- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Aman ne bileyim demir eksikliğinde de oluyormuş böyle acaba o mu eksik ctesi zaten aylık kontrolumuz var bakalım ne dicek dr
Bende hugies erkekler icin olanindan alip denicem ins guzeldirBizim de beyaz prima bitiyor bugun, ne alsam? Yesil kotuydu, beyaz fena degil ama iyi de degil, napim?
Evet cnm parmak emme fena üst on disler ileri itiliyor zmnla damak derinlesmesi oluyor ama selin emmiyor parmağını heralde di miEmzik almıyor di mi senin Dila hanım da. Dr korkuttu gecen. Emzik alıyor olsaydı iyiydi dedi. Baş parmağını emmeye başlarsa damak için çok tehlikeliymiş. Emziği istediğiniz an kesersiniz ama parmağını emerse zor falan dedi. Acı ojeler falan varmış.
İye için de test yaparsa için rahat eder ama numune almakta kızlarda pek zor.iye için illa ateş olur deniyo ama benim kız da hic olmuyor bebekliğinden beri.Aman ne bileyim demir eksikliğinde de oluyormuş böyle acaba o mu eksik ctesi zaten aylık kontrolumuz var bakalım ne dicek dr
EvetLitchi nin dr da ayni yorumu yapmis.gecen hafta cektircektim dr yurt disina cikmis kaldi oyle.tekrar agrisi gelmeden halledeyim diyorum.bi de sonrasinda antibiyotik verir sanirim.bende asprin kullaniyorum.bebis ilac yuklencek ya
Inşallah canım ya öyleyse de kısa sürer inşallah 2-3 hafta çok uzun..sana da şimdiden geçmiş olsun kolay bi çekim olur inşallah ilaçları dert etme ne yapalım sağlıgin için almalısınsen hemen hepimizden once tecrube ediyosun.insallah oyle bise degildir
Çevreye bakmaktan emmeme her sese başını çevirme var.arkasındanBen de dün küstüm eşim o bilinçli mi yapıyor da küsüyorsun saçmalama dedi sonra ağlaya aglaya barıştım bu ne ya atagi biter aşısı gelir aşı biter beslenme reddi çıkar sırada ne var acaba
Ateşi yok bnmkinin de nasıl alınıyor kızlarda ki ay can yakıcı bişi değildir inşallahİye için de test yaparsa için rahat eder ama numune almakta kızlarda pek zor.iye için illa ateş olur deniyo ama benim kız da hic olmuyor bebekliğinden beri.
nerelerdesin sen temmuzz bugun hava guzel hadi bebisleri parka goturelim:)
Nöbet şekeri diyorduevd 5 marka emşik var ama onun yerine elini yumruk yapip oyle yiyiyor, emzigi sekere recele batirdim ucundan onlari yedi geri atti
ne zmn rahata ericez onu söyle bari cnm :)))Çevreye bakmaktan emmeme her sese başını çevirme var.arkasından
Dİş sancıları.
2 numara küçük mü geldi maşallah o zaman bebişine.Ben huggies 3 aldım azalıyordu bezi. 2 no kücük gelmeye başladı dün akşam taktım dışarı çıkarken.
Prima için de sızdırıyor yazıyordu hep bi de beyaz olan da kokuyormuş galiba
Daha değil ama eli ağzına gitmeye başladı. Emzik verebilseydim iyiydi. Her gün aventin emziğini uğraşıp duruyorum.Evet cnm parmak emme fena üst on disler ileri itiliyor zmnla damak derinlesmesi oluyor ama selin emmiyor parmağını heralde di mi
Ctesi aylık kontrol var onu bekliym diyorum bu arada geçer belki deDr sormadın mı ne diyor normalmiymiş bari dr rahatlatsın seni.
Ellerini keşfetmeye başlamıştır.bebekler ağzıyla algilarmis.o yüzden herşeyi belli bi yasa kadar ağzına sokuyorlar. Ayağını kesfederkende ağzına sokacak.başparmağını sokmasın yeterElini yiyyor bizimki az evvel meme verim aradan elini de sokmaya calisiyor, meme bittş el yemeye devam
Hepsi alıyor elini ağzına o parmak emecegi anlamına gelmez tabi ama denemeye devam et bakalım emzik vermeyi uykuya nasıl dalıyor selinDaha değil ama eli ağzına gitmeye başladı. Emzik verebilseydim iyiydi. Her gün aventin emziğini uğraşıp duruyorum.
Cok iyi yapmissiniz.biz de arada cikariyoruz Bebisi.bugun de hava iyi gibi camdan aldigim kadari ile Bebisi aksuya goturcem:)sorma canım bebekli hayat yetişmeye çalışıyorum her dk nın kıymeti var valla
geçen hafta kv ler geldi onları gönderdim temizlik falan akşama pestilim çıkıyordu
dün ilk defa dışarı cıktık bebişle paşabahçeye gittik temiz hava alsın dedik ama millet yine doldurmuş her yer duman içinde kaldık yinede güzeldi bebekle dolaşmak banada değişiklik oldu
Genital bolgesine poset takiyolar diye biliyorum cani acimaz ama rahatsiz hissedebilir erkeklere gore kizlar daha zormus deligi tutturmak zor oluyomusAteşi yok bnmkinin de nasıl alınıyor kızlarda ki ay can yakıcı bişi değildir inşallah
Genital bolgesine poset takiyolar diye biliyorum cani acimaz ama rahatsiz hissedebilir erkeklere gore kizlar daha zormus deligi tutturmak zor oluyomus
Poşeti ben de bilmiyordum da sanki bez gibi bagliyorsun diye dusunmustum..hatta dr ye gitmeden bağlarız dr isterse bizim cisimiz hazır derim diyordum :)Genital bolgesine poset takiyolar diye biliyorum cani acimaz ama rahatsiz hissedebilir erkeklere gore kizlar daha zormus deligi tutturmak zor oluyomus
Yok can yakıcı değil de ugrastiriyo.CIS yaptığı yere kıza özel minik posetlerden yapıştırılıyor.üzerine bezi takiyorsun.içine yapiyor.ama ne hikmetse bekliyorsun ya o CIS bi turlu gelmiyor.ya da kız bacaklarını oynatirsa yapışkan gevsiyor siziyor istenilen miktara ulaşmıyor vs.eczanede var poşetlere.hastane yakınsa evde halledilip götürülebilir.ama üzerinden çok geçmeyecek.Ateşi yok bnmkinin de nasıl alınıyor kızlarda ki ay can yakıcı bişi değildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?