıyorum.Evet asidan sonra 3 gun banyo yapilmiyor.verem asisi iz kalan asi. Kabuk baglayacak bi de
iyiles de kuzum yarin bugun farketmez. Allah acil sifa versin. Gonlune ferahlik versinYarın direnden sızan iltihap azalirsa cikarabilirz belki dedi kismet cok ayaklnamadm zaten bu gece de burdaym yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?