2015 Şubat Anneleri

Dun sormustum ya farkli dr sandim ama degilmia ondan dedim
Yok
Kiz 6 saatde on cesit yemek yapilir .ne cok biliyo senin koca

Az önce de emdi rahatladım zaten :)dünyalar bnm oldu :)

Canim geniz eti kendiligindenmi kuculdu yoksa bisey yaptinmi bende buyuknkizimdan supheleniyorum doktora goturmedim heniz ama merakettim

Selam hanimlar.bugun burda okullar tatil cocuklar evde .calistirdim bende onlari,kiz kofte yuvarladi.oglan evi supurdu.yemek pisiyor da daha cok isim var.oglan kaka yspip duruyo pis kokuyor hayirdir ins.tv de kurabiye gorduler onu istiyolar.havabguzel park istiyolar.oglan uyumuyor .koca gelseeede atsam ustune ucunude

Arkadaslar bebegim ellerini iki yana acip ih ih diye bagriyo az oncede yine kitlenmis gibi ellerini iki yana acip ciglik cigliga bagiriyodu mutfaktan zor kostum odum koptu.normal bisey midir yoksa epilepsi olabilir mi? Ama kucagima alinca sustu.bilgisi olan var mi?

[QUOTE="ecicansu, post: 40344942, member: cekdiilranim geniz eti kendiligindenmi kuculdu yoksa bisey yaptinmi bende buyuknkizimdan supheleniyorum doktora goturmedim heniz ama merakettim[/QUOTE]
Cnm ben horluyor diye dr a gitmistim film cekdiilr geniz eti dendi.kbb ci hmn ameliyyat dedi burda.tr de sordum kbb ye oda ayni dedi.o yaz bi kac kere denize girdi,4 yasindaydi tatilden geldik gecmisti horlama.bademcikleri iri benimkinin ama hasta olmaz hic,atesi cikmaz bende ilgilenmiyorum onunla .horlama bitince baska gitmedim dr a

B

Bızde ates yapmadı ama huysuzlandı baya sıkıntısı var gıbıydı hemsıre dr da bır cay kasıgı calpol ver demıstı verdım bende. Baya ıyı geldı mısıl mısıl uyudu sonra.

Kizlar 1.ay aşisi ates yapmiyo di mi? Yarin gidicez de merak ettim. Bakalim kilomuz ne durumda.

Bende birazdan doktora gidicem yine bu kurdesen totoma igne yemeden gecmeyecek anlasilan. kendime eziyet ediyorum resmen :/
Bızde yapmadı... yapanı da duymadım

Hastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diye
Oglumu sunnet ıcın hast deydık operasyon oncesı emzırme odasına gıttım
Bır bayanın kızına takmıslardı 2saattır beklıyolarmıs. Benım oglan sunnet oldu cıkmadan emzıreyım dıye gıttım hala ordaydı nasıl sınırlıydı kucucuk odada aglayan bebegıyle saatlerce...
benım kızda bır lez takmıslardı hemen yaptı ama bazı bebkler ınat edıyor.

Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)
Poset veriyolar canim ucu yapiskanli oraya takip bekliyosun eylule zamaninda cok idrar testinyapildigi icin ordan bikiyorum saatlerce hastanede cis yapmasini bekliyoduk:))

Cok iyi yapmissiniz.biz de arada cikariyoruz Bebisi.bugun de hava iyi gibi camdan aldigim kadari ile Bebisi aksuya goturcem:)
hava bügün iyi
ne güzel gezin bakalım
aksu bana epey uzak
ancak arabayla gidebilirim
merkeze yakın oturmanın avantajı işte

Huhuuuu
Özledinizmi bizi
Ben çok yorgunum yetişeyorum hiç birşeye eve kadın çağırıyorum 2 haftada bir. O sırada ne temizlik ne ütü hiç bişey yapamıyorum. Instagram keyfimiz vardı şimdi ona da bakamıyorum.
Nolcak böyle

Bnm kiz da kesin inat eder :)

Poset veriyolar canim ucu yapiskanli oraya takip bekliyosun eylule zamaninda cok idrar testinyapildigi icin ordan bikiyorum saatlerce hastanede cis yapmasini bekliyoduk:))
ya gıcık bişi idrar vermek ben bile veremem öyle ha diyince bebisler ne yapsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…