2015 Şubat Anneleri

Su değmeyince çok ağlıyorlar. Köpük kullanmıştım ben de

Ikinci ay kontrolüne giderken artık ped koymadım demek Altmış gun sürmüş. Uyutmak için ben de mutlaka bişey yapıyorum.

Ben senden 1 gün önce sezeryan olmuştum kanamam hala devam ediyo,sinirim bozuldu artık
Benim cadalozda emzik almadı. Ya memede uyuyo ya da bebek arabasına koyup evin içinde gezdiriyorum öyle uyuyo, bazende bebek arabasına fön makinası yada aspiratör sesi eşlik ediyo

az once oglani zar zor uyuttum memede tam yerine alacakdim buyukle kuçuk tepisicez diye çocugu uyandirdilar daha dogru oglum bebege çarpti ve ben istemedigim kendimi hep frenledigim seyi yaptim bebek yuzunden abiye kizdim
sabrim gucum kalmiyor artik kaç defa dedim guzel oynayin diye buyuklere : (

oglani sonra geri uyuttum yine uuyandi

buyuk ogluma kizdigim içinde simdi kendime kiziyorum

Kızlar carrefourda prima aylık paketler 39.99 a inmiş haberiniz olsun.

b12 ubutkanlik içinmi, bakdirdinmi eksikliylis
sezeryani bilmiyorum

benimkide emzigi zor aliyor , simdi kolik muzigini açtim diye aldi emzigi de uyudu
ben basparmagimla emzigi yittirip diger parmaklarimla yuzunu gozunu kpatir gibi yapiyorum bi yandan pi$pi$ diyorum iyi kotu aliyor ,emzik alinca uykuya geçmesi daha klolay o kesin

az once abisi uyyurken uyandirmisti , simdi kucagimda uyyyor , uykusunda agliyor : ((

aylik peket nsil oluyor

ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
Ben makinadan önce elimde leke yerini yıkıyorum. Sonrada ön yıkamalı programda 60 derece yıkıyorum leke meke kalmıyor.

Kolay gelsin canim, ikinci olsa naparim bilmiyorum, kiytirik ispanak yemegini yapmak bile lux oldu bu cadiyla
Saol canim... Oyle boyle buyuyorlar. Bende yoruluyorum.artik tempoyada alistim.ama dun yemek yapmicam dedim bastim isyani esime :))) disardanyedik. Bugunde sabah kalktik.o ise gitti. Bu arada lojmandayim. Sabah geldi eve. Gece uyuyamadigim icin sinirlerim yine tepemdeydi..yine bastim fircayi.bekledim odadan cikmadim. Geldi cagirdi beni. Bi baktim salonu toplamis. Mutfakta bulasiklar vardi onlari yikamis.cay koymus. Yupppiiiii:))) sonra buyuge kahvalti hazirlDim onu yedirdi.. Tabi ben dewamini bekleri diyip yine memnun olmadim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…