2015 Şubat Anneleri

kizlar oglum gittikçe kotuye gidiyor
1 saat emmeden duramayan çocuk 3 saatir emmiyor meme ye zorlayincada kustu bi dunyaa
aglayamiyor bile inliyor,nolur dua edin hakanim iyile$sin bi an once
herkes gripmis salgin varmis ama biz çok kuçuguz kaldiramiyor bebegim:KK61::KK61::KK61: , ben gribi hastalikdan bile saymazdim oteki çocuklarda ,minik yavruma kiyamiyorum

dr u aradim 6 da goturcem ama onunda bisey diyecegini sanmiyorum burnunu temizle diycek, temizliyorum burnunda bisey yokkii:cry::cry:

Bizimki de dunden beri tuhaf iki saatte bir 20 dk emen kiz uc saatte bir 5 dk emiyor ve surekli kusuyor, yeni bir dr. Ariyorum bizim dr.a ne sorsam normal diyor :(

oglusum kucagimda uyudu ,yatagina koysam , evi toplasam
bogazim yaniyor yutkunamiyorum kuçukden kendime sira gelmedi bugun yemek bile yemedim dogru duzgun
hele su midemi bulandiryor nasil olacak benim sut çok merak ediyorumm

2900 doğdu canım. ilk ay 800 g aldı. bu ay 650. bu arada sabah ben kiloya taktım kafayı sonra başıma neler geldi :KK43: aşıdan geldik uyuyodu sonra uynadı kıyameti koparıyo ağlarken. üst kat komşu duymuş geldi. yok diyo bu çocukta gaz sancısı var. oysaki biliyom ben aşıdan. tutturdu sıcak su torbası koyalım ayaklarına.
bu arada ben çok ağlıyo diye yarım çay kaşığı calpol vermiştim. sonra kadın gaz var bunda çok diyip beni ikna edince bi de metsil verdim 3 damla. kadın bebeği sardı sarmaladı benim kucağımda bebek üstümüzde battaniye benim karnımın üstünde de sıcak su torbası var ince battaniyeye sarılı, bebeğin ayaklarına değiyo.
kadın gitti bebeğin altını bi açtık bi bacağı diz kapağından aşağısı kıpkırmızı hafif şiş. sağlık ocağına götürdük ne olabilir bu diye. dr anlam veremedi. sıcak bişey mi değdi dedi.
büyük ihtimalle yakmışım çocuğu ya ben. aptal kafam ne dinlersin sen herkesi. ben sandım calpol-metsil reaksiyon mu gösterdi?
takip et artarsa acile git dediler. pişik kremi sütdüm üstüne yanık olabilir diye.
ne olduğunu çözemedik tam, acaip moralim bozuk.
Bugün benimkide bir ara kıyamet kopuyor gibi ağladı.Ablam işten çağırdı beni buna bir şey oldu diye.
Demek ağrı yaptı iğne.
Geçmiş olsun geçmiştir inşallah bu saate

Yan etkisi varmis iki ucu b... değnek cok kararsiz kaldim yaaa yaptirsam yan etkisi var yaptirmasam hastaligi var Allah korusun napicam bilemedim...
yan etkisi dedigin bnagirsak dugumlenmesimi
zamanini geçirdikçe o yan etki riski çogaliyor ama unutma,3. ayi 1 gun geçsin yapilmiyor ilk dozu
3 ay dan once de yan etki riski az olmali, doktorlar kâr zarar ilisikisne bakiyolar
onlarda gerçi ikiye ayriliyor onerende var onermeyende

Ben ikinci gun cikardim eldiveni. Niye acik durmasinmis elleri mantigi ne yani. Sinir oldum burdan

gecmis olsun canim sicaklamistir belki
Bende 1. Haftadan sonra çıkarmıştım eşimle ikisi üşür diye baskı yaptılar geri taktım. 40ı çıkınca çıkardım geri. Yüzünü çiZermiş, üşürmüş. Dedim ömür boyu eldiven takıcaz o zaman, tırnaklarını kestim havada 20 derece çocuğun gelişimini engelliyosun dokunarak öğrenecek bu çocuk diye kızdım. Şimdilik yapmıyo ama söylediklerim en fazla iki gün uygulanıyor, sonra aynı şeyleri tekrar söylüyorum öyle öyle 2 gün 2 gün yuvarlanıp gidiyoz işte :KK51:

:) Allah hayırlı ömürler versin inşallah :) eşim dedi ama canım sen Çalışacak olsan o bakar mı senin çocuklarına diye
kiz bi sen mi evet diyorsun herseye o ailede
esin zaten izin vermeyeckmis o zaman babasi seslenmese bile
valla benim komsum çocuk bakicisi, paarsiyla bile bakmiyor kuçuk bebege
buyuk okul çocugu istiyor , bebek çok zor diyor

Bende 1. Haftadan sonra çıkarmıştım eşimle ikisi üşür diye baskı yaptılar geri taktım. 40ı çıkınca çıkardım geri. Yüzünü çiZermiş, üşürmüş. Dedim ömür boyu eldiven takıcaz o zaman, tırnaklarını kestim havada 20 derece çocuğun gelişimini engelliyosun dokunarak öğrenecek bu çocuk diye kızdım. Şimdilik yapmıyo ama söylediklerim en fazla iki gün uygulanıyor, sonra aynı şeyleri tekrar söylüyorum öyle öyle 2 gün 2 gün yuvarlanıp gidiyoz işte :KK51:
esiyin isi ne zaman bitecek gittigi yerde ?
ben hiç eldiven takmadim valla unuttum hep :)

Ben ikinci gun cikardim eldiveni. Niye acik durmasinmis elleri mantigi ne yani. Sinir oldum burdan

gecmis olsun canim sicaklamistir belki
Banada hemşire eldiven takma dedi tırnaklarını kestim törpüledim ama yüzünü çok fanaa yırttı ve hep elleri buz gibi ondan takıyorum arasıra

yan etkisi dedigin bnagirsak dugumlenmesimi
zamanini geçirdikçe o yan etki riski çogaliyor ama unutma,3. ayi 1 gun geçsin yapilmiyor ilk dozu
3 ay dan once de yan etki riski az olmali, doktorlar kâr zarar ilisikisne bakiyolar
onlarda gerçi ikiye ayriliyor onerende var onermeyende
Abd'nin asi takviminde olmadigi yaziyo nette sen yaptirdin buyuklere

Hava burçları sevdiklerine iyi bakarlar ikizler de hava burcu. BAŞAK düzenli ve Titizdirler ikizler daha Dağınıktır. Ikizler adı üstünde iki karakterlidir karakterlerini çözdükten sonra çok iyi anlaşılır.
Yaaa ben de istiyorum yorum canım :))) ben terazi eşim yay eylül oğlak :))))

Abd'nin asi takviminde olmadigi yaziyo nette sen yaptirdin buyuklere
buranin asi takvimindede yok
burda su çiçegide yok :)

zamanini geçirmistim ben
kizimda asidan haberim bile yokdu
oglumdada sizin gibi dusunuyum karar veriyim diyene kadar zamanini geçirdim galiba

Back
X