2015 Şubat Anneleri

Ben de filede yıkıyorum,küçük bir elektrikli ısıtıcım var onu açıyorum,su döküyorum sık sık,üşümüyo gibi görünüyo ağlamadığına göre :)) file hem rahat hem de haşır huşur ses çıkarıyo ya köpük file kızım seviyo,bazen huysuzluk ettiğinde koyuyorum filenin üstüne sakinleşiyo garip bi şekilde o sesle :))

okumaya başlayınca ben mi yazdım dedim ;) evet ya o filede çok mutlu rahat :))

Doğru aslında bunu düşünmemiştim ben mesela bebek küvetinde yıkarken, sıcak suda çocuk bacaklarını kollarını hareket ettiriyor suda poposunu kaldırıyor hem rahatlama hem daha rahat hareket imkanı sağlıyor onun için, ben de telaş ol uyorum üşüdü mü diye

suyun içinde üşümezde sonra üşüyebilir

Bendede 33 yasinds bitane var :KK68:

benimkininde biyolojik yaşı 33 ama gel gör çocuk gibi

Anladım canım :KK70: ben de eşime koca bebek derim de 3 yaşında diyince şaşırdım :oops:

köpüklü filelerden kullanıyorum. Önce her şeyini hazırlıyorum. odasında yıkıyorum ben. Havlu 2 kat kullanıyorum bir kat havlu üzerine de tülbent gibi ince örtüleri var onu seriyorum Koltuğun üzerine.
Sırt üstü yatırıyorum önce fileye. Kızı islatmadan yıkadığım mendili de sabunluyorum. sonra ıslatıyorum boynundan ayaklarına kadar sabunluyorum hafif titrediğinde su döküyorum. Sonra yüz üstu çevirip sırtını yıkıyorum. En son saçını yüzünü yıkayıp (kollarının üzerinde bırakıyorum) su döküyorum sonra tekrar sırt üstü çevirip su döküyorum hoopp havlunun üzerine ve paket yapıyorum :)) kurulayıp altındaki ıslak ince örtüyü alınca üşümüyor. Üstü havluya sarılıyken alt tarafını yaglayıp bezini bağlıyorum. Sonra da üst tarafı. Elimin ısısından üşümüyor zaten.
Bu arada ben odada ekstra küçük elektrikli ısıtıcı kullanıyorum sadece yıkama zamanlarımda.

İyi açıklayabilmişimdir umarım:KK51:

çok güzel açıklamışsın canım bende köpük file yok eski modellerden var bende yıkarken küvetin içinde kıyafetlerini ve birde battaniye koyuyorum üzerine yatırıyorum
klimayı açarım bende artık ne yapayım

Koy cnm dolaba bişi Olmaz

awent biberondaydı süt
ağzında geveliyor sabahtan beri içmiyor
ağlayıp duruyordu
pompanın biberonuna koydum hepsini içti yavrum
bende ağlıyor diye ha bire sallıyorum meğer açmış çocuk
avent iyi değilmiş yaa yeni biberon almam lazım

Bende şu pufidik alt açmalar var ya onu koyuyorum kuvetin içine 2 kat yapıp suyla dolduruyorum kuvetin içini kopukluyorum sonra da duruluyorum hem bebis hiç usumuyor güzel oluyor

bende öyle yapıyorum ama eşim su döküyordu bakalım yalnız nasıl yaparım bir deneyeyim

Ben de filede yıkıyorum,küçük bir elektrikli ısıtıcım var onu açıyorum,su döküyorum sık sık,üşümüyo gibi görünüyo ağlamadığına göre :))

ısıtıcım yok klimayı açarım salonda yıkarım şu köpük filelerden almak lazım bende yoktu onlardan

Anladım canım :KK70: ben de eşime koca bebek derim de 3 yaşında diyince şaşırdım :oops:

köpüklü filelerden kullanıyorum. Önce her şeyini hazırlıyorum. odasında yıkıyorum ben. Havlu 2 kat kullanıyorum bir kat havlu üzerine de tülbent gibi ince örtüleri var onu seriyorum Koltuğun üzerine.
Sırt üstü yatırıyorum önce fileye. Kızı islatmadan yıkadığım mendili de sabunluyorum. sonra ıslatıyorum boynundan ayaklarına kadar sabunluyorum hafif titrediğinde su döküyorum. Sonra yüz üstu çevirip sırtını yıkıyorum. En son saçını yüzünü yıkayıp (kollarının üzerinde bırakıyorum) su döküyorum sonra tekrar sırt üstü çevirip su döküyorum hoopp havlunun üzerine ve paket yapıyorum :)) kurulayıp altındaki ıslak ince örtüyü alınca üşümüyor. Üstü havluya sarılıyken alt tarafını yaglayıp bezini bağlıyorum. Sonra da üst tarafı. Elimin ısısından üşümüyor zaten.
Bu arada ben odada ekstra küçük elektrikli ısıtıcı kullanıyorum sadece yıkama zamanlarımda.

İyi açıklayabilmişimdir umarım:KK51:
Normal filede yuzustu durur mu acaba bide ben kuvete oturup bebegide dizlerime yatirip yikamayi dusunuyorum ama suyun sicakligini ayarlayabilir miyim basarabilir miyim diye tirsiyorum

suyun içinde üşümezde sonra üşüyebilir

benimkininde biyolojik yaşı 33 ama gel gör çocuk gibi

çok güzel açıklamışsın canım bende köpük file yok eski modellerden var bende yıkarken küvetin içinde kıyafetlerini ve birde battaniye koyuyorum üzerine yatırıyorum
klimayı açarım bende artık ne yapayım

awent biberondaydı süt
ağzında geveliyor sabahtan beri içmiyor
ağlayıp duruyordu
pompanın biberonuna koydum hepsini içti yavrum
bende ağlıyor diye ha bire sallıyorum meğer açmış çocuk
avent iyi değilmiş yaa yeni biberon almam lazım

bende öyle yapıyorum ama eşim su döküyordu bakalım yalnız nasıl yaparım bir deneyeyim

ısıtıcım yok klimayı açarım salonda yıkarım şu köpük filelerden almak lazım bende yoktu onlardan
E lansinoh biberonla güzel içtiyse onla ver niye yeni biberon alacaksın

E lansinoh biberonla güzel içtiyse onla ver niye yeni biberon alacaksın

şimdi güzel içti ama öncedende veriyordum o zaman ağzından çok akıtıyordu
hem bunun ucundan kolay geliyor buna alışıp emmeyi bırakmasından korkuyorum
o çektikçe gelsin istiyorum yani

kizlar oglum gittikçe kotuye gidiyor
1 saat emmeden duramayan çocuk 3 saatir emmiyor meme ye zorlayincada kustu bi dunyaa
aglayamiyor bile inliyor,nolur dua edin hakanim iyile$sin bi an once
herkes gripmis salgin varmis ama biz çok kuçuguz kaldiramiyor bebegim:KK61::KK61::KK61: , ben gribi hastalikdan bile saymazdim oteki çocuklarda ,minik yavruma kiyamiyorum

dr u aradim 6 da goturcem ama onunda bisey diyecegini sanmiyorum burnunu temizle diycek, temizliyorum burnunda bisey yokkii:cry::cry:
Allah şifa versin.nasıl oldu kuzucuk simdi

kızlar bi şarkı önerim var size ,
Kayahan ; kızıl siyah bulutlar
offf diyorum
yıllar olmuş dınlemeyeli

Ay maral süper oldu bu ben de 15 aylık kızımın kilosunu takıyordum bayadır kilo almıyor ama 11 küsür kilo şuan rahatladım Hoppa
Benim 3.5 yaşındaki kızım 11.700 ya ben napim.az kafayı yemedim zamanında.ama önemli sağlık sorunu olmayınca bıraktım pesini.halasına çekti heralde deyip gećiyorum.

Benim 3.5 yaşındaki kızım 11.700 ya ben napim.az kafayı yemedim zamanında.ama önemli sağlık sorunu olmayınca bıraktım pesini.halasına çekti heralde deyip gećiyorum.
2 aydır düşündüğüm tek sey kilo diyebilirim. 2.2550 doğdu bebeğim
yemedi de bebek küçük doğdu dendi hep arkamdan, kusur oldu kilo konusu.
neyse topladı da sustular şimdi
ne yorucu insanlar
akıllandım daha duymuyorum denenleri

Ben ne rutin uygulayabiliyorum ne başka bişey. Tırnaklarını kesip eldivenlerini çıkardım Kv zıbınının kollarını çekiştirip ellerini örtüyor dayanamadım kızdım artık dün. Çekip gidecem evime varsın tek başıma olayım yetti gari.

bana çocuk doktoru demişti
Ben ikinci gun cikardim eldiveni. Niye acik durmasinmis elleri mantigi ne yani. Sinir oldum burdan

2900 doğdu canım. ilk ay 800 g aldı. bu ay 650. bu arada sabah ben kiloya taktım kafayı sonra başıma neler geldi :KK43: aşıdan geldik uyuyodu sonra uynadı kıyameti koparıyo ağlarken. üst kat komşu duymuş geldi. yok diyo bu çocukta gaz sancısı var. oysaki biliyom ben aşıdan. tutturdu sıcak su torbası koyalım ayaklarına.
bu arada ben çok ağlıyo diye yarım çay kaşığı calpol vermiştim. sonra kadın gaz var bunda çok diyip beni ikna edince bi de metsil verdim 3 damla. kadın bebeği sardı sarmaladı benim kucağımda bebek üstümüzde battaniye benim karnımın üstünde de sıcak su torbası var ince battaniyeye sarılı, bebeğin ayaklarına değiyo.
kadın gitti bebeğin altını bi açtık bi bacağı diz kapağından aşağısı kıpkırmızı hafif şiş. sağlık ocağına götürdük ne olabilir bu diye. dr anlam veremedi. sıcak bişey mi değdi dedi.
büyük ihtimalle yakmışım çocuğu ya ben. aptal kafam ne dinlersin sen herkesi. ben sandım calpol-metsil reaksiyon mu gösterdi?
takip et artarsa acile git dediler. pişik kremi sütdüm üstüne yanık olabilir diye.
ne olduğunu çözemedik tam, acaip moralim bozuk.
gecmis olsun canim sicaklamistir belki

Akrepler Dışarıya çok iyi zaten. Olumlu hoşsohbet ve güçlü görünürler. Eşini düşünen kahvaltı hazırlayan Yediği bişeyi paylaşan Eşler de varmış bunlar akrebin yapacağı şeyler değil işte.
Benim esim oyle haftasonu ben kizi doyururken kahvaltiyi hazirlar hamileligimin son zamanlariki 7 aylik dogurdum ben cok agirlasmistim yemek yapmayi beceremesede beni dinlendirir yapardi biseyler Allah razi olsun sen burclardan baya anliyosun sanirim esim ikizler ben basak nasi sence

Benim esim oyle haftasonu ben kizi doyururken kahvaltiyi hazirlar hamileligimin son zamanlariki 7 aylik dogurdum ben cok agirlasmistim yemek yapmayi beceremesede beni dinlendirir yapardi biseyler Allah razi olsun sen burclardan baya anliyosun sanirim esim ikizler ben basak nasi sence
Hava burçları sevdiklerine iyi bakarlar ikizler de hava burcu. BAŞAK düzenli ve Titizdirler ikizler daha Dağınıktır. Ikizler adı üstünde iki karakterlidir karakterlerini çözdükten sonra çok iyi anlaşılır.

Ateşi var mi bebegin.çok geçmiş olsun canım benim ufaklık da öyle oldu iste ateş de eklendi üstüne bi de aglamadi bile gece boyu inledi.diğer mesajını okudum diğerleri bu kadar erken hastalanmadi demissin benimkiler de öyle valla,biri nisan doğumlu biri haziran,ne doğru düzgün pisik bildim ne hastalık bildim diğerlerinde,bu kizim Bi pisik oldu ne yaptiysam gecirememistim bir ay sürdü pisigi iyi mi.biliyorsun geçenlerde de ateşlendi işte çok şükür su an şadece gribi var ama o kadar uzmuyor kendinde yani en azından,ateşlendiği gece Uyudu uyandı önleyerek baygın baygın gozlerime öyle bi bakışı vardı ki anlatamam.kurban olurum ben ona bak yine yuregim sizladi.inş hakan da cabuk atlatır Allah YARDIMCINIZ olsun.
yok canim atesi sukur
dr a goturdum, once grip dedi
sonra sirtindan bi daha dinleyince bronsit dedi, çok az ses duymus bronslardan
masaj yazdi, burnunu temizle dedi
ventolin verdi ama ben onu verememkii,ventolin gecici iyilik hali yaratiyor ve astim ilaci
esimle yine papaz olucaz ama neyse dur bakalimm

yarin ilk masaj randevusunu aldim, sirtina vurup hareket yaptiriyolar çocuk oksuruyo balgam atiyor , buyuk oglumu çok goturmustum , nisan dogumlu ama 6 aylikken baslamisti bronsiyolit olmaya, farenjit otit ne kdr hastalik varsa hepsini sayardi dr a goturunce

kizima hiç biri olmadi evden bile çikimazdikki onunla

az once oglum uyyordu uyandirdim , az emmisti çunku
bigun uyyan çocugu uyyandiracagim hiç aklima gelmemisti

oglenden beri dogru duzgun emmedi,1 aydir ilk defa goguslerim sizladi sertlesti sut akdi
çocuk emmiyorkii , bakalim gece nolcak
sabah erkenden gidip nsut sagma makinesini kiraliycam.. boyle giderse sut fln kalmayacak ..

dun sabahki kiloyla ayni çikdi kilosu, dr bigun yemese bisey olmaz dedi ama bu çocuk kaç gunde iyilesip duzgun emecek acaba

Back
X