Acitmiyo ama sokmasi zor geri atmaya calisiyo ebe ilk asida tembihlemisti bunda lazim olmaz amaevde daima paranox bulundur diye calpolu onermedi o zaman calpol ne bilmiyodum bile biseyler soyledi calpolla ilgili ama dinlemedim paranox s alip koydum eve ebeye cok guveniyorum sagolsun cep numarasini bile verdi istedigin zaman ara dedi aile hekimligindekiebe ustlik bu.kizimin gobek deligi sismisti sordum fitik bu aile hekimine goster dedi aile hekimi bisey yok dedi sonra kendi doktorumuza sorduk fitik dedi 1 yasina kadar gecmezse operasyon olcak yani ebe tutturdu fitil de kiziminatesini aninda dusurdu bi dahada cikmadiFitil acıtıyor mu? Ben yapamam heralde en iyisi şurup
Molfixten memnun musun? 3 numarasını kullandın mı onu da deneyeyim istiyorum da 3 nunara alayım diyorum.yok bunun kutusu kırmızı markası ziya dede :)
ya siz nasıl bezler kullanıyorsunuz
ben ilk prima kullandım pişik yaptı onun yüzeyi sert
sonra molfixe geçtim daha yumuşak ve çok memnunum belini sıkı bağladığım sürece sızıntı yapmıyor pişik de yok
pişik kremi kullanmayalı yıl oldu
zaten 5 kilo doğmuş erkek onunki ama maşallah yaa bir yanak var benim kızın poposu kadar
evet öyle şekerlerde kahverengi
http://botaniksaglik.com/ziya-dede-milk-tea-250-gr-pmu439
bu işte.
Hele baklava ye üzerine 3 bardak süt iç ki ben 2 parça baklava yemiştim aşırı süt yaptı ben de inşallah sende de yapar.Ilk başta da söyledim sürekli de liste verdim söyledim ama kısmet işte böyle denk geldi. Aksi gibi annemin de kv nin de bana yardım etmek yerine mutfağa girmeye çalışması iyice sindirimi bozdu. Yardımcıya yardım ettiler. Evde sürekli bir koku vardı. Ne Söylediysem yapılmadı kabus gibiydi.inşallah bundan sonra gelen ne istediğimizi anlar. Süt için yapmayacağım şey yok tatlı da yerim. Evde baklava var ama sanki Fıstık gaz yapıyor gibi gelmişti yememiştim yiyeyim bari. Bim yok ama Migros'tan almıştım kayısı suyu o da gaz yapıyor gibi geldi. Gaz da bebişi ağlatacak diye gazsız şeyler yiyip içmeye çalışıyorum.
Amin inşallah. Çok zor bir durummuş o an kendimi çok çaresiz hissettim o da gözümün içine bakıyo yardım et der gibi. Hakkaten insanın ömründen ömür gidiyor. Annelik nekadar zormuş.
Aaa bu iyi bişeymiş. Ben de arayayım bundan.
Molfixten memnun musun? 3 numarasını kullandın mı onu da deneyeyim istiyorum da 3 nunara alayım diyorum.
Bizimki primaydi bugun huggies aldik. Primada pisik olmadi ama kakasi tasti surekliyok bunun kutusu kırmızı markası ziya dede :)
ya siz nasıl bezler kullanıyorsunuz
ben ilk prima kullandım pişik yaptı onun yüzeyi sert
sonra molfixe geçtim daha yumuşak ve çok memnunum belini sıkı bağladığım sürece sızıntı yapmıyor pişik de yok
pişik kremi kullanmayalı yıl oldu
zaten 5 kilo doğmuş erkek onunki ama maşallah yaa bir yanak var benim kızın poposu kadar
evet öyle şekerlerde kahverengi
http://botaniksaglik.com/ziya-dede-milk-tea-250-gr-pmu439
bu işte.
Ben de Prima bağladım hemen o gün pişik oldu. Dr un verdiği kremi sürmüştüm travacort diye. İyileştireceği yerde daga çok kızardı. Ana ben primaya bağlıyorum yine de. Şimdi huggies kullanıyorum sudokrem sürdüm.Kızımın poposu çok fena pişik oldu
Bugün öyle çok ağladı ki içim gitti. Vazelin zeytinyağı sürdüm ama geçmedi. İlerledi pişiği mantar gibi göz göz oldu ve yayılıyor.
bugün desitin sürdüm de rahatladı biraz.
altını açtım öyle yatırdım yatağına. Bian önce iyileşse keşke çok Üzülüyorum o öyle ağlarken içini çeke çeke
Huggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canımvalla ben molfixden çok memnunum yumuşacık pişik yapmıyor dün 6 saat alamadım altını sonra aldım baktım hiç pişik yok keyfi gayet yerinde
ben şimdi 2 nuramayı kullanıyorum paket bitince bende 3 e geçeceğim
Ben de öyle dua ediyorm allahım acılarını ağrılarını göstermesin hiçbirzaman.ya valla ağlarım şimdi
benimkide bütün gece mıkırdadı durdu yatırıyorum sanki hasta gibi inliyor bütün gece gözüme uyku girmedi dediğin gibi gözümün içine bakıp dudaklarını büzdü içim parçalandı gazını atamadı yavrum sonra sabah 8 de attıda rahatladı
rabbim onları korusun onlara gelen bize gelsin
Canım benim yaa. Herkesi evden gönderip bir ay kendim ve bebişimle kaldım anca kendime geliyorum. Aynı durumdaydım. Postala etrafındakileri.
Inşallah canım insallah bol bol süt de olur.Hele baklava ye üzerine 3 bardak süt iç ki ben 2 parça baklava yemiştim aşırı süt yaptı ben de inşallah sende de yapar.
hakikaten bugün gittim geldim kurupasta bisküvi kayısı suyu içtim aralarda, önceki günler gibi akşama sönmedi göğüsler daha dolgun.
İnşalalh bu yardımcıyla bir düzen kurabilirsinz cnm herşy istediğin gibi olur.
Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin bakarsın. O çok konuşanlar kendi sıralarını savmışlar çocuklarını büyütmüşler bizimkilere karışmasınlar.Bi eve gidebilsem.. evde değilim belki gidince daha beter olacak herşey. . Korkuyorum. .
Huggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canım
Ben de öyle dua ediyorm allahım acılarını ağrılarını göstermesin hiçbirzaman.
Ben de eşime trosyd ve hametan al dedim inşalalh iyi gelir.Ben de Prima bağladım hemen o gün pişik oldu. Dr un verdiği kremi sürmüştüm travacort diye. İyileştireceği yerde daga çok kızardı. Ana ben primaya bağlıyorum yine de. Şimdi huggies kullanıyorum sudokrem sürdüm.
Bulasik makinasinda durulama programina atsaydinhahahaha dogru uc tane kap cikardim yikamak icin camurunu al ikinici su yap durula suda beklet offf
Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendinBi eve gidebilsem.. evde değilim belki gidince daha beter olacak herşey. . Korkuyorum. .
kremi sürerken puturlu geldi benim elime de. Hametan da kızarttı ama o zaman da Prima kullanmıştım. Inşallah iyi olur bebişler ağladığı zaman içim gidiyor.Ben de eşime trosyd ve hametan al dedim inşalalh iyi gelir.
Ben molfix kullanıyorum ama bezden değil ıslak mendilden oldu. İlk kullandığım bitmişti başka kullanmak zorunda kaldım o yaptı.annem canbebe bez al bundan sonra dedi onun dokusu daha yumuşak. Hakikaten daha yumuşak. Bundan sonra canbebe kullanacağım.
sudokrem var ama benimkinin tedavi edici olması lazım normal kızarıklım değil çok ufak pütür pütür kızarıklık içleri su dolmuş gibi.
Amin İnşallah çabucak düzelirLer.Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin
kremi sürerken puturlu geldi benim elime de. Hametan da kızarttı ama o zaman da Prima kullanmıştım. Inşallah iyi olur bebişler ağladığı zaman içim gidiyor.
Ogrenciyken ıspanak aldım, mutfagin tezgahi upuzun beyaz fayans, ıspanagı tezgaha koydum, iki dk sonra tezgahta sümğklü böcek yürüyorduBulasik makinasinda durulama programina atsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?