2015 Şubat Anneleri

Gazdan uyuyammıyor yavrum ya hayır da bugüne kadar az gazlı idare ediyorduk. 50 günden sonra coştu durmuyor Nefes alırken bile zorlanıyor.2 gündür kaka da yapmıyor o da eklenince amann yaa.Gazdır herhalde gece yaşayan ben sevmiyorum artık geceyi :(

Deli gibi sarmiyorum ev 23 derece usuyor mu ki. Banyoda isitici da acmiyorum ama gerek yok bence. Bakalim yarin sarip sarmalayim kusacak mi
bende senin gibi yapiyorum isinmayi
ama hiçkirdiginda kesik kesik kusuyor benimki yani gazzz dan

gazini iyi çikarmali
benimkide hep kuusyor o peyniri alistim ben ona :)
Yok genetik bence bu is. Benim asiri yemem gerekir yedigim agzima gelmesi icin. Hmilelikte oldu sadece.
Oglum su icsin 5 dk sonra gelir agzina. Mide kapagi iyi calismiyor snirim. Kiz bana cekseydi kusmasaydi anasi gibi tontis olurdu hem haha

Yok genetik bence bu is. Benim asiri yemem gerekir yedigim agzima gelmesi icin. Hmilelikte oldu sadece.
Oglum su icsin 5 dk sonra gelir agzina. Mide kapagi iyi calismiyor snirim. Kiz bana cekseydi kusmasaydi anasi gibi tontis olurdu hem haha
ogluyun agzina su geldigini nerden biliyorsun ki, kendimi soyluyor, benim buyuk oglani gondeiymde konusma ogretsin
benim kiz arada diyor bogazima bisey geldi geri kaçti diye ama devami gelmiyor, ayda yilda bir diyor ama ben korkuyorum yinede midede bisey çikacak diyee

kusmanin dami genetigi oluyor kiz:)

ogluyun agzina su geldigini nerden biliyorsun ki
benim kiz arada diyor bogazima bisey geldi geri kaçti diye ama devami gelmiyor, ayda yilda bir diyor ama ben korkuyorum yinede midede bisey çikacak diyee

kusmanin dami genetigi oluyor kiz:)
Suratini eksitiyor yutkunuyor agzima yemek geldi diyor. Illa cok yemesi gerekmiyor bunun icin.
Tabi genetik olmaz mi esim usutse midesi eksir hemen. Cani sikilsa midesi bulanir. Cocuklar da oyle. En ufak rahatsizlik mideden cikiyor.

bizim bugun 1 ay bitti
yakinda baslariz bizde kaka yapamama olayina :KK17::KK17::KK17:

Ya benim dr kaka yapamıyor dedim o da ilk ay sütün bebeğin bağışıklığı için üretiliyordu şimdi artık kilo alması için süt üretiyor sütünün içeriği değişti onun da çoğu bebeğe gidiyor gayet normal dedi .e burda kimse böyle biir sorun yaşamıyor benim kız da var bu sorun.
Kaka yapması için ne yapabilirim çok sinir bozucu :/

Maral senin buyukler ogle uykusunu ne zaman birakti.
Oglum 30 aylik
Sabah 8 de kalkiyor. Aksam 22-22:30 uyuyor.
Gunduz 1:30 da yatip 1-2 saat uyuyor.
Ama uyumak istemiyor her uyku olay oluyor netten okudum simdi bir suru ama ne yaoacagimi bilemedim. Her uyku oncesi kavga oluyor. Sana sorayim hazir burda senle ben varken :)

Ya benim dr kaka yapamıyor dedim o da ilk ay sütün bebeğin bağışıklığı için üretiliyordu şimdi artık kilo alması için süt üretiyor sütünün içeriği değişti onun da çoğu bebeğe gidiyor gayet normal dedi .e burda kimse böyle biir sorun yaşamıyor benim kız da var bu sorun.
olurmu kiz sen okumuyonmu geri sayfalri millet gobek atiyor iki gune bi kaka yapilinca :) aklima gelen cimcime sultan ve reyhan

Yok canim cogu kisi yasiyor bu sorunu. 3 ay civari oluyor daha cok. Kilo alir aslinda ne guzel. Beninki hem kusiyor hem surekli kaka yapiyor. Ama agrisi sancisi varsa kotu

Maral senin buyukler ogle uykusunu ne zaman birakti.
Oglum 30 aylik
Sabah 8 de kalkiyor. Aksam 22-22:30 uyuyor.
Gunduz 1:30 da yatip 1-2 saat uyuyor.
Ama uyumak istemiyor her uyku olay oluyor netten okudum simdi bir suru ama ne yaoacagimi bilemedim. Her uyku oncesi kavga oluyor. Sana sorayim hazir burda senle ben varken :)
benimkiler 4 yasinda birakiyor canim,okulda uyutuyolarda ilk sene :)))
uç yasinda ana okuluna basltiyor burda devlet,ondada ogleden sonra uyutuyolar ..
ama 2.5 yas çok erken bence birakmasi için,
senin oglan yetiskin gibi uyyor nerdeyse , aksam erken yatsa en azindan uyutamiyonmu?

benimkiler 4 yasinda birakiyor canim,okulda uyutuyolarda ilk sene :)))
uç yasinda ana okuluna basltiyor burda devlet,ondada ogleden sonra uyutuyolar ..
ama 2.5 yas çok erken bence birakmasi için,
senin oglan yetiskin gibi uyyor nerdeyse , aksam erken yatsa en dan uyutamiyonmu?
Erken gidersek 1 saat uyumasi suruyor. O arada ziplama hoplama sarki soyleme derken sabrim kalmiyor. Kendi uyumali artik ama bebek dogdu benden baya bagimsizlasmisti iyice yapisti zorlamak istemiyorim.
3 yasinda okula nasil alistilar peki. Tam gun mu.
Eylulde krese versem mi diyorum eylulde 3 bitcek

olurmu kiz sen okumuyonmu geri sayfalri millet gobek atiyor iki gune bi kaka yapilinca :) aklima gelen cimcime sultan ve reyhan

Yok canim cogu kisi yasiyor bu sorunu. 3 ay civari oluyor daha cok. Kilo alir aslinda ne guzel. Beninki hem kusiyor hem surekli kaka yapiyor. Ama agrisi sancisi varsa kotu

Gazı çoğaldı işte uyuyamıyor inş alır kilo yaa aman alsın da katlanırız.Kusmuyor da yavru çekiyor sancıyı.

Yatiriyorum ama Kusunca kafasini duz cevirip yutmaya calisiyo kac kere oyle yakaladim tovbe yarabbim can cekisiyo gibiydi oyle korktumki anlatamam refleks sanki cocukta kusunca hemen kafayi havaya dikip yutmaya calisiyo
Refleks olabilir benimkide oyle hemen ceviriyo kafasinin arkasina ceviremicegi bisey koy yastik battaniye falan yada besikte yatiyosa kafasini besigin korkuluguna yasla gobek kismina bisey koy iterek kendini kaydirmasin Allaha emanetler bisey olmaz zaten mik deseler duyuyoruz tetikte yatiyoruz surekli uykusuz kalmazsin uyimicam dersin bi bakmissin deliksiz bi uyku cekmissin :-)

Refleks olabilir benimkide oyle hemen ceviriyo kafasinin arkasina ceviremicegi bisey koy yastik battaniye falan yada besikte yatiyosa kafasini besigin korkuluguna yasla gobek kismina bisey koy iterek kendini kaydirmasin Allaha emanetler bisey olmaz zaten mik deseler duyuyoruz tetikte yatiyoruz surekli uykusuz kalmazsin uyimicam dersin bi bakmissin deliksiz bi uyku cekmissin :-)
Kusmasa bile geliyor bogasina kadar uykusunda. Hiii diyor buyuk insan gibi. Hik mik surekli
Yatagini yukselttim kipirdanip kayiyor asagi

Back
X