YokDun sormustum ya farkli dr sandim ama degilmia ondan dedim
Kiz 6 saatde on cesit yemek yapilir .ne cok biliyo senin kocaYemeği salona hazırlayacağı için salona da girecek. Zaten kahvaltıyla başlıycak salona girmesi. Davlumbazı açtırıcam bu sefer. Kahvaltıyı birlikte yapıyoruz sonra öğlen yemeği ve akşam yemeği hazırlıycak en geç birde gitsin istiyorum yrtiştiremez diyor esim. Saat yedide gelicek. Bari en geç ikide gitsin dicem.
Aman ihmal etme korku daha da zorlastiriyor işleri doğum yapmış kadinlariz biz diş de nedir :))Ust disimdi canim agumentin aldim basladim disciye gitme zamanim geldide gecti okadar cok yapilcak sey varki dislerimde korkudan gitmedim mafettim dislerimi
Az önce de emdi rahatladım zaten :)dünyalar bnm oldu :)Citlatirsin olabilir mi diye.rahatlatıcı bi açıklama yaparsa yaptirmazsin.seninkinin huzursuzluğu yok muhtemelen değildir.ama ben kafama takarım dersen söyle.çekinme.benim bursada ki Dr bi açıklama yapardı.anatomi dersinde sanirdik kendimizi.
Canim geniz eti kendiligindenmi kuculdu yoksa bisey yaptinmi bende buyuknkizimdan supheleniyorum doktora goturmedim heniz ama merakettimkiz yok sen beni yanlis anladin:))) ben kafama gore bisey yapmamki hiç,buraya yazdiklarim da benim dusuncem deildir 99% :) yani benim bilgim ama ogrendigim bilgi bana ait deil
karmasik oldu cumlem
benim buyuk kiz 6.5 yasinda , o 3-4 aylikken tesadufen internetden bi dr buldum sorulari cevaplayan,yasli tecrubeli bi pediatre kendisi
o gun bu gundur onu takip ederim ne derse yaparim , çunku hep hakli çikar, baskalarina verdigi cevaplar, soru soranin geri dönüp siz hakliydiniz dr bey demesi vs hep okudum yazilarini makalalerini vs ,iki çocugumda su an super bagisikliga sahip ,ikisine verdigim toplam ilaçlar bi sise yapmaz agri kesicisi antibiyotigi hepsi dahil, iki gun oksururler uçuncu gune hiçbiseyleri kalmaz .. kizima uç dr geniz eti ameliyati dedi ben bu dr u dinledim ameliyat ettirmedim,dedigi çikdi geniz eti kuçuldu kendiliginden ,6 sene iki çocuk say say bitmez yani : )))
esim dr oldugunu ne biliyon belki hademesidir derdi :)))))) iki senede onla savastim bu doktorumun dediklerini yapmak için .. simdi bisey oldumu bi sor doktorun ne diyor diyo :))
bal ida o onerdi yastigida ilk bir sene kullanmayin diyor : ))))
kisacasi boyle benim bu dikbasliligimin sebebii
su an ABD de yasiyor 2009 da tasindi, bi rivayete gore çok zor randevu alinan ve baya tuzlu bi muayene ucreti olan bi ddoktormus istanbuldaydi
,hani çok dr a gidersin hepsi baska sey soyler bi turlu dogru te$his koyup tedaviyi bulamazlar ya sonunda methini duydugun bi dr a son umut gidersin , iste bu da oyle bi dr mus
Vermedım... dusta sagdım aktı gıttıO sağdığın sütü vermedin di mi cnm?vermediysen bnm hastalara tavsiye ettiğim şekilde yapmışsın :)
kızlaar kızlaar 2. ay aşılarınız çook ateş yaptı mı? Çocuğunuzun ateşini alından ateş ölçerle mi ölçüyorsunuz yoksa normal derece ile mi. Ayın 27. sinde 2. ay aşımız var ve ben şimdiden panik oldum. ateşlenirse ne yapacağım konusunda çok endişeliyim
Bızde yapmadı... yapanı da duymadımKizlar 1.ay aşisi ates yapmiyo di mi? Yarin gidicez de merak ettim. Bakalim kilomuz ne durumda.
Bende birazdan doktora gidicem yine bu kurdesen totoma igne yemeden gecmeyecek anlasilan. kendime eziyet ediyorum resmen :/
Oglumu sunnet ıcın hast deydık operasyon oncesı emzırme odasına gıttımHastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diye
Poset veriyolar canim ucu yapiskanli oraya takip bekliyosun eylule zamaninda cok idrar testinyapildigi icin ordan bikiyorum saatlerce hastanede cis yapmasini bekliyoduk:))Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)
Üste çıkınca hissediyor yoksa yumuş her yer :)Artık kaburgalar hissediliyor demek. Benim hala şiş karnım yaw. Acaba miyom operasyonu oldum diye mi ki.
hava bügün iyiCok iyi yapmissiniz.biz de arada cikariyoruz Bebisi.bugun de hava iyi gibi camdan aldigim kadari ile Bebisi aksuya goturcem:)
Bnm kiz da kesin inat eder :)Oglumu sunnet ıcın hast deydık operasyon oncesı emzırme odasına gıttım
Bır bayanın kızına takmıslardı 2saattır beklıyolarmıs. Benım oglan sunnet oldu cıkmadan emzıreyım dıye gıttım hala ordaydı nasıl sınırlıydı kucucuk odada aglayan bebegıyle saatlerce...
benım kızda bır lez takmıslardı hemen yaptı ama bazı bebkler ınat edıyor.
Gittik geldk bilancomuz patik kaybetmek oldu:)bi de eve gelince cok agladi zor sakinlestirdimhava bügün iyi
ne güzel gezin bakalım
aksu bana epey uzak
ancak arabayla gidebilirim
merkeze yakın oturmanın avantajı işte
Bundan önce gelen yetiştiremiyordu inşallah bu seferki eli çabuk olur.Yok
Kiz 6 saatde on cesit yemek yapilir .ne cok biliyo senin koca
ya gıcık bişi idrar vermek ben bile veremem öyle ha diyince bebisler ne yapsın :)Poset veriyolar canim ucu yapiskanli oraya takip bekliyosun eylule zamaninda cok idrar testinyapildigi icin ordan bikiyorum saatlerce hastanede cis yapmasini bekliyoduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?