2015 Şubat Anneleri

keşke alsaydın şurubu . bızımkı cok huzursuz bugun ınleyıp duruyor.
verem olmadı benımkı ıkı bacağından oldu . veremı 16 sında olacak.
Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.

benimde yok instgraram kizz
gecen gun ekledim esim geldi sildi programi ne yapîcan bunu diyee

iyidir kız. sevenlerı cok olur. cevresınde sevılırler hep.
benım koca balık. herkese yedırmeyı sevıyor. kimseye hesap odetmez dısarda.
herzaman ıyı olmuyor maalesef.
Akrepler Dışarıya çok iyi zaten. Olumlu hoşsohbet ve güçlü görünürler. Eşini düşünen kahvaltı hazırlayan Yediği bişeyi paylaşan Eşler de varmış bunlar akrebin yapacağı şeyler değil işte.

Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.
Rotayi 3. Ve 5. Ayda yaptirmstik 2. Ayda bi suru asiyla beraber yormasin ccugu diye. Ama 2 ve 4 te yapiliyor asil sanirim

Çok geçmiş olsun canım doya diya koklaş yavrularınla, inşallah ayaklanırsın biran önce...

:) insallah oyle oluruz.bazen takiyorum bazen takmiyorum iste .10 senem boyle gecer bnm artik

Bir arkadaş vardı sınıfta öss öncesi mayıs başı okulu bıraktık o zaman benden kısaydı haziranın sonunda mezuniyette gördüm tabi kafamı yukarı kaldırarak o 2 ayda nasıl öyle bir boy attı.

Çok geçmiş olsunn ...

Lansinoh un biberonu anne göğsü gibi biz aldık 22 tl bakalım tutacak mı

Onu bir arkadaş önermiş tek tutturabildiğim biberon diye.

benim kız da dönüyor üzerini açıyor aşağıya kayıyor itekleyip kendini o yüzden gece güvenli yatış yastığıyla yatırmaya başladım.
Konuşunca çok güzel dinliyor sabahtan akşama kadar konuş o da dinlesin

Bu sabah baktım uyumuyor benim de uykum var göğsüme yatırdım kendim de yarı yatar yattım düşerse diye ortaya geçtim yatakta öyle uyudu yağmur ben de 45 dk falan uyumuşum ağlamasına uyandım ama boynum göğsüm sırılsıklam meme aramış yavrum bulamayınca ağlayıp uyandırdi

Arkadaşın erkekse ergenliğe girmiştir. Güvenli yatış yastığı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…