Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle bakiyorum telefona. Emzirirken okuyorum sonra yaziyorum. Ama oglumda telefinu odaya sokmuyordum eve wifi almamistim zararli diye. Bunda hmilelikte de elimi gobegime koyup yaziyordum telefonla elimi tekmeliyordu hatta :)sağ memeyi emzirirken sağ koluma yatıyor telefonu sağ elime alıyorum sol elimle memeyi tutuyorum. Sol tarafta tam tersi. Bazen kendi parmağıyla bastırıyor memeyi yukarıdan açıyor burnunu o zaman tam rahat oluyorum.
Nerden almistin nasil birsey.
Bu defa yazin gezerken emzirmek gerekicek. Oglanda kisti evdeydim
Gidip grinin 50 tonunu Mu izlesek :)))Kızlar bir dergide yaziyor.istanbul Atasehir Deniz Private Cinecity Trio sinemasında bebekli annelerseansi varmış.bir yasa kadar bebeği olan anneler giriyormuş sadece..erkekler alinmiyormus.rahat emzirme için.ses ışık bebeklere gore ayarliymis.kanepeli kısımlar varmış.ayağında sallayıp uyutmak isteyenler icin film seyrederken .koltuğunuzun yanina bebek arabası için yerler bırakılmış.bebek aglasada kimsenin rahatsız olmadigi bi ortam.yeme içme serbestmis.daha bi suru ince dusunulmus detay var.İstanbul da yaşayanlar aklınızda olsun.deneyimleyebilirsiniz.bilet fiyatı 21 liraymis.
Ya ben aldım emzirme önlugu ama dışarda emzirmek zor geliyor bana 30 yıl boyunca yapmadığım bişi sonuçtaArabada emzirmek iyi bir yontem.
Araba varsa tabi.
Avm de soyunma kabininde emzirilir.
Emzirme onlugu nasil olur ki en iyisi oyle birsey aslinda
Isıtıp mi evden cikacaksin sütü canım? Bakteri ürer diye soğuk taşımak daha iyi onumuz ztn yaz o zaman da ısıtmak gerekecek dışardaBu isitma derdi icin termos arayisindayim.kraftta var.ama anne sutu direkt icine konur mu emin degilim
Gidip grinin 50 tonunu Mu izlesek :)))
oksurugumuz çok yok kedi gibi hirildayip duruyor resmenGece terliyken emzirmeye kalktiginda falan yada gunduz siguk gelmis usutmussun yuksek ihtimal.. Usutunce batiyor göğüs oyle genciken banada olurdu çok defa biraz sürüyor o batmanin geçmesi..şifadilerim
Ben yastigi yatagin altına bas kismina koyar öyle yukseltirdim direkt basinin altina koymak ise yaramiyor senin oglanin oksurmeside geniz akintisinin olmasından bence. Uykuda sirt ustu yatinca balgam yukari cikip bogazi gicikliyor ve öksürük geliyor peşine. Gövdeden itibaren yuksek olacak ki yatak bu durum.olmasin
bencede gayet normal.. Ayda 2 kiloya yakin alanlar oluyor .. Kilolu digunca goze oyle geliuor.. Pipilide boyle 2.5 kilodan fazla aldi 2. Ayi gelmeden
Ben de çok merak ediyorum valla :))) film izlemeyeli aylar oldu yaa iyi kötü herseyi izlemeye Hasretim :))))vallahamı
ben çok merak ediyorum filmini ama kitap kadar etkileyici olmayacak gibi geliyor
esin istemi oluyor canim uyku saatlerindeŞimdiki aklim olaydi kizimda 9 10 yasina gelmeden 2. Çocuğu yapmazdim.. Öyle yada boyle gunumun nerdeyse tamami bebekle geçiyor ..bugün ahmet tunaya şarki besteledimavutmak için ugrasirken ,kizim annecim neden ahmet tuna diye şarki soyluyosunda gulfem Rana diye söylemiyorsun dedi.hemen ona da uydurdum kafadan ama içim sizladi.. Sessiz ol gulfem, Bagirma gulfem,beşiği salla gulfem off ..Allahim Sen affet oda emanet.. Yavrum kaç gece anne makarna yap dedi oglanin ağlama krizinin arasinda ocağa suyu bile koyamadim AC yatti çok kere..:'(
Kiskanmasin beraber buyusunler dedim ama olmuyor arkadaş
Ben de oyle bakiyorum telefona. Emzirirken okuyorum sonra yaziyorum. Ama oglumda telefinu odaya sokmuyordum eve wifi almamistim zararli diye. Bunda hmilelikte de elimi gobegime koyup yaziyordum telefonla elimi tekmeliyordu hatta :)
Senin emzirme onlugun nasil ve nerden aldin
ben emzirirken yemek bile yapiyorumEmzirirken nasıl yazıyorsun. Ben elimle tutuyırum yoksa meme burnunu kapatıyor
Kulak cubugunu zeytınyagına batırıp popodan uyarabılırsınBebişim kakasını yapamıyordu 3 gündür şimdi ıkınmaya başladı deli gibi kızarıyor ağlıyor ve uyuyamıyor dr aradım zeytinyağı ver dedi.Verdim banyo yaptırdım, masaj yaptım karnına başka ne yapabilirim? Yoksa uyuyamayacak bu gece. Zeytinyağı işe yarıyor mu ne kadar sürede etkili oluyor deneyen var mı?
mutlaka kullan ilacinihemoroidden canıma geçti sonunda aile hekimine gittim bir fitil ve bir krem verdi
işin aslı 8 sene önce doktor bana bunu söylemişti doğumdan sonra hemoroid olur diye ama ben önemsememiştim
nedir bu kadınların çilesi yahu
çü$ünüz demedinmiiiEltim Çalışacak ben çocuğuna bakacağımheheyt be adıma alınmış bir karar daha
Tek elle yazıyorsun yaniisağ memeyi emzirirken sağ koluma yatıyor telefonu sağ elime alıyorum sol elimle memeyi tutuyorum. Sol tarafta tam tersi. Bazen kendi parmağıyla bastırıyor memeyi yukarıdan açıyor burnunu o zaman tam rahat oluyorum.