- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Banyo yaptır giydir em
Tek elle yazıyorsun yanii
Sağ elle rahat oluyor da sol sıkıntı biraz. Parmaklar uzun biraz da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banyo yaptır giydir em
Tek elle yazıyorsun yanii
ben emzirirken yemek bile yapiyorummakarna îlavdan oteye gidemez belki ama olsunn ,malzemer dogranmissa hersey olur tabi
kendim yemek yiyorum, arada buyuk oglanin agzina tepîstiriyorum![]()
esime ekmek bolduruyorum tabi onu beceremiyorum :)Ben de yiyorum emzirirken akşam yemeklerinde durmuyor hiç resmen siz yiyonuz benim neyim eksik der gibi
Bebek kucuk olunca ne yaparsan yap cok etkisini goremiyorsun iste.. ama ihlamur verebilirsin zannimca 10 ml kadar falan rahatlatir hic degilse .. Limonda sik sen icineoksurugumuz çok yok kedi gibi hirildayip duruyor resmen
dedigin gibi yaptim yine uyandi
kucagimda uyyor , bekletsemmi kucakda bi kaç saat uyumasi için, butun gun uykusu oldugu halde uyyamadi içim gidiyor o esnedikçe![]()
Esim sabah namazdan sonra bi cikiyor gece 10 da geliyor.7/24 calisiyor ..alisamamak degil problem kizima bari haksizlik ediyorum goz gore gore buna katlanamiyorum daha cok.. Oda cocuk koca adam degilki anlasinesin istemi oluyor canim uyku saatlerinde
gulfem çok guzel bi isimmis :)
zamanla sende oda alisacaksiniz , sen zaten çok dikkatli bi annesin eminim aralarindaki kardeslik bagi saglam olucak
bende emzirirken yiyorum telefon kullaniyorum kizin karnini doyuruyorum..ben emzirirken yemek bile yapiyorummakarna îlavdan oteye gidemez belki ama olsunn ,malzemer dogranmissa hersey olur tabi
simdilik uyyor yataginda bakalim,insallah biraz fazla uyur da dinlenirBebek kucuk olunca ne yaparsan yap cok etkisini goremiyorsun iste.. ama ihlamur verebilirsin zannimca 10 ml kadar falan rahatlatir hic degilse .. Limonda sik sen icine
Esim sabah namazdan sonra bi cikiyor gece 10 da geliyor.7/24 calisiyor ..alisamamak degil problem kizima bari haksizlik ediyorum goz gore gore buna katlanamiyorum daha cok.. Oda cocuk koca adam degilki anlasin bende emzirirken yiyorum telefon kullaniyorum kizin karnini doyuruyorum..
Buna sukur emsinlerde gerisi teferruat olur bi sekilde
sinemaki ne demek ? ne ise yariyor ? hiç bilmiyorum inanKimse bilmiyor mu emzirirken sinameki çayı içilir mi lütfen deyiverin bacılar.. ben internetten bişey bulamadım. Çok zor durumdayım![]()
doktoruma sordum canim , soruyun cevabini vericem sana ..Kimse bilmiyor mu emzirirken sinameki çayı içilir mi lütfen deyiverin bacılar.. ben internetten bişey bulamadım. Çok zor durumdayım![]()
sinemaki ne demek ? ne ise yariyor ? hiç bilmiyorum
doktoruma sordum canim , soruyun cevabini vericem sana ..
kuru kayisi hosafi dene :)bağırsak çalıştırıcı bi ot. Yine de teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
Canım sen profesyonelsin.ben emzirirken yemek bile yapiyorummakarna îlavdan oteye gidemez belki ama olsunn ,malzemer dogranmissa hersey olur tabi
Yıka,emzir,uyutUykusu olan aç ve altı kirli bir bebek..
Önce emzirsem uykusu da gelir, hem tekrar altını kirletebilir..Altını açsam uykusu da açılır emzirdiğimi de kusabilir..Huzursuzlanır,yatamaz..
Önce altını açsam, huzursuzlanır hem emzirirken bezi kirlenebilir..Öyle de yatamaz..
Bunun ideali nedir yahu?![]()
Ben yemek konusunda o kadar keyfime düşkünümki öyle yarım yamalak yiyeceğime hiç.yememesime ekmek bolduruyorum tabi onu beceremiyorum :)
duz ediyorum valla yemege uyanmasin diye, rahat rahat yemek varken nnelerle ugrasiyoz :))
tabi sol, la emzirmem lazim dediklerimi yapabilmem için
Babanneyle yıkıyoruz.Eşim çok cesaret edemiyor.Ben de tek yıkayamıyorum henüz..Yıka,emzir,uyut
yok kiz ne profluguCanım sen profesyonelsin.
Annelik konusunda artık Prof.oldun.
Biz asistanız daha.
bende açliga dayanamam agzima biseyler atmam lazimmBen yemek konusunda o kadar keyfime düşkünümki öyle yarım yamalak yiyeceğime hiç.yemem
ben cok yoğundum. ofisi temizlettim, nerde ne vardı dosyaları elden geçirdim, bebeği öptüm. Sonra adliyelerde dolandım sınra gittim yine bebeği öptüm fln derkeeen ; işte sımdı burdayım. Sen nasılslın :)
@serefraz85 nasıl oldu