2015 Şubat Anneleri

Kızlar bir dergide yaziyor.istanbul Atasehir Deniz Private Cinecity Trio sinemasında bebekli annelerseansi varmış.bir yasa kadar bebeği olan anneler giriyormuş sadece..erkekler alinmiyormus.rahat emzirme için.ses ışık bebeklere gore ayarliymis.kanepeli kısımlar varmış.ayağında sallayıp uyutmak isteyenler icin film seyrederken .koltuğunuzun yanina bebek arabası için yerler bırakılmış.bebek aglasada kimsenin rahatsız olmadigi bi ortam.yeme içme serbestmis.daha bi suru ince dusunulmus detay var.İstanbul da yaşayanlar aklınızda olsun.deneyimleyebilirsiniz.bilet fiyatı 21 liraymis.

ben cok yoğundum. ofisi temizlettim, nerde ne vardı dosyaları elden geçirdim, bebeği öptüm. Sonra adliyelerde dolandım sınra gittim yine bebeği öptüm fln derkeeen ; işte sımdı burdayım. Sen nasılslın :)
@serefraz85 nasıl oldu
Calisma hayati diyorsun. Bebege kim bakiyor nerde bakiyor da opuyorsun
Serefrz hastanede daha. Yaruna belki cikarsin demisler

Kollarının uzerinde kendi dikiyor kafasını köpüklü filede.emek de dik tutuyor kafasını kolay olur senin için. Bu arada bu sefer ben cevap vermiştim iparkatree değil atladim Muhabbetinize :)))
Ben zaten bzen sizi karıştırıyorum.yani ikinizide elbet nerde yaşadığınızı neler yaptuğınızI biliyorum ama isim olarsk

Kızlar bir dergide yaziyor.istanbul Atasehir Deniz Private Cinecity Trio sinemasında bebekli annelerseansi varmış.bir yasa kadar bebeği olan anneler giriyormuş sadece..erkekler alinmiyormus.rahat emzirme için.ses ışık bebeklere gore ayarliymis.kanepeli kısımlar varmış.ayağında sallayıp uyutmak isteyenler icin film seyrederken .koltuğunuzun yanina bebek arabası için yerler bırakılmış.bebek aglasada kimsenin rahatsız olmadigi bi ortam.yeme içme serbestmis.daha bi suru ince dusunulmus detay var.İstanbul da yaşayanlar aklınızda olsun.deneyimleyebilirsiniz.bilet fiyatı 21 liraymis.
harika bi uygulama. resmen sosyal hayattan kopuyor anneler

3 saatte gidip gelicez. Birde hastanede emzirme odasına giriyorsun tılım tıklım herkes hasta.
Arabada emzirmek iyi bir yontem.
Araba varsa tabi.
Avm de soyunma kabininde emzirilir.
Emzirme onlugu nasil olur ki en iyisi oyle birsey aslinda

Ay kalsın istemem ben bir.sürü viyaklayan bebekle film mi izlenir yahu. Bir tane yetiyor zaten @:-? 1:-)

Araba varsa tabi.
Araba yok zaten cok gezen birş değilim. Bulunduğum yerde de işyerim merkezde acıkırsa işyerine çıkarım. Alışveriş merkezlerine acil bir şey dışında hayatta gitmem.sadece pikniğe gitmeyi seviyoruz yazın.iki yıldır gitmedik. Oyyy

Ben zaten bzen sizi karıştırıyorum.yani ikinizide elbet nerde yaşadığınızı neler yaptuğınızI biliyorum ama isim olarsk

Ben de sana cevap verirken litchiye cevap veriyorum sandım profillerinizde kırmızı var ya ikinizin de sonra alıntıda gördüm esoba diye :)) emziriyordum dikkat edememişim

Araba varsa tabi.

emzirme önlüğü kullanıyorum ben çok güzel çok işe yarıyor
eşim bile dışarı çıkacağım zaman çantaya koydunmu diye soruyor

Şimdiki aklim olaydi kizimda 9 10 yasina gelmeden 2. Çocuğu yapmazdim.. Öyle yada boyle gunumun nerdeyse tamami bebekle geçiyor ..bugün ahmet tunaya şarki besteledim :P avutmak için ugrasirken ,kizim annecim neden ahmet tuna diye şarki soyluyosunda gulfem Rana diye söylemiyorsun dedi.hemen ona da uydurdum kafadan ama içim sizladi.. Sessiz ol gulfem, Bagirma gulfem,beşiği salla gulfem off ..Allahim Sen affet oda emanet.. Yavrum kaç gece anne makarna yap dedi oglanin ağlama krizinin arasinda ocağa suyu bile koyamadim AC yatti çok kere..:'(
Kiskanmasin beraber buyusunler dedim ama olmuyor arkadaş

Ben de sana cevap verirken litchiye cevap veriyorum sandım profillerinizde kırmızı var ya ikinizin de sonra alıntıda gördüm esoba diye :)) emziriyordum dikkat edememişim
Emzirirken nasıl yazıyorsun. Ben elimle tutuyırum yoksa meme burnunu kapatıyor

Araba varsa tabi.

hastanede denedim bi kere emzirme odasına uzaktım rahat oldu. Birkaç kere avm de gördüm yemek yerinde emziriyorlardı öyle.

hemoroidden canıma geçti sonunda aile hekimine gittim bir fitil ve bir krem verdi
işin aslı 8 sene önce doktor bana bunu söylemişti doğumdan sonra hemoroid olur diye ama ben önemsememiştim
nedir bu kadınların çilesi yahu

Emzirirken nasıl yazıyorsun. Ben elimle tutuyırum yoksa meme burnunu kapatıyor

sağ memeyi emzirirken sağ koluma yatıyor telefonu sağ elime alıyorum sol elimle memeyi tutuyorum. Sol tarafta tam tersi. Bazen kendi parmağıyla bastırıyor memeyi yukarıdan açıyor burnunu o zaman tam rahat oluyorum.

iptemizliği post: 40256878 .!.:
Ben beko kullanıyorum ,kız kardeşim bosch, ikimiz de memnunuz.. Yeni yeni modelleri çıkmıştır bir sürü bizimkiler eski sayılır :))
Peki ocak temizligi zormu..çizilme vs gibi sorunlar oluyormu

Ya sen ne güzel sürekli geziyorsun biyerledesin..ben çıksam bile yarım saat sonra eve döneyim ki dışarda acikip ağlamasın diyorum..dışarda emzirme fikri bana çok zor geliyor..Sagip yanıma alayım desem ısıtma derdi falan var..
Bu isitma derdi icin termos arayisindayim.kraftta var.ama anne sutu direkt icine konur mu emin degilim

Back
X