2015 Şubat Anneleri

ben emzirirken yemek bile yapiyorum :KK48: makarna îlavdan oteye gidemez belki ama olsunn ,malzemer dogranmissa hersey olur tabi
kendim yemek yiyorum, arada buyuk oglanin agzina tepîstiriyorum :KK53:

Ben de yiyorum emzirirken akşam yemeklerinde durmuyor hiç resmen siz yiyonuz benim neyim eksik der gibi

Ben de yiyorum emzirirken akşam yemeklerinde durmuyor hiç resmen siz yiyonuz benim neyim eksik der gibi
esime ekmek bolduruyorum tabi onu beceremiyorum :)
duz ediyorum valla yemege uyanmasin diye, rahat rahat yemek varken nnelerle ugrasiyoz :))
tabi sol, la emzirmem lazim dediklerimi yapabilmem için

oksurugumuz çok yok kedi gibi hirildayip duruyor resmen :KK43:
dedigin gibi yaptim yine uyandi
kucagimda uyyor , bekletsemmi kucakda bi kaç saat uyumasi için, butun gun uykusu oldugu halde uyyamadi içim gidiyor o esnedikçe:KK61:
Bebek kucuk olunca ne yaparsan yap cok etkisini goremiyorsun iste.. ama ihlamur verebilirsin zannimca 10 ml kadar falan rahatlatir hic degilse .. Limonda sik sen icine
esin istemi oluyor canim uyku saatlerinde

gulfem çok guzel bi isimmis :)

zamanla sende oda alisacaksiniz , sen zaten çok dikkatli bi annesin eminim aralarindaki kardeslik bagi saglam olucak
Esim sabah namazdan sonra bi cikiyor gece 10 da geliyor.7/24 calisiyor ..alisamamak degil problem kizima bari haksizlik ediyorum goz gore gore buna katlanamiyorum daha cok.. Oda cocuk koca adam degilki anlasin
ben emzirirken yemek bile yapiyorum :KK48: makarna îlavdan oteye gidemez belki ama olsunn ,malzemer dogranmissa hersey olur tabi
bende emzirirken yiyorum telefon kullaniyorum kizin karnini doyuruyorum..

Buna sukur emsinlerde gerisi teferruat olur bi sekilde

Kimse bilmiyor mu emzirirken sinameki çayı içilir mi lütfen deyiverin bacılar.. ben internetten bişey bulamadım. Çok zor durumdayım:KK17:

Bebek kucuk olunca ne yaparsan yap cok etkisini goremiyorsun iste.. ama ihlamur verebilirsin zannimca 10 ml kadar falan rahatlatir hic degilse .. Limonda sik sen icine

Esim sabah namazdan sonra bi cikiyor gece 10 da geliyor.7/24 calisiyor ..alisamamak degil problem kizima bari haksizlik ediyorum goz gore gore buna katlanamiyorum daha cok.. Oda cocuk koca adam degilki anlasin bende emzirirken yiyorum telefon kullaniyorum kizin karnini doyuruyorum..

Buna sukur emsinlerde gerisi teferruat olur bi sekilde
simdilik uyyor yataginda bakalim,insallah biraz fazla uyur da dinlenir
of off senin esiyin saatleri benimkindende betermis canim ya, Allah yardimcin olsun : (

oyle tabi ama buyyunce hatirlamaiycak en azindan bu gunleri :)
ben elimden geleni yapiyorum haksizlik olmasin diye ama olmuyor illaki bi yerde patlak veriyor insan, mesela bugun oglan kucagimdan inmedi hiç , buyugun biri kitap okumak istedi oteki siir istedi , kuçugu birakip bakamadimki
ama onlardada var, butun gun durdular uyku saaatinde i$ çikariyolar : ((

bağırsak çalıştırıcı bi ot. Yine de teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
kuru kayisi hosafi dene :)
aslinda kuru kayisi çalisitiryor bagirsakalri onu içiyorsak dedigin çayida içebiliriz mantiken ama d run cevbaini bekleyelim bakalim ne diycek :)
olur deme ihitmlai yuksek :)

Canım sen profesyonelsin.
Annelik konusunda artık Prof.oldun.
Biz asistanız daha.

Uykusu olan aç ve altı kirli bir bebek..
Önce emzirsem uykusu da gelir, hem tekrar altını kirletebilir..Altını açsam uykusu da açılır emzirdiğimi de kusabilir..Huzursuzlanır,yatamaz..
Önce altını açsam, huzursuzlanır hem emzirirken bezi kirlenebilir..Öyle de yatamaz..
Bunun ideali nedir yahu?:KK51:

TDK'ya göre doğrusu "menemen" miş.
Çok sinir oldum 35 yıllık melemen nasıl menemen olur.
Banane ben demem öyle.

Uykusu olan aç ve altı kirli bir bebek..
Önce emzirsem uykusu da gelir, hem tekrar altını kirletebilir..Altını açsam uykusu da açılır emzirdiğimi de kusabilir..Huzursuzlanır,yatamaz..
Önce altını açsam, huzursuzlanır hem emzirirken bezi kirlenebilir..Öyle de yatamaz..
Bunun ideali nedir yahu?:KK51:
Yıka,emzir,uyut

esime ekmek bolduruyorum tabi onu beceremiyorum :)
duz ediyorum valla yemege uyanmasin diye, rahat rahat yemek varken nnelerle ugrasiyoz :))
tabi sol, la emzirmem lazim dediklerimi yapabilmem için
Ben yemek konusunda o kadar keyfime düşkünümki öyle yarım yamalak yiyeceğime hiç.yemem

Canım sen profesyonelsin.
Annelik konusunda artık Prof.oldun.
Biz asistanız daha.
yok kiz ne proflugu
benimki olsa olsa çaresizlik olur :))

ay bugun çikamiyorum netden çikayim diyorum geri geliyorum
oglan geece uyyumazsa ayvayi yedimm

ben cok yoğundum. ofisi temizlettim, nerde ne vardı dosyaları elden geçirdim, bebeği öptüm. Sonra adliyelerde dolandım sınra gittim yine bebeği öptüm fln derkeeen ; işte sımdı burdayım. Sen nasılslın :)
@serefraz85 nasıl oldu

Cherish sen avukat misin? Ben seni farklı hayal etmistimmm

Back
X