Dun bi arkadas molfix gosterdi fena degildi ama bilemedim sizdirmiyo fln dedi
Bizde en baştan beri molfix kullanıyoruz ve hiç sızdırmadı bugüne kadar memnunuz yaniDun bi arkadas molfix gosterdi fena degildi ama bilemedim sizdirmiyo fln dedi
Rahat ve geniş bi anne olmayı basarirsan rahata edersin.yoksa biraz zorne zmn rahata ericez onu söyle bari cnm :)))
Ecz yada medikalcilerde olabilir c.tesi kont varsa onceden alman iyi fikir ne kadar beklersen o kadar yapmazlar ya insan stres yapiyo :)Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)
O posetlerden evde bulundurmak lazim her alt almada yatak yorgan cis oluyoErkek bebekte çok kolay oluyor. Pipiyi koyunca posedin içine şıııırrrrr
Evet rahat ve stressiz olacaksın.ben 2. Çocuğu bu Yüzden de istemiştim ikincide Herşeyin keyfini çıkaracağım stres yapmayacağim anın keyfini çıkaracağim diyordum.şimdilik iyi gidiyor inşallah bunu hep başarırımRahat ve geniş bi anne olmayı basarirsan rahata edersin.yoksa biraz zor
Bebısım 20 gunlukken dolgu yaptırdım sut sagmıstım bır gun oncesınden ve evden cıkmadan baya emzırdım tam 4 saat sonra dusa gırıp sagdımsutumu... dogru yapmısım dımıTadını bilemicem de cnm anestezi süte de geçtiği için genelde ilk sütü sağıp atın ondan sonra emzirebilirsiniz diyorm ben bu da yaklaşık 6 saate falan denk geliyor yani sen bebise 2 ogunluk falan süt hazırla dr ye gitmeden önce 12 saat çok fazla bence çünkü ztn anestezinin etkisi 3-4 saat..hatta bazıları direk emzirebilirsin bile diyor sonuçta doğumdan sonra emzirmiyor muyuz daha büyük anestezi aldigimiz halde
Hadi yaa daha acmadm paketi Bi arkadasta yesil kokuyo dedi beyaz almistim.ya 3no cok sentetik geldi bana.oyle degil mi?alistim pamuklu yuzeye
2 numara küçük mü geldi maşallah o zaman bebişine.
O sağdığın sütü vermedin di mi cnm?vermediysen bnm hastalara tavsiye ettiğim şekilde yapmışsın :)Bebısım 20 gunlukken dolgu yaptırdım sut sagmıstım bır gun oncesınden ve evden cıkmadan baya emzırdım tam 4 saat sonra dusa gırıp sagdımsutumu... dogru yapmısım dımı
Eşimden isticektim ztn getirsin de bi göreyim nasıl bi posetmisEcz yada medikalcilerde olabilir c.tesi kont varsa onceden alman iyi fikir ne kadar beklersen o kadar yapmazlar ya insan stres yapiyo :)
Yapma ya bnm işim iş o zaman :))Rahat ve geniş bi anne olmayı basarirsan rahata edersin.yoksa biraz zor
Hastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diyeYok can yakıcı değil de ugrastiriyo.CIS yaptığı yere kıza özel minik posetlerden yapıştırılıyor.üzerine bezi takiyorsun.içine yapiyor.ama ne hikmetse bekliyorsun ya o CIS bi turlu gelmiyor.ya da kız bacaklarını oynatirsa yapışkan gevsiyor siziyor istenilen miktara ulaşmıyor vs.eczanede var poşetlere.hastane yakınsa evde halledilip götürülebilir.ama üzerinden çok geçmeyecek.
Uslu ya masallah ama kasintim bitti artik cok sukur dur hatirlatma:)) neyse antibiyotuk aldimda ilerlemeden bitsin gitsinGeçmiş olsun. İyiki senin bebek uslu(maşallah) yoksa zaten sen ya kaşınıyorsun ya bir yerin ağrıyor.
Bebeye gerek kalmıyor.
Diş ağrısıda hiç çekilmez şimdi.
Hadi ya bende hep aksamlari veriyodum ama gax yaptigini bilmiyodum demek gecelrri ondan uyumuyo ayda gunduzleri verim bendeACD Multi tabs diye bir vitamin trioyla aynı içeriğe sahip canım
Ust disimdi canim agumentin aldim basladim disciye gitme zamanim geldide gecti okadar cok yapilcak sey varki dislerimde korkudan gitmedim mafettim dislerimialt azı dişin ağrıyorsa boğaza vurur onun ağrısı cnm çok geçmiş olsun antibiyotik başladın mi
Anlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
Ya benim dr kaka yapamıyor dedim o da ilk ay sütün bebeğin bağışıklığı için üretiliyordu şimdi artık kilo alması için süt üretiyor sütünün içeriği değişti onun da çoğu bebeğe gidiyor gayet normal dedi .e burda kimse böyle biir sorun yaşamıyor benim kız da var bu sorun.
Kaka yapması için ne yapabilirim çok sinir bozucu :/
Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)
Citlatirsin olabilir mi diye.rahatlatıcı bi açıklama yaparsa yaptirmazsin.seninkinin huzursuzluğu yok muhtemelen değildir.ama ben kafama takarım dersen söyle.çekinme.benim bursada ki Dr bi açıklama yapardı.anatomi dersinde sanirdik kendimizi.Hastane yakın evde halletmek daha iyi gibi geldi bana oralarda bekle dur zaten salgın var..ama dr istemezse bile ben söylesem mi hiç de sevmem doktorun işine karışmayi ama aklımda kalcak şimdi iy Enf mi var acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?