2015 Şubat Anneleri

Yapma ya. Amann şu aşıları hiç sevmiyorum. O kadar çok korkuyorumki hastalıltan ateşten ık dese aklım çıkıyor.ne yapıcam böyle neden rahat davranamıyorum.
k,iz niye korkuyon ilaç verirsin iyilesir :)

saka sakaa

hiçbiri hasta olmasin insallah yavrularin, daha çok kuçukler

benimki 10 dk dan fazla uyku uyyamadi sabahtan beri
çok yorgun uykusu var ama uyudumu burnu aninda tikaniyor nefes alamiyor uyaniyorrr
kucagimda bekletmeye raziyim yeterki uyusun dinlensin ama oylede olmuyor
burnunu temizleyip SIK SIK emziriyorum sivi alirsa çabuk atlatir diye kakasinda yesil parçaciklar gordum ,kaka yesile donecek
bi hazimsizlik sancimiz eksikdi
bakdikça yavruma gozlerim doluyor çok kuçuk kiyamiyorum : (((
dr a gotursem burnunu temizle diycekk zaten yapiyorum ,kendimi çok çaresiz hissediyorum

Nasıl alıştırabilirizki erken uyumaya bizimkide gece 3 veya 4 te uyuyor erken uyuduğu çok nadir 3 aylik olduk hala boyle uykuya dalmasi cok uzun suruyor
gunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatinca
ben duramam o kdr bebegi birakir yatarim bakinsin dursun kendi kendine :))

sarı sarı ve çişide her bez açışımda var yani doymasa ağlar herhalde. neyse doktor kontrolünde belli olacak ilk ay 1 buçuk kilo almıştı bakalım 2. ay kaç olacak.
maasallah canim
kilosu super sen aynen devam et

Ben de iyice doysun diye elli dakika tutuyorum
canim doymanin dakkayla ilgisi yok, benimki çok nadir 15 dk yi gecer memede kalma suresi
gazimiz yoksada iki uç saat uyur
sabah tarttirdim 1 kg dan fazla almis 25 gunde( hastaneyken ikinci gune kilo dusuyor ya ,o dusukden basliyorum saymaya )

Bilmiyorumki ben alıştırmadım kendi uyuyor. Akşam sekiz dokuz gibi emmeden önce banyo yaptır sonra emzir gazını çıkarıp pışpışlayarak uyut.bir iki gün sonra kendi alışıyor.
benimki de erken uyyor nadir buluyor 8-9 u
7 gibi uyyor , banyoda yaptirmiyorum

bugun yaptirayim ama yoksa bu burun bizi uyutmayacak

gunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatinca
ben duramam o kdr bebegi birakir yatarim bakinsin dursun kendi kendine :))
Canım öğleden sonra 2de 3 te uyanıyor keşke bakınsa acayip ağlıyor sanırım uyku zamanını geçiyorum oda uyumak istiyor ama uyuyamıyor çünkü bugün 4 te uyandı şimdide uyuyor ama birtürlü gece uykusuna dalamıyor yanlış giden bişiler var ama bakalım

Gazı, kakası vardır ya da hazımsızlık çekiyordur. Dalamayınca alıyorum sırtını sıvazlıyorum dolaştırıyorum. Veya altını açıyorum biraz açık bırakıyorum.

Bilmiyorumki ben alıştırmadım kendi uyuyor. Akşam sekiz dokuz gibi emmeden önce banyo yaptır sonra emzir gazını çıkarıp pışpışlayarak uyut.bir iki gün sonra kendi alışıyor.
Ay inşallah yatırınca hemen hareketleniyor ama bu mümkün olmayabilir çok yorucu oluyor benim için

Gazı, kakası vardır ya da hazımsızlık çekiyordur. Dalamayınca alıyorum sırtını sıvazlıyorum dolaştırıyorum. Veya altını açıyorum biraz açık bırakıyorum.
Aynılarını yapıyorum canım ama babasına çekmiş sanırım gece yatmak istemiyor gündüzde kalkmak istemiyor

k,iz niye korkuyon ilaç verirsin iyilesir :)

saka sakaa

hiçbiri hasta olmasin insallah yavrularin, daha çok kuçukler
Ben içerim ama ona vermek istemiyorum
.benim bedenimden ben sorumluyum Ama o kendininin farkında olana kadar bana emanet.

valla fena bi duzeni varmis
nasil duzelicekki
e simdi gunduz uykusujnu uyursa gece uykusu geçe kalir tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…