2015 Şubat Anneleri

Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)
Ecz yada medikalcilerde olabilir c.tesi kont varsa onceden alman iyi fikir ne kadar beklersen o kadar yapmazlar ya insan stres yapiyo :)

E
Rahat ve geniş bi anne olmayı basarirsan rahata edersin.yoksa biraz zor
Evet rahat ve stressiz olacaksın.ben 2. Çocuğu bu Yüzden de istemiştim ikincide Herşeyin keyfini çıkaracağım stres yapmayacağim anın keyfini çıkaracağim diyordum.şimdilik iyi gidiyor inşallah bunu hep başarırım

kızlaar kızlaar 2. ay aşılarınız çook ateş yaptı mı? Çocuğunuzun ateşini alından ateş ölçerle mi ölçüyorsunuz yoksa normal derece ile mi. Ayın 27. sinde 2. ay aşımız var ve ben şimdiden panik oldum. ateşlenirse ne yapacağım konusunda çok endişeliyim

Kizlar 1.ay aşisi ates yapmiyo di mi? Yarin gidicez de merak ettim. Bakalim kilomuz ne durumda.

Bende birazdan doktora gidicem yine bu kurdesen totoma igne yemeden gecmeyecek anlasilan. kendime eziyet ediyorum resmen :/

Bebısım 20 gunlukken dolgu yaptırdım sut sagmıstım bır gun oncesınden ve evden cıkmadan baya emzırdım tam 4 saat sonra dusa gırıp sagdımsutumu... dogru yapmısım dımı

biz dün 40 banyomuzu yaptık.
Hadi yaa daha acmadm paketi Bi arkadasta yesil kokuyo dedi beyaz almistim.ya 3no cok sentetik geldi bana.oyle degil mi?alistim pamuklu yuzeye

Tabi ki yenidoğanı gibi değil Huggies ama Primanın yeşil 2 nosu daha sentetik bence hatta bendeki plastik kokuyor gibi sahte mi ki diye bile düşündüm.bir de yeşil olan kakayı hep taşırdı bizde.
beyaz içindeki kremden dolayı mı ne çiş yapsa bile kaka gibi kokuyor demişti arkadaş kullanmadım ben.

2 numara küçük mü geldi maşallah o zaman bebişine.

Prima 3-6 kg bacaklarını sıkıyor. Huggies daha rahat. ama prima bitsin bi sonra onun 2 nosunu bitirip 3 numaraya başlamam 1 haftayı bulur.
huggies in 2 nosu 4-7 kg 3 nosu 4-9 kg.

3920 doğdu 4 günlükken hastanede hemşire bu bez küçük dedi (ki bence normaldi) 2 noya geçtim. Şimdi de 2 no o zammanki 1 numara gibi oluyor.

Kilosu 1 hafta önce 1 aylık kontrolünde 5200 dü.

Bebısım 20 gunlukken dolgu yaptırdım sut sagmıstım bır gun oncesınden ve evden cıkmadan baya emzırdım tam 4 saat sonra dusa gırıp sagdımsutumu... dogru yapmısım dımı
O sağdığın sütü vermedin di mi cnm?vermediysen bnm hastalara tavsiye ettiğim şekilde yapmışsın :)

Hastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diye

Geçmiş olsun. İyiki senin bebek uslu(maşallah) yoksa zaten sen ya kaşınıyorsun ya bir yerin ağrıyor.
Bebeye gerek kalmıyor.
Diş ağrısıda hiç çekilmez şimdi.
Uslu ya masallah ama kasintim bitti artik cok sukur dur hatirlatma:)) neyse antibiyotuk aldimda ilerlemeden bitsin gitsin

alt azı dişin ağrıyorsa boğaza vurur onun ağrısı cnm çok geçmiş olsun antibiyotik başladın mi
Ust disimdi canim agumentin aldim basladim disciye gitme zamanim geldide gecti okadar cok yapilcak sey varki dislerimde korkudan gitmedim mafettim dislerimi

Dün de biz avm ye gittik 40 uçurmaya gittik gezdik yeneğimizi yedik rahat rahat ama dönüşte ağlamaya başladı oturdum parkta emzirdim ama ağlamaktan memeyi bile almadı okumaya başladım ben okudukça o sustu aldı memeyi. nazar oldu ya da korktu sanırım.

Benimki 15 günden beri 3-4 günde bir yapıyor asıl sorun bizde sanırım bu kaka konusunda

Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)

Biz 3 hafta önce verdik idrar. Hemşire steril mendille siliyor sonra yapıştıriyor saatte bir de değiştiriyor poşeti

Hastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diye
Citlatirsin olabilir mi diye.rahatlatıcı bi açıklama yaparsa yaptirmazsin.seninkinin huzursuzluğu yok muhtemelen değildir.ama ben kafama takarım dersen söyle.çekinme.benim bursada ki Dr bi açıklama yapardı.anatomi dersinde sanirdik kendimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…