2015 Şubat Anneleri

Evet en gec 3 ay. Burda iki doz oluyor.
Niye digerleriyle ayni gun olnali onun mantigi ne
BCG aşısı bütün aşılardan ayrı bir aşıdır. Bütün aşıların(ister iğne , ister ağızdan) olsun ya aynı gün ya bir ay ara ile yapılmaları mecburiyeti vardır. Bu aşıların hepsi "antikor" yapar. BCG aşısı, "hücresel bağışıklık" yapan bir aşıdır, antikoru yoktur, o yüzden deri testi(PPD) yapılır.Bu sebeplerle Rotavirus aşısı bütün aşılarla ya aynı günde veya beraber yapılır,buna mukabil, BCG aşısı ile olan zaman aralığı önemli değildir.

bunu BULDUM canim

4. Ayda 2. Dozu vurulucak o zaman. 4. Ayda başka aşı var mı ki?

bnm mayis sonu raporum bitiyor. 37 de izne ayrildim 37+1 de dogum oldu.yani iznimin hepsini devretmis oldum gunler cabuk geciyor

[QUOTE="Litchi, post: 40282624, membkarsilamadigi.Ayda 2. Dozu vurulucak o zaman. 4. Ayda başka aşı var mı ki?[/QUOTE]
3ay ozel bir asi varmis devletin de karsilamadigi.bahsettiler mi.

4. Ayda 2. Dozu vurulucak o zaman. 4. Ayda başka aşı var mı ki?
Hepatit-B : Doğumda, 1ay sonra,6ay sonra

BCG: 2. -3. aylar arasında

Karma (Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio, HIB) Aşılar: 2.-4.-6.-18.-aylarda

(Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio) :4-6 yaşlar arasında.

(Difteri, Tetanoz veya sadece Tetanoz): Her 5 senede bir

Rotavirus : 2.-4.aylarda (Rotateq) de ilaveten 6. ayda.
Kızamık(Kızamık ,Kızamıkçık,Kabakulak olarak) Mutlaka 1 yaşından sonra.
Suçiçeği : 15. aydan sonra.
Hepatit-A : 1 yaşından sonra 6ay ara ile 2 defa.
Prevenar Zatürre) aşısı.2.-4.-6.- ve 12-15 aylar arasında 4 doz,Hiç yapılmayanlarda 2 yaşından sonra tek doz.
.

Çok
geçmiş olsun

Anlamadim ki

Ne zaman diyet yapabilecez ya. Doğumdan sonraki hafta 10 kilom gitmişti 3-4 kilo aldım sanki geri. Emzirirken zayıflarım diye hayal kurmuştum ( napcaz, ne zaman başlasak sütümüz azalmaz???

Gunduzu ayirt etsin diye kaldirdim uykudan emzirdim zorla. Kustu kustu. Uyudu ama geceki gibi dalamiyor miz miz. Hazimsizlik heralde aksamki sorun da. Bir yandan da meme istiyor. Seyrek emerse sut bitiyor.
Basit bir sorun ama nasil cozcem bilemedim. Gece uykusu kiymetli sonucta

Arkadaşın erkekse ergenliğe girmiştir. Güvenli yatış yastığı ne?

Evet erkekti canım maral da oğlu için kıza göre minik diyor ya ondan örnek verdim.

Bu canım benimki ortasına yatırıyorsun dönemiyor. Sırtını yastıkla battaniyeyle destekledim onlardan kurtuldu bundan kurtulup dönemiyor

Ne zaman diyet yapabilecez ya. Doğumdan sonraki hafta 10 kilom gitmişti 3-4 kilo aldım sanki geri. Emzirirken zayıflarım diye hayal kurmuştum ( napcaz, ne zaman başlasak sütümüz azalmaz???
Dr bu dönemde kilo alacağımızı söyledi. Şekerli şeylerden uzak kalıcakmışız.

Değişik bişeymiş. Bizimki hala dönemiyor. Dr üç buçuk aydan sonra döner dedi ama burda bir aylık bile dönenler var.

Süt nasıl bitiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…