Arkası gelir inşallah.Saol canim... Oyle boyle buyuyorlar. Bende yoruluyorum.artik tempoyada alistim.ama dun yemek yapmicam dedim bastim isyani esime :))) disardanyedik. Bugunde sabah kalktik.o ise gitti. Bu arada lojmandayim. Sabah geldi eve. Gece uyuyamadigim icin sinirlerim yine tepemdeydi..yine bastim fircayi.bekledim odadan cikmadim. Geldi cagirdi beni. Bi baktim salonu toplamis. Mutfakta bulasiklar vardi onlari yikamis.cay koymus. Yupppiiiii:))) sonra buyuge kahvalti hazirlDim onu yedirdi.. Tabi ben dewamini bekleri diyip yine memnun olmadim:))))
Canim bosver dusunme bunlari.bebek bunlar. Aklini bulandirma. Rabbim herkesin evladina saglik sihhatversin bnmkilerede versin insallahYok agliyodu ama cok ciyakladi ilkinde ih ih diye ses cikariyodu sabit olup olmadigini farkedemedim hemen kucagima aldim oyle sustu.sanki takilmis gibiydi ellerini asagi yukari hareket ettiriyodu simdide oyle uyancakti ben yaninda oldugum icin tuttum ama bilmiyorum umarim gecici biseydir.ama dalmasi falan yok
Aninda yikayamam, altını açınca çıldırıyor sakinlesinceye kadar kakalı elbiseyi unuturumIlk kaka olduğunda hemen sıcak su ve sabunla yıkanırsa çıkıyor beklerse kurursa düşük ısıda birdaha çıkmıyor.
Saol cnm bunu da aklimizda tutalım, aşure süt yapıyormuş
Gündüz uykumuz bir saat gecede 10-11 gibi yatip iki saatte bir kalkiyoruz, sabah en geç 8 de ayaktayız. Uykusu oldugunda bizmki de kuduruyor ama uykuya dalmiyor. Zaten ya kucak olacak ya mene yataga koyunca da uyanıyorBebeklerinizi gündüz kaç saat uyutuyosuniz bir de uyandığında kaç saat uyanık kalıyor bizimkisi akşam 6dan sonra kuduruyor gazi yok altı temiz karnı tok sanırım uyku derdimiz.
Fitil acıtıyor mu? Ben yapamam heralde en iyisi şurupCanim benimki 3 igne bide agizdan rotavirus oldu butun gun uyudu aksam 38, 5 oldu atesi ebe paranox s fitil vermemi soylemisti atesi cikarsa yarim vet dedi verdim yarim saat sonra olctum normaldi bi dahada sorun yasamadik sukur
Hadi yaYağlı süt sarı renkte, yani sarı gibi bisi
Açken açınca bizim de öyle.Aninda yikayamam, altını açınca çıldırıyor sakinlesinceye kadar kakalı elbiseyi unuturum
Neden ki sonradan ykiyorum bir zaeari olir mu kiDökmesin öyle şeyler.
Benimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedimHadi ya( demek bnmki yagsiz pofffff
Ben de haşlanmış buğdayla ne yapsam diyordum iyi fikir. İçine incir kayısı üzüm koyarım aşure gibi pişiririm.Saol cnm bunu da aklimizda tutalım, aşure süt yapıyormuş
Brnde de kaliyor yine de. 3 numaradayiz simdi 3 +aldim ama yinrde cikiyor bazen fena birakiyor. Bezde beyaz hic yer kalmiyor. Bezi baglayamiyormuyum acabaSarımtrak lekeler kalıyor. Tam çıkmıyor tekrar elde çitiliyorum
Ah neden herkes çok bilmiş kesilir kiBenimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
Küvetin içine havluları yığıp ıslatmayı düşünüyorum üzerine de köpüğü koyucam tek başıma yıkamayı öğrenmem lazım eşim habire yurt dışında
Bnm kiz 54 gunluk. Dun gece beni uyutmadi miz mizdi. Uykulari bi duzene girse...Uff benimki bugün 40gunluk saat dörde kadar falan dediğin gibi 1saat uyanık kalarak aşağı yukarı uyuyor sonra ışte 8-9a kadar bazen uyumuuo sonra agece uyuyor ne bilim seninki kaç gunluk
Olur tabii. Bebişin direk tenine temas edicek şeylere mümkün olduğunca kimyasal madde dökülmemeli. Kumaşın dokusuyla bebeğin cildine gelebilir. Kimyasallar kanserojen. Artı cildini tahriş edebilir alerji yapabilir. Leke çıkmıyorsa atın gitsin ama leke çıkarıcı falan kullanmayın.Neden ki sonradan ykiyorum bir zaeari olir mu ki
Benim eşim de pek yardım etmiyor daha çok strese sokuyor dediğin gibi ter içinde kalıyorum onun yanında. Yine de bir yardımı olur diye çağırıyorum.benim eşimde her akşam dışarı çıkıyor o olsa bile giydirmek çok zor kucağına alıyor çocuğu tersten giydirmeye çalışıyorum daha çok stres yaptırıyor sırılsıklam ter oluyorum
dediğin gibi alta havluları yığıp üste köpüü koymak lazım birde öyle deneyelim
Ayısını yapıyorum anca o zaman çıkıyorkakalı elbiseler konusunda bende çok dertliydim
ama çözümü çıkarınca hemen suyun altına tutmakta buldum
hemen yıkıyorum demiyorum sadece suyun altına tutuyorum
banyoda lavabonun içine bırakıyorum kızı uyuttuktan sonra yıkıyorum
beyaz kalıp sabunla yıkıyorum lekeleri çıkarıyor
sonrada makineye atıyorum
Herkesin bi fikri var dimi ? Bnm komsumun 8 aylik bebegi var. 2 aylikken sutle cicibebe vermeye basladi annesi gorumcesi doymuyor demis.buda mama yedirmemek icin balli sutlu cici bebe yedirmeye basladi. Ben verme dedikce doymuyor ondan veriyorum dedi. Bugunde keske mama verseymisim.sutum kesildi dedi emmiyor oynuyor artik dedi.ben mama ver dememismiydim emzir doymazsa mama verseydin dedim. Sutu cekilmis gitti.bide cocugun midesini dusun herseyi tiktilar cocugun agzina...Benimki de doyurucu degilmis koca lişisi oyle diyor. Bebek sulu kusuyor kıvamı koyu olsa kusmaz doyarmış. Beyin bedava kurban olduğum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?