2015 Şubat Anneleri

Fitil acıtıyor mu? Ben yapamam heralde en iyisi şurup
Acitmiyo ama sokmasi zor geri atmaya calisiyo ebe ilk asida tembihlemisti bunda lazim olmaz amaevde daima paranox bulundur diye calpolu onermedi o zaman calpol ne bilmiyodum bile biseyler soyledi calpolla ilgili ama dinlemedim paranox s alip koydum eve ebeye cok guveniyorum sagolsun cep numarasini bile verdi istedigin zaman ara dedi aile hekimligindekiebe ustlik bu.kizimin gobek deligi sismisti sordum fitik bu aile hekimine goster dedi aile hekimi bisey yok dedi sonra kendi doktorumuza sorduk fitik dedi 1 yasina kadar gecmezse operasyon olcak yani ebe tutturdu fitil de kiziminatesini aninda dusurdu bi dahada cikmadi

Molfixten memnun musun? 3 numarasını kullandın mı onu da deneyeyim istiyorum da 3 nunara alayım diyorum.

Hele baklava ye üzerine 3 bardak süt iç ki ben 2 parça baklava yemiştim aşırı süt yaptı ben de inşallah sende de yapar.
hakikaten bugün gittim geldim kurupasta bisküvi kayısı suyu içtim aralarda, önceki günler gibi akşama sönmedi göğüsler daha dolgun.
İnşalalh bu yardımcıyla bir düzen kurabilirsinz cnm herşy istediğin gibi olur.

Amin inşallah. Çok zor bir durummuş o an kendimi çok çaresiz hissettim o da gözümün içine bakıyo yardım et der gibi. Hakkaten insanın ömründen ömür gidiyor. Annelik nekadar zormuş.

ya valla ağlarım şimdi
benimkide bütün gece mıkırdadı durdu yatırıyorum sanki hasta gibi inliyor bütün gece gözüme uyku girmedi dediğin gibi gözümün içine bakıp dudaklarını büzdü içim parçalandı gazını atamadı yavrum sonra sabah 8 de attıda rahatladı
rabbim onları korusun onlara gelen bize gelsin

Aaa bu iyi bişeymiş. Ben de arayayım bundan.

ben rezene ve kimyon da almıştım bunlara gerek yok bu çay varken ama sen bilirsin dedi ben yinede aldım
eşim kullandı deyince güvendim
zaten güveniyorum her söylediğine çünkü memnun kalınmayan bişeyi asla vermiyor

Molfixten memnun musun? 3 numarasını kullandın mı onu da deneyeyim istiyorum da 3 nunara alayım diyorum.

valla ben molfixden çok memnunum yumuşacık pişik yapmıyor dün 6 saat alamadım altını sonra aldım baktım hiç pişik yok keyfi gayet yerinde
ben şimdi 2 nuramayı kullanıyorum paket bitince bende 3 e geçeceğim

Bizimki primaydi bugun huggies aldik. Primada pisik olmadi ama kakasi tasti surekli

Ben de Prima bağladım hemen o gün pişik oldu. Dr un verdiği kremi sürmüştüm travacort diye. İyileştireceği yerde daga çok kızardı. Ana ben primaya bağlıyorum yine de. Şimdi huggies kullanıyorum sudokrem sürdüm.

Huggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canım

Ben de öyle dua ediyorm allahım acılarını ağrılarını göstermesin hiçbirzaman.

Canım benim yaa. Herkesi evden gönderip bir ay kendim ve bebişimle kaldım anca kendime geliyorum. Aynı durumdaydım. Postala etrafındakileri.

Bi eve gidebilsem.. evde değilim belki gidince daha beter olacak herşey. . Korkuyorum. .

Inşallah canım insallah bol bol süt de olur.

Bi eve gidebilsem.. evde değilim belki gidince daha beter olacak herşey. . Korkuyorum. .
Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin bakarsın. O çok konuşanlar kendi sıralarını savmışlar çocuklarını büyütmüşler bizimkilere karışmasınlar.

Huggies in 2 numarası çok güzeldi 3 numaraya geçtim çok farklı. Molfixte de öyle midir ki diye sordum canım

bak istersen küçük paket al bir tane ve dene huggıes le kıyasla
bir gün birini bir gün birini kullan hemen farkı görürsün
ben primayı bıraktığım gün pişikler söndü hayret ettim

Ben de öyle dua ediyorm allahım acılarını ağrılarını göstermesin hiçbirzaman.

amin inşallah

Ben de eşime trosyd ve hametan al dedim inşalalh iyi gelir.
Ben molfix kullanıyorum ama bezden değil ıslak mendilden oldu. İlk kullandığım bitmişti başka kullanmak zorunda kaldım o yaptı.annem canbebe bez al bundan sonra dedi onun dokusu daha yumuşak. Hakikaten daha yumuşak. Bundan sonra canbebe kullanacağım.
sudokrem var ama benimkinin tedavi edici olması lazım normal kızarıklım değil çok ufak pütür pütür kızarıklık içleri su dolmuş gibi.

Insan tek başına daha cesur oluyor. Bebişine kendin
kremi sürerken puturlu geldi benim elime de. Hametan da kızarttı ama o zaman da Prima kullanmıştım. Inşallah iyi olur bebişler ağladığı zaman içim gidiyor.

Amin İnşallah çabucak düzelirLer.
bir de pamuk ve ılık su kullan.
ben unibaby aldım diye kullanmadım ama hata ettim belki çoktan iyileşirdi bile şimdi öyle yapmaya başladım allahım sabaha düzelmiş olarak uyansak inşallah.

kizlar bende molfix kullaniyorum hic pisik yok asizinti yok fakat 3 numarasina gectip yeni hic begenmedim bi muddet sonra torba gibi sarkiyo cis cok olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…