- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
Bebegine gecebilir etkisi. Iceceksen az ic. Cok etkili bir bitki ise icmeKimse bilmiyor mu emzirirken sinameki çayı içilir mi lütfen deyiverin bacılar.. ben internetten bişey bulamadım. Çok zor durumdayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebegine gecebilir etkisi. Iceceksen az ic. Cok etkili bir bitki ise icmeKimse bilmiyor mu emzirirken sinameki çayı içilir mi lütfen deyiverin bacılar.. ben internetten bişey bulamadım. Çok zor durumdayım![]()
Bende gidip uyuyayım yarın iş var aşı varyok kiz ne proflugu
benimki olsa olsa çaresizlik olur :))
ay bugun çikamiyorum netden çikayim diyorum geri geliyorum
oglan geece uyyumazsa ayvayi yedimm
Senin hayal ettiklerin pek çıkmıyor canikom.Cherish sen avukat misin? Ben seni farklı hayal etmistimmm
Haha bence de. Gecmisi okumuyorlar bir de. Maralla ikisi. Hep uc cocuklu olmaktan :))Senin hayal ettiklerin pek çıkmıyor canikom.
Buyuk uyudu bebegimiz mesaiye basladi.Millet gece görüşmek üzeree iyi geceler.iyi uykular
Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşip evlatlarının başına dönersin inşaallahTek tavsiyem sütünüzu sagip muhakkak stok yapın ummadik anda gerekiyormus böylebir de bol bol sarılıp sukredin rabbime
Canım bebek bu ağlar ağlıycak. Kendinizi bu kadar kasmanıza üzülüyorum gerçekten. Belki inanmıycaksınız ama ilk kızımdada böyleydim ben. Hee bu demek değilki aşırı rahatım. Tabi bende dikkat ediyırum ama bu kadar kasmıyorum. Al bi emzirme önlüğü ağladımıntak emzir. Hiç unutmam emzirme önlüğüyle eminönünde emzirmiştim kızımı:) tabi bi köşeye çekilip öyle ulu orta da değil. Şeytanın bacağını kırın gerisi gelir:)Ya sen ne güzel sürekli geziyorsun biyerledesin..ben çıksam bile yarım saat sonra eve döneyim ki dışarda acikip ağlamasın diyorum..dışarda emzirme fikri bana çok zor geliyor..Sagip yanıma alayım desem ısıtma derdi falan var..
Senin hayal ettiklerin pek çıkmıyor canikom.
Şimdiki aklim olaydi kizimda 9 10 yasina gelmeden 2. Çocuğu yapmazdim.. Öyle yada boyle gunumun nerdeyse tamami bebekle geçiyor ..bugün ahmet tunaya şarki besteledimavutmak için ugrasirken ,kizim annecim neden ahmet tuna diye şarki soyluyosunda gulfem Rana diye söylemiyorsun dedi.hemen ona da uydurdum kafadan ama içim sizladi.. Sessiz ol gulfem, Bagirma gulfem,beşiği salla gulfem off ..Allahim Sen affet oda emanet.. Yavrum kaç gece anne makarna yap dedi oglanin ağlama krizinin arasinda ocağa suyu bile koyamadim AC yatti çok kere..:'(
Kiskanmasin beraber buyusunler dedim ama olmuyor arkadaş
Uyansa da öpsem :/
Araba yok zaten cok gezen birş değilim. Bulunduğum yerde de işyerim merkezde acıkırsa işyerine çıkarım. Alışveriş merkezlerine acil bir şey dışında hayatta gitmem.sadece pikniğe gitmeyi seviyoruz yazın.iki yıldır gitmedik. Oyyy
Haha bence de. Gecmisi okumuyorlar bir de. Maralla ikisi. Hep uc cocuklu olmaktan :))
Demedimçü$ünüz demedinmiii
senin zaten iki,kuçuk çocugun varrrr![]()
kiz sende dunyadan bihabersin :))Kiz okuyabildigimi okuyorum ama çok hızlı ilerliyor sayfalar ozetleyiverin neyi kacirdim yine cherish avukat miiii
hahaha bende oyle dusundum ama diyemedim ireme kirilir diyeAğlarda ağlasın kiz at kenara sen isine bak çocuk hic AC yatırılır mi makarna koymakta ne var.sen değilsin sanki bu sözleri söyleyen şaşırdım valla.
o zaman kabahat sende sekerimDemedimkör değiller iki küçük çocuğu var bu kadının bilmeleri lazımdı