Aşı günü kalça ultrasonu da yapıldı. Bu arada sen nasılsın nasıl oldun?bilmiyorum doktor doğduğundan beri rota aşısını öneriyorum dedi durdu,son gittiğimdede çarşamba aşılarımız var dedikrotayıda vuralım,kalça ultrasonuda çekelim dedi,sizdende istedi mi,rutin bişey mi?
Ağızdan veriyorlar iğne gibi değil
4 aşı birden oldu rota ağızdan şırıngayla veriliyor verem sol koldan diğerleri bacaktan. Calpol şurup alırsan ateş olursa veriyormuşsun. Eşim aşı günü şurubu almayı unuttu gece boyu ateş ölçtüm şükür çıkmadı.
Dökmesin öyle şeyler.Ben cikaramiyprum ama esim kosla dokup yapiyp biseyler cikarabiliyor. Benim gucum yetmiyor.
sağol ya ,valla şimdi çarşambayı düşünüp duruyorum bi hayırlısıyla atlatsaydık
Iki aylıkken hepsi aynı gün yapıldı canım
Aşı günü kalça ultrasonu da yapıldı. Bu arada sen nasılsın nasıl oldun?
Canım benim yaa. Herkesi evden gönderip bir ay kendim ve bebişimle kaldım anca kendime geliyorum. Aynı durumdaydım. Postala etrafındakileri.karambole büyütecem artık nasıl uyursa emerse ayakta sallama kucakta gezdirme gece uyanırsa uyanacam uyursa bende uyuyacam emziğide verecem her on dakkaya bi atsada ağzından sabahlara kadar onu takip edecem herkes bi kucakşayıp ayy aç bu derse de emzircem yok uykusu gelmiş dur sırtıma çıkarayım amuda kalkıp öyle uyutayım derse onu da yapıcam. Zır dese koşup alıcam kucağıma. Herkes en bilgili en akıllı. Hayatlarında onbeş çocuk bakıp büyütmüşler. Bi ben şımarık bilgisiz abartıcıyım. Ben hariç herkes herşeyi bilir. Uyanıver ne olacak. Bebek bu işi ne tabiki emzik emecek tabiki durmadan gezdireceksin kucağında. Şükret sağlıklı. Demekki yetiyor uykusu. Gece iki de de uyuyabilir. Akşam altıda da. Bi gün salla bi gün sallama tamam ya kendimi ne yoruyorum. İster uyusun ister uyumasın. Ben uyurum birileri tutar nasıl olsa. Malım ya ben orda çocuk ağlarken ben uyur dinlenirim. Sonra da kucağa alışmış bu çocuk aaaa kucaktan inmiyor koyuver şuraya rahat ol. Herkesin canı cehenneme. Ben böyleyim kardeşim . Hiç kimse mükemmel değil. Rahat bıraksın herkes beni. Ağlamak suç dert etmek suç şikayet etmek suç. Suçsa suç anasını satayım. Ne olacak. Rahatsız olan konuşmaz olur biter. Bi daha da şikayet edersem iki olsun. Bıktım herkesten. Bebekten çok etraf yordu beni beeee
Alından canım braun markası
Kocişe huggies iki numara al dedim üç numara almış, naylon gibi. Deneyelim bakalim insallah bisi olmazKızlar carrefourda prima aylık paketler 39.99 a inmiş haberiniz olsun.
Iyi bari çok şükür rapora da sevindim. Benim de Perşembe bitiyor iznim bir sorup soruşturayım bakalım neler yapabilirim.Daha iyiyim çok şükür,ayaklandımkendi işimi görebiliyorum ,doktor 1 aylık heyet raporu verdi,doğum sonrası iznim bitmişti,bugün işbaşıydm
Aylık kontrolumuz cuma gunu, daha once bisi demedibilmiyorum doktor doğduğundan beri rota aşısını öneriyorum dedi durdu,son gittiğimdede çarşamba aşılarımız var dedikrotayıda vuralım,kalça ultrasonuda çekelim dedi,sizdende istedi mi,rutin bişey mi?
Ben de ona kaldım işte. Prima iki var ama bu ondan daha iyi gibi.Kocişe huggies iki numara al dedim üç numara almış, naylon gibi. Deneyelim bakalim insallah bisi olmaz
Ben cikaramiyprum ama esim kosla dokup yapiyp biseyler cikarabiliyor. Benim gucum yetmiyor.
Etkiliyor deken? İyi mi kötü mü?Ne kadar ilgilenirsiniz bilemem ama nişasta sütü etkiliyormuş
Yağlı süt sarı renkte, yani sarı gibi bisiKizlar gogusleriniz sert mi yumusak mi ? Arada siziyla beraber goguslerim sertlesiyor ama hep ayni sey olmuyor. Bazen cok yumusak oluyor.bugunde cok yumusakti. Ilk gunler sutumu sagip veriyorum. Uzun zamandir sagmadim. Acaba sut mu azaldi korkuyorum yabugun emdikten sonra yu.usakolan gogsumu sktm beyaz sut cikti. Bembeyazdi bu yagli sute mi isaret
Ilk kaka olduğunda hemen sıcak su ve sabunla yıkanırsa çıkıyor beklerse kurursa düşük ısıda birdaha çıkmıyor.Sarımtrak lekeler kalıyor. Tam çıkmıyor tekrar elde çitiliyorum
KötüEtkiliyor deken? İyi mi kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?