Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.keşke alsaydın şurubu . bızımkı cok huzursuz bugun ınleyıp duruyor.
verem olmadı benımkı ıkı bacağından oldu . veremı 16 sında olacak.
mercdes fabrikasindan bmw çikmazmis :))Tabi ki genetik farkliliklar cok etkili. Kiyaslarken unutmamak lazm.
Insan kiyasliyor tutamiyor kendini ama :))
ağızdan bır sey vermedıler.şu mılletın kararsız kalıdıgı mı rota dedıgınız.Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.
benimde yok instgraram kizzAllah Allah ben de okuyorum ya bazen 10 sayfa okuduğum oluyor dosuyorsunuz gece gündüz yok işedi yok micti20 yasında hamile kaldım herşeyi üçer kere de yaşadım çok şükür buraya da kafa dağıtmaya giriyorum bunalıp da bi giriyprum ki ayni bizim ev.daha da okumayim herşeyi di mi yani.cherish ne zaman avukat old.nu söyledi ben bilmiyorum valla.siz instagramfa bayağı bi sıkı fıkı olmussunuz benim instagramim yok
Akrepler Dışarıya çok iyi zaten. Olumlu hoşsohbet ve güçlü görünürler. Eşini düşünen kahvaltı hazırlayan Yediği bişeyi paylaşan Eşler de varmış bunlar akrebin yapacağı şeyler değil işte.iyidir kız. sevenlerı cok olur. cevresınde sevılırler hep.
benım koca balık. herkese yedırmeyı sevıyor. kimseye hesap odetmez dısarda.
herzaman ıyı olmuyor maalesef.
yesağızdan bır sey vermedıler.şu mılletın kararsız kalıdıgı mı rota dedıgınız.
Evet rota niye kararsızlarmış yaw bana iyi bir aşı dediler bir sorun mu varmış?ağızdan bır sey vermedıler.şu mılletın kararsız kalıdıgı mı rota dedıgınız.
Fransa'da da yapılıyır mu?yes
3 ay dan once yapilmali yaptiracaksan ve diger asilarla ayni gun olmali
3 ay dan geç yapildiginda ilk doz bagirsak dugumlenmesi riski varEvet rota niye kararsızlarmış yaw bana iyi bir aşı dediler bir sorun mu varmış?
Güzel sözmercdes fabrikasindan bmw çikmazmis :))
evet , ben istersem yapiliyor asi takviminde deilFransa'da da yapılıyır mu?
Rotayi 3. Ve 5. Ayda yaptirmstik 2. Ayda bi suru asiyla beraber yormasin ccugu diye. Ama 2 ve 4 te yapiliyor asil sanirimBir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.
Evet en gec 3 ay. Burda iki doz oluyor.3 ay dan geç yapildiginda ilk doz bagirsak dugumlenmesi riski var
bizim millet yararli seyleri sevmez ki :)
Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
:) insallah oyle oluruz.bazen takiyorum bazen takmiyorum iste .10 senem boyle gecer bnm artik
Hayatımda ilk defa ölcem zannettim dün sabah kalktığımda yanıyo hissettim kendimi ateşini ölçtüm 39 olmuş bi anda sıtma tutmaya başladı deli gibi titriyordum üşüyordum ama ateşim yükseliyordu kimsede yok annem geldi duş aldım 37 ye düşürdüm iyiyim git dedim anneme malum babam hasta akşam üzeri tekrar aynı Şeyler olmaya başladı bu sefer tırnaklarım dudağım morardı eşim Muğla daydı gelemezdi bu sefer ateş 40 oldu 1 saat kaynananın gelmesini bekledim o halde tekrar duşa girdim yine biraz düşürdüm 37.5 tu eşim geldi tabi hemen acile hastaneye gittiğimizde 39 olmuştu yine iğne Yaptılar boğazlarım anjin olmuş ama emzirdiğim ve bebek küçük olduğu için antibiyotik vermediler sadece minoset verdiler yanlızım evde çok korktum bayılırım bebeğime bişey olur diye annelik böyle bişeymiş 40 derece Ateş'in olsa bile ilk önce evlatmış Allah birdaha yaşatmasın
Lansinoh un biberonu anne göğsü gibi biz aldık 22 tl bakalım tutacak mı
Iki ayda tekrarı var yaniRotayi 3. Ve 5. Ayda yaptirmstik 2. Ayda bi suru asiyla beraber yormasin ccugu diye. Ama 2 ve 4 te yapiliyor asil sanirim
him benim doktor oyle diyorda nedenini bilmiyorum ki, dur bi bakayim :)Evet en gec 3 ay. Burda iki doz oluyor.
Niye digerleriyle ayni gun olnali onun mantigi ne
Arkadaşın erkekse ergenliğe girmiştir. Güvenli yatış yastığı ne?Çok geçmiş olsun canım doya diya koklaş yavrularınla, inşallah ayaklanırsın biran önce...
Bir arkadaş vardı sınıfta öss öncesi mayıs başı okulu bıraktık o zaman benden kısaydı haziranın sonunda mezuniyette gördüm tabi kafamı yukarı kaldırarak o 2 ayda nasıl öyle bir boy attı.
Çok geçmiş olsunn ...
Onu bir arkadaş önermiş tek tutturabildiğim biberon diye.
benim kız da dönüyor üzerini açıyor aşağıya kayıyor itekleyip kendini o yüzden gece güvenli yatış yastığıyla yatırmaya başladım.
Konuşunca çok güzel dinliyor sabahtan akşama kadar konuş o da dinlesin
O rota aşısı 2-4 veya 3-5 de yapılıyor bizimkisi 3.ayda yapılacakBir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.
Ağızdan şırıngayla verdiler gelecek ay aşı yokmuşO rota aşısı 2-4 veya 3-5 de yapılıyor bizimkisi 3.ayda yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?