2015 Şubat Anneleri

Yaklaşık aynıymış bebişler. Huggies in 3 numarasını beğenmedim ben. Prima 2 numara pişik yaptı. Huggies 2 numara iyiydi ondan alıcam yine nasılsa yedi kiloya kadar.

Hepsi alıyor elini ağzına o parmak emecegi anlamına gelmez tabi ama denemeye devam et bakalım emzik vermeyi uykuya nasıl dalıyor selin
Değişiyor tek birşeye alıştırmadım. Bazen aç oluyorum yemek yemem gerekiyor Ayağımda sallıyorum. Bazen kolumda pışpışlıyorum. Bazen yatağında pışpışlayarak sallıyorum. Bazen yatağına anne Karnı sesleri açıyorum.bazen de kundak yapıyorum.

[QUlingirli, post: 40346336, member: 575023"]Emzirme döneminde decavit ve balık yağı kullanan var mı[/QUOTE]
Dr onerdi ama kullanmiyorum balik yagi kullanmak da decavit baslamam lazim sen iciyormusun

[QUlingirli, post: 40346336, member: 575023"]Emzirme döneminde decavit ve balık yağı kullanan var mı
Dr onerdi ama kullanmiyorum balik yagi kullanmak da decavit baslamam lazim sen iciyormusun[/QUOTE]
Ben decavite basladim, bugun ictim mi hatirlamiyorum

Bizimki sadece kucakta uyuyor, yataga bilr koyamiyoruz uyaniyor hemen bende bel fitigi var diye ayagimi uzatip sallayamiyorum ama yakinda kolumu kaybedecem

Sorularim var
1- sezeryan oldum 52 gun oldu sari renkli jel gibi yumrta aki kivaminda bir akinti var. Beyaz akinti ne zaman gelecek yaw normal mi bu jel gibi olan
2- bebek emzik almadi. Uykusu gelince kendi halinde dalamiyor da. Eskiden dalardi. Alip kucagimda pispisliyorum daliyor. Ya da yataginda salliyorum. Nasil uyuyacak bu cocuk. Baska derdi yokken bile sorun oluyor uykuya dalmasi.
3- unuttum digerlerini yazarken B12 icmeliyim

Canim epilepsinin bircok sekli var. Tek tip olmuyor.. Bunun gercekten epilepsi oldugunu bilemezsin. Gozleriyle sabit bakip ellerini o sekilde mi kitledi. Bu kitledi demendeki kasit kasilma mi? Epilepsi saniyelikte oluyor. Korkma insallah oyle birsey degildir.

Dr onerdi ama kullanmiyorum balik yagi kullanmak da decavit baslamam lazim sen iciyormusun
Ben decavite basladim, bugun ictim mi hatirlamiyorum [/QUOTE]
Ben de baslıyım dıyorum da unutuyorum her gun...
Alakasız olacak ama sen cekmekoydemı oturuyorsun...

Ben buyuk kizimla ilgilenmekten ufakligi unutuyorum ya. Ikincide daha gayesiz oldum galiba...1.cide cok cektigim icin sanirim. Ufak kizim aglasada kucagima hic almiyorum emzigi veriyorum. Bazende agliyor ama buyuk kizimla ilgilenmem gerekiyor mesela yemek yedirirken beyzada agliyor...o an aglio susuyor. Beyza cetin ceviz olucak bence. Azra el bebek gul bebek buyudu... Ahh ahhh

Canım benim verem yokmul sağlık ocağında 16 sında vuracaklar.ateş yapan oymuş. Diğer iki bacaktan olanı vurdular çok mızmızlandı ağrısı oldu.Calpol verdim.

kaç gün sürdü ateşi ertesi gün geçti mi ,çarşamba gidicez bizde tırsıyorum

Gittigidiyor mesaj atmis:
Tek fiyat 74,99 TL! Islak mendil hediyeli Prima Premium Care 2'li mega paketler saat 23:59'a kadar ucretsiz kargo firsatiyla. Acele edin. http://bit.ly/prima_GG

Doktoru Rota aşısı öneren,vurduran var mı arkadaşlar ?

Kolay gelsin canim, ikinci olsa naparim bilmiyorum, kiytirik ispanak yemegini yapmak bile lux oldu bu cadiyla

selam kızlar
şu banyo minderinden almıştım
bugün denedim
hiç ağlamayan kızım morarana kadar ağladı
çok üzüldüm kullanamayacağız gibi duruyor
suyun içinde olmak istiyor benim kız
su akınca sevmiyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…