- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
En iyisi sekerini de bol koy, kizla tekken yapamam. H.sonu ben de yapacamBen de haşlanmış buğdayla ne yapsam diyordum iyi fikir. İçine incir kayısı üzüm koyarım aşure gibi pişiririm.
Teyzemin ggorumcesi kuzenlerime kırkı çıkınca yogurt yedirmeye baslamis.Herkesin bi fikri var dimi ? Bnm komsumun 8 aylik bebegi var. 2 aylikken sutle cicibebe vermeye basladi annesi gorumcesi doymuyor demis.buda mama yedirmemek icin balli sutlu cici bebe yedirmeye basladi. Ben verme dedikce doymuyor ondan veriyorum dedi. Bugunde keske mama verseymisim.sutum kesildi dedi emmiyor oynuyor artik dedi.ben mama ver dememismiydim emzir doymazsa mama verseydin dedim. Sutu cekilmis gitti.bide cocugun midesini dusun herseyi tiktilar cocugun agzina...
Yesil renkte di mi bizimki de almis bir iki defa ictim ama etkisi oldu mu anlamadim, devam da etmedim.ben bugün aktara gittim beyaz dut almak için
neden istiyorsun dedi süt için dedim
bana küp şeker gibi bişey verdi bir kutu
bunu kullan çok memnun kalacaksın garantili dedi
eşide onu kullanmış sütü çok arttı dedi
bakalım deneyip görelim sizede bilgi veririm
Bezlerde iş yokBrnde de kaliyor yine de. 3 numaradayiz simdi 3 +aldim ama yinrde cikiyor bazen fena birakiyor. Bezde beyaz hic yer kalmiyor. Bezi baglayamiyormuyum acaba
Maşallah nyle beslemisler kızıbugün ablamın üst katındaki kadını gördüm bebeğiyle
maşallah bebek 6,5 kiloymuş 1 aylık
benim kız 2 ayı doldurdu 4,600 geldi bugün
bir ona baktım bir kendi kızıma baktım kızım nokta kadar kaldı yanında :)
Kız ıspanagin nesi kiytirik onu yıkamak bi işkenceKolay gelsin canim, ikinci olsa naparim bilmiyorum, kiytirik ispanak yemegini yapmak bile lux oldu bu cadiyla
Olur ben 3.ay da yaptırıyorum3. ay olsa olmaz mi?
Karanfilli tarçınlı bişeyler mi onlar. Kırmızı renkli. Bir çeşit lohusa şerbeti. Mersin'de kaynar adında satıyorlar. Soğuk algınlığı için.ben bugün aktara gittim beyaz dut almak için
neden istiyorsun dedi süt için dedim
bana küp şeker gibi bişey verdi bir kutu
bunu kullan çok memnun kalacaksın garantili dedi
eşide onu kullanmış sütü çok arttı dedi
bakalım deneyip görelim sizede bilgi veririm
Daha önceki yazdıklarını da okumuştum niye stres okuyosun ki. Eve alışverişini yap. Sonra listeni yap. Sabah şu saatte kahvaltı hazır olsun kahvaltıdan sonra şu saatte kompostomu sütümü rezene çayımı getir. Öğlen şu şu yemekler hazır olsun. İkindide yoğurdum ayranım neyse akşama yine yemekler. Böyle bir liste yap haftalık ver eline saati saatine getirsin.Yardımcı beni daha çok strese soktu canım. Ekmek peynir yerim ama mutlu olurum durumundayım. Şimdi yeni yardımcı gelince yine bebişle odamıza kapanabiliriz. Bakalım havalar güzel olursa dışarı çıkarız.
Şeker koymıycam yaw üzüm kayısı incir bal gibi yapar tadını zatenEn iyisi sekerini de bol koy, kizla tekken yapamam. H.sonu ben de yapacam
hahahaha dogru uc tane kap cikardim yikamak icin camurunu al ikinici su yap durula suda beklet offfKız ıspanagin nesi kiytirik onu yıkamak bi işkence
Asureyi cok sekerli severimŞeker koymıycam yaw üzüm kayısı incir bal gibi yapar tadını zaten
Yesil renkte di mi bizimki de almis bir iki defa ictim ama etkisi oldu mu anlamadim, devam da etmedim.
Bezlerde iş yok
Maşallah nyle beslemisler kızı
Karanfilli tarçınlı bişeyler mi onlar. Kırmızı renkli. Bir çeşit lohusa şerbeti. Mersin'de kaynar adında satıyorlar. Soğuk algınlığı için.
Kızımın poposu çok fena pişik oldu
Bugün öyle çok ağladı ki içim gitti. Vazelin zeytinyağı sürdüm ama geçmedi. İlerledi pişiği mantar gibi göz göz oldu ve yayılıyor.
bugün desitin sürdüm de rahatladı biraz.
altını açtım öyle yatırdım yatağına. Bian önce iyileşse keşke çok Üzülüyorum o öyle ağlarken içini çeke çeke
Ilk başta da söyledim sürekli de liste verdim söyledim ama kısmet işte böyle denk geldi. Aksi gibi annemin de kv nin de bana yardım etmek yerine mutfağa girmeye çalışması iyice sindirimi bozdu. Yardımcıya yardım ettiler. Evde sürekli bir koku vardı. Ne Söylediysem yapılmadı kabus gibiydi.inşallah bundan sonra gelen ne istediğimizi anlar. Süt için yapmayacağım şey yok tatlı da yerim. Evde baklava var ama sanki Fıstık gaz yapıyor gibi gelmişti yememiştim yiyeyim bari. Bim yok ama Migros'tan almıştım kayısı suyu o da gaz yapıyor gibi geldi. Gaz da bebişi ağlatacak diye gazsız şeyler yiyip içmeye çalışıyorum.Daha önceki yazdıklarını da okumuştum niye stres okuyosun ki. Eve alışverişini yap. Sonra listeni yap. Sabah şu saatte kahvaltı hazır olsun kahvaltıdan sonra şu saatte kompostomu sütümü rezene çayımı getir. Öğlen şu şu yemekler hazır olsun. İkindide yoğurdum ayranım neyse akşama yine yemekler. Böyle bir liste yap haftalık ver eline saati saatine getirsin.
yardımcıyla da anlaşmayı bu şekilde yapın. Sadece yemek yap diye değil.
ben doğumdan sonra annemin yanında kaldım annem bana aynen bu sistemle baktı allah razı olsun.
sabah kahvaltı saatim belli ara öğünlerim belli akşama yemeğim belli. Sağolsun yatakta önüme kadar koyuyordu.
sen hem sütüm çok olsun da istiyorsun kendimin de denediği şeyi söyleyeyim.
sadece yemek yiyip su içmek süt yapmıyor. Ne zman yapmıyor gün içerisinde uyuyup dinlenemiyorsan bi süre sonra süt miktarı azalıyor haliyle.dinlenme olmadımı sadece su ve normal yemek aşırı süt yapmıyor.
o yüzden ben tatlı filan da yiyorum kurupasta baklava meyve suyu(bimdeki kayısı suyu)
gün içerisinde de gece de olduğu gibi süt yapıyor.
ve az az sık sık yemek lazım bok süt için. Yani sürekli atıştırma modu gibi.
kiloyu bende düşünüyorum ama 3 aydan sonra biraz düzene koyarım 6 aydan sonra da daha dikkat ederim diye karar verdim.
yoksa çocuğumun sütü git gide azalacaktı. Zaten akşamları dolgun olmuyor göğüsler.
neyse çok uzattım konuyu bağlayayım bu sistemde olabilcek bu şekilde yardım edebilecek bir yardımcıyla anlaşın bence.
Amin inşallah. Çok zor bir durummuş o an kendimi çok çaresiz hissettim o da gözümün içine bakıyo yardım et der gibi. Hakkaten insanın ömründen ömür gidiyor. Annelik nekadar zormuş.içim titredi yaaallah en kısa zamanda acil şifalar versin inşallah
Aaa bu iyi bişeymiş. Ben de arayayım bundan.yok bunun kutusu kırmızı markası ziya dede :)
ya siz nasıl bezler kullanıyorsunuz
ben ilk prima kullandım pişik yaptı onun yüzeyi sert
sonra molfixe geçtim daha yumuşak ve çok memnunum belini sıkı bağladığım sürece sızıntı yapmıyor pişik de yok
pişik kremi kullanmayalı yıl oldu
zaten 5 kilo doğmuş erkek onunki ama maşallah yaa bir yanak var benim kızın poposu kadar
evet öyle şekerlerde kahverengi
http://botaniksaglik.com/ziya-dede-milk-tea-250-gr-pmu439
bu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?