2015 Şubat Anneleri

Bebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.

Canim benimki 3 igne bide agizdan rotavirus oldu butun gun uyudu aksam 38, 5 oldu atesi ebe paranox s fitil vermemi soylemisti atesi cikarsa yarim vet dedi verdim yarim saat sonra olctum normaldi bi dahada sorun yasamadik sukur

Kizlar gogusleriniz sert mi yumusak mi ? Arada siziyla beraber goguslerim sertlesiyor ama hep ayni sey olmuyor. Bazen cok yumusak oluyor.bugunde cok yumusakti. Ilk gunler sutumu sagip veriyorum. Uzun zamandir sagmadim. Acaba sut mu azaldi korkuyorum ya bugun emdikten sonra yu.usakolan gogsumu sktm beyaz sut cikti. Bembeyazdi bu yagli sute mi isaret

Bebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.
Beyza uyandiginda yaklasik 1 saat uyanik kaliyor bazen gazi oldugunda tabi 3 saati buluyor. Gunduzleride 3-4 saat araliksiz uyuyor.dongu boyle dwam ediyor. Bi ara beyzada 6 dan sonra kuduruyordu. Bigunleri bigunlerine uymuyor ki canim

Beyza uyandiginda yaklasik 1 saat uyanik kaliyor bazen gazi oldugunda tabi 3 saati buluyor. Gunduzleride 3-4 saat araliksiz uyuyor.dongu boyle dwam ediyor. Bi ara beyzada 6 dan sonra kuduruyordu. Bigunleri bigunlerine uymuyor ki canim
Maşallah 3-4 saat uyuyor demek

karambole büyütecem artık nasıl uyursa emerse ayakta sallama kucakta gezdirme gece uyanırsa uyanacam uyursa bende uyuyacam emziğide verecem her on dakkaya bi atsada ağzından sabahlara kadar onu takip edecem herkes bi kucakşayıp ayy aç bu derse de emzircem yok uykusu gelmiş dur sırtıma çıkarayım amuda kalkıp öyle uyutayım derse onu da yapıcam. Zır dese koşup alıcam kucağıma. Herkes en bilgili en akıllı. Hayatlarında onbeş çocuk bakıp büyütmüşler. Bi ben şımarık bilgisiz abartıcıyım. Ben hariç herkes herşeyi bilir. Uyanıver ne olacak. Bebek bu işi ne tabiki emzik emecek tabiki durmadan gezdireceksin kucağında. Şükret sağlıklı. Demekki yetiyor uykusu. Gece iki de de uyuyabilir. Akşam altıda da. Bi gün salla bi gün sallama tamam ya kendimi ne yoruyorum. İster uyusun ister uyumasın. Ben uyurum birileri tutar nasıl olsa. Malım ya ben orda çocuk ağlarken ben uyur dinlenirim. Sonra da kucağa alışmış bu çocuk aaaa kucaktan inmiyor koyuver şuraya rahat ol. Herkesin canı cehenneme. Ben böyleyim kardeşim . Hiç kimse mükemmel değil. Rahat bıraksın herkes beni. Ağlamak suç dert etmek suç şikayet etmek suç. Suçsa suç anasını satayım. Ne olacak. Rahatsız olan konuşmaz olur biter. Bi daha da şikayet edersem iki olsun. Bıktım herkesten. Bebekten çok etraf yordu beni beeee

Yok agliyodu ama cok ciyakladi ilkinde ih ih diye ses cikariyodu sabit olup olmadigini farkedemedim hemen kucagima aldim oyle sustu.sanki takilmis gibiydi ellerini asagi yukari hareket ettiriyodu simdide oyle uyancakti ben yaninda oldugum icin tuttum ama bilmiyorum umarim gecici biseydir.ama dalmasi falan yok

Uff benimki bugün 40gunluk saat dörde kadar falan dediğin gibi 1saat uyanık kalarak aşağı yukarı uyuyor sonra ışte 8-9a kadar bazen uyumuuo sonra agece uyuyor ne bilim seninki kaç gunluk

3. ay olsa olmaz mi?

bilmiyorum doktor doğduğundan beri rota aşısını öneriyorum dedi durdu,son gittiğimdede çarşamba aşılarımız var dedikrotayıda vuralım,kalça ultrasonuda çekelim dedi,sizdende istedi mi,rutin bişey mi?

selam litchi, ne zaman vuruldu,oda ateş falan yaptı mı? Diğer 2. ay aşılarıyla çok olur gibi geliyor bana...
4 aşı birden oldu rota ağızdan şırıngayla veriliyor verem sol koldan diğerleri bacaktan. Calpol şurup alırsan ateş olursa veriyormuşsun. Eşim aşı günü şurubu almayı unuttu gece boyu ateş ölçtüm şükür çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…