2015 Şubat Anneleri

İlk kez kendi uyudu aman dilimi ısıtın maaşallah ama bence tesadüf oldu du bakalım bidahakine olacak mi yoksa bu kadar kolay olamaz altı temiz di karnı yoktu gazi yoktu ve uykusu gelmişti azcik kucağında pispisladim sonra yatağına koydum emzik verdim ki pek işi olmaz emzikke sonra karnına pit pit vurdum tabi kundakli bu arada zor daldı ama su an 5dk oldu uyuyo:KK48:

MAŞALLAH maşallah

ya bende bugün çıktım dışarı ama herkes bu havalar çarpar hasta olur açık havada kalma dedi
bende kendi evimden çıktım başkasının evine tıkıldım
oysaki 20 dereceydi dışarısı
ne zaman dışarı çıkıp ben kahve içerken oda yanımda uyuyor olacak yaa

teşekkür ederim çok sevindim valla
haftaya aşısı var o güne kadar 250 daha alırsa çok daha mutlu olacağım
Valla canım sakınılan göze çöp batar bu benim fikrim. Soğuk olsa zaten çıkarmazsım ama çom güzeldi hava. Valla artık kahvaltıya falan gidiyorum alıp. Bişeycik olmaz Allahın izniyle.

Yarın aşı var. Banyo bile yaptırmadım üşümesin diye. Aşıdan sonra da birkaç gün yapılmıyormuş sanırım. Yarın Güneşli olursa azıcık dolaşırız belki.
Evet asidan sonra 3 gun banyo yapilmiyor.verem asisi iz kalan asi. Kabuk baglayacak bi de

sen makinada almıştın niye sağmıyorsun
Eşim her seferinde beni ikna ediyor çalışmaya başlayınca sağarsın diyor. fışkırsa belki dicem sağayım dursun ama Göğüs pedi bile ıslanmıyor bebiş emdikten sonra senin yaptığın gibi birkaç kez yapayım istiyorum onda da çok yorgun oluyorum niye bu kadar yoruluyorum bilmiyorum.

Valla canım sakınılan göze çöp batar bu benim fikrim. Soğuk olsa zaten çıkarmazsım ama çom güzeldi hava. Valla artık kahvaltıya falan gidiyorum alıp. Bişeycik olmaz Allahın izniyle.

ablama doktoru söylemiş bir araştırma yapılmış titiz annelerin çocukları daha sık hastalanıyormuş
ya bende titizlenmek istemiyorum ama daha çok küçük hasta olmasından korkuyorum ondan hemen inanıyorum cuma yine sıcak olacakmış o zaman bari gideyim bende dışarı

Göğüslerim hamileyken de Göbüşü belli etmiyordu ya. Yawrum yoruluyordur belki de süt içicem diye. Bilmiyorum neden o kadar uzun kalıyor.
Sizinkiler normal benimki az kalıyor azman gibi cok cok çekıyor tıkanıp kalıyor
.50 dk çok tabii de yarım saat normal ama bazı bebeklerin hoşuna gidiyor memede oynuyor

Geçiyor di mi en iyisi herkesten bebeği kaçırmak. Zaten hamileyken de herkesten kaçıyordum şimdi de kaçmayı düşünüyorum. Bizi ve bebeğimizi düşünmüyorlarsa biz onları hiç düşünmeyelim. Sen hala hastanede misin? Neden bu kadar uzun kaldın çok mu yayılmış apandisit. Çok çok geçmiş olsun bir an önce kavuş inşallah yavrularına eşine.

evet hastanedeyim canim patladigi için iceriye iltihap cokca yayılmış baya kötü durumdaymis zehrlnmekten son anda.kurtulmusum hatta cok sukur rabbime evlatlarima bagsladi. Iltihap dışarı alan.bi boru takılı ondan gelen miktar azalır ise yarin cikarabliriz dediler amin inşallah canm

Yarın aşı var. Banyo bile yaptırmadım üşümesin diye. Aşıdan sonra da birkaç gün yapılmıyormuş sanırım. Yarın Güneşli olursa azıcık dolaşırız belki.
Ben akşam yaptırcam sabah onda aşı var.dün su yoktu üç gün oldu bebek koktu.

Evet asidan sonra 3 gun banyo yapilmiyor.verem asisi iz kalan asi. Kabuk baglayacak bi de
Yapma ya. Amann şu aşıları hiç sevmiyorum. O kadar çok korkuyorumki hastalıltan ateşten ık dese aklım çıkıyor.ne yapıcam böyle neden rahat davranamıyorum.

Back
X