Gitmedim doktora. Pek hasta olmuyorum oluncada yerlerde sürünmeden doktora gitmiyorum. Şükür daha ıyıyım bitki çayları ile ama nefes alınca yine göğsüm batıyor.Hem de baya yapiyormus bende etki etmedi
Bendim o
Dr ne dedi.. Neden olmuşsun öyle Allah şifa versin..
Ben boyle şeylere çok kafa yorarim ne yalan soyleyim..karsilik beklenerek yapilmiyo yapilirken illaki ama yinede öyleymiş gibi ddüşünüp olmasi gereken yapilmali.. Önceleri boyle düşünmüyordum ama artik beni aramayani sormayani bende arayip sormuyirum.
Patlamis misir
Sütle alakasi yok. Normal doğum yapip eve gelince keseyi elime aldim banyoda iyice yumusadiktan sonra karnimi ovdum 2 kez sadece ve o kahve iz yok oldu karnimin sisi indi..gayette boldu sütler
Sezeryqn li değilsen kese işlemini dene derim.. Benim hala karnimin içleri aciyor yine de yapabildiğim kadaryaptim ve fqydasini ggördüm
Vay canina ..
Allah en acil inden sifani versin guzelim. Detaylara nede takilip kaliyoruz ille anne sutu alsin ille su saatte yatsin ille hayal ettigim gibi olsun..... Vs. Ben ilk cocuktan sonra anladim ki o saglikli olsun acta kalabilir uykusuz da yeterki iyi olsun. Ben 2 yasina kadar emmisim ama 3 kardesten benim gördüğüm kadar hastalik goren yok. Nerde anne sutununun mucizesi diye sormadan edemiyirum bazen.. Olmuyorsa mama yesin biberon aldigina bin sukur ya almasa o zananda ac kaldi diye aglariz.. Kisacasi sadece sukur sozun ozu her hale bin sukur. Hemencecik cikar evlatlarina sarilir bu gunleri unutursun insaallah.
Nisan ayların en güzeli. İnsanın içine umut doluyor. Ben doğmuşum.Italyanların bir Lafı var aprile Dolce Dormire diye bugün de Nisan olmuş.
Emerken memeyi bırakıyorsa kaldır hemen gazını çıkar emmeye devam etsin.karnı iyice doysa iki saate uyanmaz.oh ne güzel ya
benimki eskiden uyurdu büyüdükçe uyku süreleri kısaldı. gece 3 4 kere kalkıyorum emzirmeye,ama ben hem emzirip hem sağıp veriyordum onunda etkisi vardı şimdi sadece emziriyorum belki ondandır. öyle 5 dakika emip doyuyor 2 saat sonra yine acıkıyor herhalde normal. doyup doymadığınıda anlayamaz oldum biberonla vermeyince.
Bende eşime sabah uyan saat on oldu dedim yemedi.Nisan uyku mu getirirmiş ki :) bahar yorgunluğunu mu kastediyorlar acaba
Bu arada bugün de 1 nisanmış unutmuşumm..
eskiden babamın tayini çıktı gidicez diye şaka yapardım arkadaşlarıma
Akşama doğru da eşimin tayini çıktığını söyleyeyim bari
13 Nisan mıydı dogum günün?Nisan ayların en güzeli. İnsanın içine umut doluyor. Ben doğmuşum.
Gerçi şu gündemle içime pek umut doğmuyor.
Ah Ankara'da da var güneş ama hala soğuk hava sıcaklığı yirmi derecenin üstüne bir çıksaydıOhh be güneşi gördüm attım kendimi yine dışarı. Sitenin bahçesine çıktık, komşularda vardı. Güneş resmen yakıyo:) elifim arkadaşlarıyla oynadı, küçükte güneş banyosu yaptı:) kaç saattir dışardaydık yeni girdik.kuzum güneş görmüş oldu.
Hadi gözün Aydın canımaz önce sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya
gitmişken kızı da ölçtürdüm
15 günde 500 gram almış ebe çok iyi dedi
mama veriyormusun dedi hayır emziriyorum ve sonra sağıp tekrar veriyorum dedim
çok iyi devam et böyle dedi
kızçe 4,400 olmuş çok mutluyum
Ben de iyice doysun diye elli dakika tutuyorumEmerken memeyi bırakıyorsa kaldır hemen gazını çıkar emmeye devam etsin.karnı iyice doysa iki saate uyanmaz.
Bilmiyorumki ben alıştırmadım kendi uyuyor. Akşam sekiz dokuz gibi emmeden önce banyo yaptır sonra emzir gazını çıkarıp pışpışlayarak uyut.bir iki gün sonra kendi alışıyor.Nasıl alıştırabilirizki erken uyumaya bizimkide gece 3 veya 4 te uyuyor erken uyuduğu çok nadir 3 aylik olduk hala boyle uykuya dalmasi cok uzun suruyor
50 dk míıııııı?Ben de iyice doysun diye elli dakika tutuyorum
Bir tarafta yirmi yirmibeş dakika kalabiliyor. Kendim çekmek istemiyorum o da bırakmıyor.50 dk míıııııı?
Nasıl duruyor elli dk.
Benimki mümkün değil durmaz o kadar çıldırır.
Taş çatlasa 10 dk.
Süt çok hızlı gidiyor diye sanırım.
Ohh be güneşi gördüm attım kendimi yine dışarı. Sitenin bahçesine çıktık, komşularda vardı. Güneş resmen yakıyo:) elifim arkadaşlarıyla oynadı, küçükte güneş banyosu yaptı:) kaç saattir dışardaydık yeni girdik.kuzum güneş görmüş oldu.
Hadi gözün Aydın canım
gunese cikaramadim yavrumu. Sabah cikayim dedim oglum inatlasma doneminde tam ilk ergenlik midir nedir. Giyinmezmis cikmazmis. Kizimi gunese cikarsam ben de sevincemBebişler kova burcu ya hava da etkili oluyor. Hava güzel güneşliyse onlar da rahat huzurlu oluyır.
saol moral oldun bana. Koydum dolaba 50 ml. Bir is yararsa bakalim aksama. Biberon denemis olurim hemBenimde manuel 150 ml biberonu 3 defada doluyor süt çok olduğu halde.sanırım manuelle zor sağmak.ama ikisini sağmıyorum birini emiyor diğerini.
50 bir taneden normaldir bence
Göğüslerim hamileyken de Göbüşü belli etmiyordu ya. Yawrum yoruluyordur belki de süt içicem diye. Bilmiyorum neden o kadar uzun kalıyor.50 dk míıııııı?
Nasıl duruyor elli dk.
Benimki mümkün değil durmaz o kadar çıldırır.
Taş çatlasa 10 dk.
Süt çok hızlı gidiyor diye sanırım.
Sn dereceye bakma. Cikilir artik bebekleAh Ankara'da da var güneş ama hala soğuk hava sıcaklığı yirmi derecenin üstüne bir çıksaydı
Bugunler iste o gunler. Buyudukce uyku azalir. Hele yurudukce durmaz oturmaz.ya bende bugün çıktım dışarı ama herkes bu havalar çarpar hasta olur açık havada kalma dedi
bende kendi evimden çıktım başkasının evine tıkıldım
oysaki 20 dereceydi dışarısı
ne zaman dışarı çıkıp ben kahve içerken oda yanımda uyuyor olacak yaa
teşekkür ederim çok sevindim valla
haftaya aşısı var o güne kadar 250 daha alırsa çok daha mutlu olacağım
Yarın aşı var. Banyo bile yaptırmadım üşümesin diye. Aşıdan sonra da birkaç gün yapılmıyormuş sanırım. Yarın Güneşli olursa azıcık dolaşırız belki.Sn dereceye bakma. Cikilir artik bebekle
Bende eşime sabah uyan saat on oldu dedim yemedi.
O beni aradı işyerinden çantamı hazırla akşam Azerbaycan'a gideceğim diye ben yedim.
Birde fırçaladım ben evde miyim çanta hazırlıycam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?