Dr bazı bebeklerde gaz yapar dedi her bebeğe yapmıyormuş yaniHadi ya bende hep aksamlari veriyodum ama gax yaptigini bilmiyodum demek gecelrri ondan uyumuyo ayda gunduzleri verim bende
Yaklaşık aynıymış bebişler. Huggies in 3 numarasını beğenmedim ben. Prima 2 numara pişik yaptı. Huggies 2 numara iyiydi ondan alıcam yine nasılsa yedi kiloya kadar.Prima 3-6 kg bacaklarını sıkıyor. Huggies daha rahat. ama prima bitsin bi sonra onun 2 nosunu bitirip 3 numaraya başlamam 1 haftayı bulur.
huggies in 2 nosu 4-7 kg 3 nosu 4-9 kg.
3920 doğdu 4 günlükken hastanede hemşire bu bez küçük dedi (ki bence normaldi) 2 noya geçtim. Şimdi de 2 no o zammanki 1 numara gibi oluyor.
Kilosu 1 hafta önce 1 aylık kontrolünde 5200 dü.
Değişiyor tek birşeye alıştırmadım. Bazen aç oluyorum yemek yemem gerekiyor Ayağımda sallıyorum. Bazen kolumda pışpışlıyorum. Bazen yatağında pışpışlayarak sallıyorum. Bazen yatağına anne Karnı sesleri açıyorum.bazen de kundak yapıyorum.Hepsi alıyor elini ağzına o parmak emecegi anlamına gelmez tabi ama denemeye devam et bakalım emzik vermeyi uykuya nasıl dalıyor selin
Ben hala ameliyat yerimi hissetmiyorum iki ay oldu, hissiz bolgeÜste çıkınca hissediyor yoksa yumuş her yer :)
Dr onerdi ama kullanmiyorum balik yagi kullanmak da decavit baslamam lazim sen iciyormusun[/QUOTE][QUlingirli, post: 40346336, member: 575023"]Emzirme döneminde decavit ve balık yağı kullanan var mı
Bizimki sadece kucakta uyuyor, yataga bilr koyamiyoruz uyaniyor hemenDeğişiyor tek birşeye alıştırmadım. Bazen aç oluyorum yemek yemem gerekiyor Ayağımda sallıyorum. Bazen kolumda pışpışlıyorum. Bazen yatağında pışpışlayarak sallıyorum. Bazen yatağına anne Karnı sesleri açıyorum.bazen de kundak yapıyorum.
Canim epilepsinin bircok sekli var. Tek tip olmuyor.. Bunun gercekten epilepsi oldugunu bilemezsin. Gozleriyle sabit bakip ellerini o sekilde mi kitledi. Bu kitledi demendeki kasit kasilma mi? Epilepsi saniyelikte oluyor. Korkma insallah oyle birsey degildir.Arkadaslar bebegim ellerini iki yana acip ih ih diye bagriyo az oncede yine kitlenmis gibi ellerini iki yana acip ciglik cigliga bagiriyodu mutfaktan zor kostum odum koptu.normal bisey midir yoksa epilepsi olabilir mi? Ama kucagima alinca sustu.bilgisi olan var mi?
Ben decavite basladim, bugun ictim mi hatirlamiyorumDr onerdi ama kullanmiyorum balik yagi kullanmak da decavit baslamam lazim sen iciyormusun
Canım benim verem yokmul sağlık ocağında 16 sında vuracaklar.ateş yapan oymuş. Diğer iki bacaktan olanı vurdular çok mızmızlandı ağrısı oldu.Calpol verdim.
Canım benim verem yokmul sağlık ocağında 16 sında vuracaklar.ateş yapan oymuş. Diğer iki bacaktan olanı vurdular çok mızmızlandı ağrısı oldu.Calpol verdim.
Ben de baslıyım dıyorum da unutuyorum her gun...Ben decavite basladim, bugun ictim mi hatirlamiyorum
Kolay gelsin canim, ikinci olsa naparim bilmiyorum, kiytirik ispanak yemegini yapmak bile lux oldu bu cadiylaBen buyuk kizimla ilgilenmekten ufakligi unutuyorum ya. Ikincide daha gayesiz oldum galiba...1.cide cok cektigim icin sanirim. Ufak kizim aglasada kucagima hic almiyorum emzigi veriyorum. Bazende agliyor ama buyuk kizimla ilgilenmem gerekiyor mesela yemek yedirirken beyzada agliyor...o an aglio susuyor. Beyza cetin ceviz olucak bence. Azra el bebek gul bebek buyudu... Ahh ahhh
Ne zaman vuruluyorduDoktoru Rota aşısı öneren,vurduran var mı arkadaşlar ?
Ne zaman vuruluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?