Su değmeyince çok ağlıyorlar. Köpük kullanmıştım ben deselam kızlar
şu banyo minderinden almıştım
bugün denedim
hiç ağlamayan kızım morarana kadar ağladı
çok üzüldüm kullanamayacağız gibi duruyor
suyun içinde olmak istiyor benim kız
su akınca sevmiyor anlaşılan
3. ay olsa olmaz mi?bu 2. ay aşılarıyla beraber vuracakmış , 4 aşı ağır olur gibi...
Rota aguzdan damladeilmi?bu 2. ay aşılarıyla beraber vuracakmış , 4 aşı ağır olur gibi...
Ikinci ay kontrolüne giderken artık ped koymadım demek Altmış gun sürmüş. Uyutmak için ben de mutlaka bişey yapıyorum.Sorularim var
1- sezeryan oldum 52 gun oldu sari renkli jel gibi yumrta aki kivaminda bir akinti var. Beyaz akinti ne zaman gelecek yaw normal mi bu jel gibi olan
2- bebek emzik almadi. Uykusu gelince kendi halinde dalamiyor da. Eskiden dalardi. Alip kucagimda pispisliyorum daliyor. Ya da yataginda salliyorum. Nasil uyuyacak bu cocuk. Baska derdi yokken bile sorun oluyor uykuya dalmasi.
3- unuttum digerlerini yazarken B12 icmeliyim
Ben senden 1 gün önce sezeryan olmuştum kanamam hala devam ediyo,sinirim bozuldu artıkSorularim var
1- sezeryan oldum 52 gun oldu sari renkli jel gibi yumrta aki kivaminda bir akinti var. Beyaz akinti ne zaman gelecek yaw normal mi bu jel gibi olan
2- bebek emzik almadi. Uykusu gelince kendi halinde dalamiyor da. Eskiden dalardi. Alip kucagimda pispisliyorum daliyor. Ya da yataginda salliyorum. Nasil uyuyacak bu cocuk. Baska derdi yokken bile sorun oluyor uykuya dalmasi.
15 damla veriyorum.Acd3 kac damla veriyorsun
1 pkt margarın yada 250 gr tereyağıben isterim kurabiye tarifini iremguzummmm
Evet cnm cekmekoydeyim, beklerim :)[/QUOTE]Ben de baslıyım dıyorum da unutuyorum her gun...
Alakasız olacak ama sen cekmekoydemı oturuyorsun...
Su değmeyince çok ağlıyorlar. Köpük kullanmıştım ben de
b12 ubutkanlik içinmi, bakdirdinmi eksikliylisSorularim var
Ebe de oyle dedi canim sagol..Bızde yapmadı... yapanı da duymadım
aylik peket nsil oluyorKızlar carrefourda prima aylık paketler 39.99 a inmiş haberiniz olsun.
Ben makinadan önce elimde leke yerini yıkıyorum. Sonrada ön yıkamalı programda 60 derece yıkıyorum leke meke kalmıyor.aylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
Once elımde yıkıyorum sonra 40 da yıkayınca gecıyor ancak.aylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
Saol canim... Oyle boyle buyuyorlar. Bende yoruluyorum.artik tempoyada alistim.ama dun yemek yapmicam dedim bastim isyani esime :))) disardanyedik. Bugunde sabah kalktik.o ise gitti. Bu arada lojmandayim. Sabah geldi eve. Gece uyuyamadigim icin sinirlerim yine tepemdeydi..yine bastim fircayi.bekledim odadan cikmadim. Geldi cagirdi beni. Bi baktim salonu toplamis. Mutfakta bulasiklar vardi onlari yikamis.cay koymus. Yupppiiiii:))) sonra buyuge kahvalti hazirlDim onu yedirdi.. Tabi ben dewamini bekleri diyip yine memnun olmadim:))))Kolay gelsin canim, ikinci olsa naparim bilmiyorum, kiytirik ispanak yemegini yapmak bile lux oldu bu cadiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?