2015 Şubat Anneleri

keşke alsaydın şurubu . bızımkı cok huzursuz bugun ınleyıp duruyor.
verem olmadı benımkı ıkı bacağından oldu . veremı 16 sında olacak.
Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.

Allah Allah ben de okuyorum ya bazen 10 sayfa okuduğum oluyor dosuyorsunuz gece gündüz yok işedi yok micti :confused: 20 yasında hamile kaldım herşeyi üçer kere de yaşadım çok şükür buraya da kafa dağıtmaya giriyorum bunalıp da bi giriyprum ki ayni bizim ev.daha da okumayim herşeyi di mi yani.cherish ne zaman avukat old.nu söyledi ben bilmiyorum valla.siz instagramfa bayağı bi sıkı fıkı olmussunuz benim instagramim yok :63:
benimde yok instgraram kizz
gecen gun ekledim esim geldi sildi programi ne yapîcan bunu diyee

iyidir kız. sevenlerı cok olur. cevresınde sevılırler hep.
benım koca balık. herkese yedırmeyı sevıyor. kimseye hesap odetmez dısarda.
herzaman ıyı olmuyor maalesef.
Akrepler Dışarıya çok iyi zaten. Olumlu hoşsohbet ve güçlü görünürler. Eşini düşünen kahvaltı hazırlayan Yediği bişeyi paylaşan Eşler de varmış bunlar akrebin yapacağı şeyler değil işte.

Bir de rota aşısı var ağızdan veriyorlar o da önemli bir aşıymış. Ilacı baba akşama alıp getirir umarım.
Rotayi 3. Ve 5. Ayda yaptirmstik 2. Ayda bi suru asiyla beraber yormasin ccugu diye. Ama 2 ve 4 te yapiliyor asil sanirim

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden

Çok geçmiş olsun canım doya diya koklaş yavrularınla, inşallah ayaklanırsın biran önce...

:) insallah oyle oluruz.bazen takiyorum bazen takmiyorum iste .10 senem boyle gecer bnm artik

Bir arkadaş vardı sınıfta öss öncesi mayıs başı okulu bıraktık o zaman benden kısaydı haziranın sonunda mezuniyette gördüm tabi kafamı yukarı kaldırarak o 2 ayda nasıl öyle bir boy attı.

Hayatımda ilk defa ölcem zannettim dün sabah kalktığımda yanıyo hissettim kendimi ateşini ölçtüm 39 olmuş bi anda sıtma tutmaya başladı deli gibi titriyordum üşüyordum ama ateşim yükseliyordu kimsede yok annem geldi duş aldım 37 ye düşürdüm iyiyim git dedim anneme malum babam hasta akşam üzeri tekrar aynı Şeyler olmaya başladı bu sefer tırnaklarım dudağım morardı eşim Muğla daydı gelemezdi bu sefer ateş 40 oldu 1 saat kaynananın gelmesini bekledim o halde tekrar duşa girdim yine biraz düşürdüm 37.5 tu eşim geldi tabi hemen acile hastaneye gittiğimizde 39 olmuştu yine iğne Yaptılar boğazlarım anjin olmuş ama emzirdiğim ve bebek küçük olduğu için antibiyotik vermediler sadece minoset verdiler yanlızım evde çok korktum bayılırım bebeğime bişey olur diye annelik böyle bişeymiş 40 derece Ateş'in olsa bile ilk önce evlatmış Allah birdaha yaşatmasın

Çok geçmiş olsunn ...

Lansinoh un biberonu anne göğsü gibi biz aldık 22 tl bakalım tutacak mı

Onu bir arkadaş önermiş tek tutturabildiğim biberon diye.

benim kız da dönüyor üzerini açıyor aşağıya kayıyor itekleyip kendini o yüzden gece güvenli yatış yastığıyla yatırmaya başladım.
Konuşunca çok güzel dinliyor sabahtan akşama kadar konuş o da dinlesin ;)

Bu sabah baktım uyumuyor benim de uykum var göğsüme yatırdım kendim de yarı yatar yattım düşerse diye ortaya geçtim yatakta öyle uyudu yağmur ben de 45 dk falan uyumuşum ağlamasına uyandım ama boynum göğsüm sırılsıklam meme aramış yavrum bulamayınca ağlayıp uyandırdi :KK46:

Çok geçmiş olsun canım doya diya koklaş yavrularınla, inşallah ayaklanırsın biran önce...

Bir arkadaş vardı sınıfta öss öncesi mayıs başı okulu bıraktık o zaman benden kısaydı haziranın sonunda mezuniyette gördüm tabi kafamı yukarı kaldırarak o 2 ayda nasıl öyle bir boy attı.

Çok geçmiş olsunn ...

Onu bir arkadaş önermiş tek tutturabildiğim biberon diye.

benim kız da dönüyor üzerini açıyor aşağıya kayıyor itekleyip kendini o yüzden gece güvenli yatış yastığıyla yatırmaya başladım.
Konuşunca çok güzel dinliyor sabahtan akşama kadar konuş o da dinlesin :KK66:
Arkadaşın erkekse ergenliğe girmiştir. Güvenli yatış yastığı ne?

Back
X