Canim benimki 3 igne bide agizdan rotavirus oldu butun gun uyudu aksam 38, 5 oldu atesi ebe paranox s fitil vermemi soylemisti atesi cikarsa yarim vet dedi verdim yarim saat sonra olctum normaldi bi dahada sorun yasamadik sukurkızlaar kızlaar 2. ay aşılarınız çook ateş yaptı mı? Çocuğunuzun ateşini alından ateş ölçerle mi ölçüyorsunuz yoksa normal derece ile mi. Ayın 27. sinde 2. ay aşımız var ve ben şimdiden panik oldum. ateşlenirse ne yapacağım konusunda çok endişeliyim
once yikiyorum ama geçmiyor leke,30 dereede atiyorum ondanmi çikmiyorkiiOnce elımde yıkıyorum sonra 40 da yıkayınca gecıyor ancak.
Ne1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un
Beyza uyandiginda yaklasik 1 saat uyanik kaliyor bazen gazi oldugunda tabi 3 saati buluyor. Gunduzleride 3-4 saat araliksiz uyuyor.dongu boyle dwam ediyor. Bi ara beyzada 6 dan sonra kuduruyordu. Bigunleri bigunlerine uymuyor ki canimBebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.
Ne kadar ilgilenirsiniz bilemem ama nişasta sütü etkiliyormuş1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un
Maşallah 3-4 saat uyuyor demekBeyza uyandiginda yaklasik 1 saat uyanik kaliyor bazen gazi oldugunda tabi 3 saati buluyor. Gunduzleride 3-4 saat araliksiz uyuyor.dongu boyle dwam ediyor. Bi ara beyzada 6 dan sonra kuduruyordu. Bigunleri bigunlerine uymuyor ki canim
Doktor bize 3.ay yapariz dedi rotayi.3. ay olsa olmaz mi?
Küvetin içine havluları yığıp ıslatmayı düşünüyorum üzerine de köpüğü koyucam tek başıma yıkamayı öğrenmem lazım eşim habire yurt dışındaoturmaya başlasalar sorun olmayacak ama bu durumda yalnız yıkayamayacağım ben
Prima bizde pişik yaptı.Kızlar carrefourda prima aylık paketler 39.99 a inmiş haberiniz olsun.
Yok agliyodu ama cok ciyakladi ilkinde ih ih diye ses cikariyodu sabit olup olmadigini farkedemedim hemen kucagima aldim oyle sustu.sanki takilmis gibiydi ellerini asagi yukari hareket ettiriyodu simdide oyle uyancakti ben yaninda oldugum icin tuttum ama bilmiyorum umarim gecici biseydir.ama dalmasi falan yokCanim epilepsinin bircok sekli var. Tek tip olmuyor.. Bunun gercekten epilepsi oldugunu bilemezsin. Gozleriyle sabit bakip ellerini o sekilde mi kitledi. Bu kitledi demendeki kasit kasilma mi? Epilepsi saniyelikte oluyor. Korkma insallah oyle birsey degildir.
Uff benimki bugün 40gunluk saat dörde kadar falan dediğin gibi 1saat uyanık kalarak aşağı yukarı uyuyor sonra ışte 8-9a kadar bazen uyumuuo sonra agece uyuyor ne bilim seninki kaç gunlukBeyza uyandiginda yaklasik 1 saat uyanik kaliyor bazen gazi oldugunda tabi 3 saati buluyor. Gunduzleride 3-4 saat araliksiz uyuyor.dongu boyle dwam ediyor. Bi ara beyzada 6 dan sonra kuduruyordu. Bigunleri bigunlerine uymuyor ki canim
3. ay olsa olmaz mi?
Rota aguzdan damladeilmi?
4 aşı birden oldu rota ağızdan şırıngayla veriliyor verem sol koldan diğerleri bacaktan. Calpol şurup alırsan ateş olursa veriyormuşsun. Eşim aşı günü şurubu almayı unuttu gece boyu ateş ölçtüm şükür çıkmadı.selam litchi, ne zaman vuruldu,oda ateş falan yaptı mı? Diğer 2. ay aşılarıyla çok olur gibi geliyor bana...
Ben cikaramiyprum ama esim kosla dokup yapiyp biseyler cikarabiliyor. Benim gucum yetmiyor.aylik peket nsil oluyor
ya bendeki prima yesil olani, kakanin geçmedigi gun yok
sizin gecen kaka lekeleri çikiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?